Şimdi Ara

C ve D sürücülerim sürekli paylaşımda ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paylaşımı kapatıp pc yi yeniden başlattığımda tekrar paylaşımda buluyorum, nasıl düzeltebilirim???,

Pc de superantispyware yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 22 Eylül 2007; 17:24:57 >

Orjinalden alıntı: berdush

Neyse format atacam, teşekkürler.

Dur dur ne formatı...

patron 1 patron 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_14713364/mpage_1/key_//tm.htm#14713364

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Dur dur ne formatı...

patron 1 patron 2

Kardeş istediğim dosyaları D ye aldım, zaten pc de bi sürü hijack var, çok fazla, tarattıp temizledikten sonra tekrar taratıyorum gene aynıları nu işlemi 5-10 defa yapmışımdır, o yüzden format atacağım.

Evet bilgisayarda tam olarak senin verdiğin linkteki virüsün birebir aynısı var ve ben bu pc yi bu şekilde 3 aydır kullanıyordum, acaba o linkte tarif edildiği şekilde silsem virüsü, hijack leri sonra temizlemeye çalışsam işe yarar mı?

Birde şunu ekliyim, görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor açmak istediğimde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 22 Eylül 2007; 18:17:33 >

• quote:

quote:

quote:

Dur dur ne formatı...

patron 1 patron 2

Kardeş istediğim dosyaları D ye aldım, zaten pc de bi sürü hijack var, çok fazla, tarattıp temizledikten sonra tekrar taratıyorum gene aynıları nu işlemi 5-10 defa yapmışımdır, o yüzden format atacağım.

Peki siz bilirsiniz.. Yukarda linkde verilen kesin çözümdür, haberin ola..

• quote:

quote:

quote:

Dur dur ne formatı...

patron 1 patron 2

Evet bilgisayarda tam olarak senin verdiğin linkteki virüsün birebir aynısı var ve ben bu pc yi bu şekilde 3 aydır kullanıyordum, acaba o linkte tarif edildiği şekilde silsem virüsü, hijack leri sonra temizlemeye çalışsam işe yarar mı?

Birde şunu ekliyim, görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor açmak istediğimde???

Şimdi bunlara spylar neden oluyor.. Bilgisayarını virüslerin ve spyların bastığı kesin.. Öncelikle activexdebugger virüsünü bi sil.. Ondan sonra superantispyla güzelce bi tarat..

Görev yöneticisini açmak için:

başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğnde sorun kalmayacaktır

Bir de bilgisayarına NOD32 yi kur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube den download ı 60 dakika kadar yapamıyorumi, epey ufak bir dosyaymış başka bir paylaşım sitesine upload eder misiniz dracula yı???

Youtube den download ı 60 dakika kadar yapamıyorumi, epey ufak bir dosyaymış başka bir paylaşım sitesine upload eder misiniz dracula yı???

Draculayı buradan indirebilirsiniz.

Şimdi programı kullanmak için Microsoft .NET Framework 2.0'ın kurulu olması lazım.

BU LİNKTEN Framework'u İNDİRİP KURUN

• Kardeş sağolasın uğraştırıyoruz ama ben ne yapmam gerektiğini anladım, linkleri inceledim ama pc de malum problem olduğu için oradaki linklerin hiçbirinden faydalanamadım, ufak bir dosyaymış r apidshare hariç bi sunucuya upload edebilirseniz mutlu olacam.

DRACULA Virüs Temizleyici İşlevleri Nelerdir?

1-Bilgisayarımızda gereksiz depolanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki gereksiz dosyaları temizler.
    2-activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir.
    3-Programı kapatmadan simge durumuna küçültürseniz program görev çubuğuna yerleşir ve taşınabilir disk takıldığında activexdebugger32.exe virüsünü otomatik olarak tanıyabilir ve silebilir.

PROGRAMI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE VİRÜS İHTİMALİ BULUNAN
    TAŞINABİLİR DİSKLERİNİZİ(Flash disk vb.) MUTLAKA TAKIN!!!!

Eğer bilgisayarınız masaüstü görününce takılıyor ve açılmıyorsa;
    1- ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini açın.
    2-Dosya->Yeni Görev(Çalıştır) tıklayın.
    3-Gözat butonuyla DRACULA Virüs Temizleyici V 3.0 programımızı bulunduğu yeri gösterterek seçin ve Open dedikten sonra tekrar Aç İptal Gözat butonlarının bulunduğu yere gelirsiniz zaten ve aç derseniz program çalışır.

Eğer masaüstü kilitleniyor ve yukarıdaki işlemleri yapmamıza rağmen program çalışmıyorsa; yukarıdaki çalıştırma işlemini yaparken DRACULA Virüs Temizleyici V 3.0 yerine internetten indirdiğiniz veya bir yerlerden bulduğunuz .NET Framework 2.0 kurulum dosyasını göstertin, yüklemeyi yaptıktan sonra yukarıdaki 3 adımı tekrar yaparsınız program çalışacaktır.

BÜTÜN BU İŞLEMLERİ YAPARKEN VİRÜS İHTİMALİ BULUNAN FLASH DİSKLERİNİZ TAKILI OLSUN
    Alıntıdır..

• aynı dert benim de başıma geldi antivirüs ile activexdebugeer'ı tespit ediyordum ama bir türlü silemiyordum. kis 7 update edilmişi ile silebildim.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    Carisma 2002 1.6 16v Comfort
  • kangren olmuş bir kolu kurtaramazsın format ı bas.

Orjinalden alıntı: newbieburalarda

kangren olmuş bir kolu kurtaramazsın format ı bas.

Yapmayın.. Kangren olduğunu kim söyledi.. İlaç tedavisine devam

DRACULAVirusTemizleyiciV3.0
    http://www.yazguven.com/DRACULAVirusTemizleyiciV3.0.zip

DRACULA Virüs Temizleyici İşlevleri Nelerdir?

1-Bilgisayarımızda gereksiz depolanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki gereksiz dosyaları temizler.
    2-activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir.
    3-Programı kapatmadan simge durumuna küçültürseniz program görev çubuğuna yerleşir ve taşınabilir disk takıldığında activexdebugger32.exe virüsünü otomatik olarak tanıyabilir ve silebilir.

PROGRAMI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE VİRÜS İHTİMALİ BULUNAN
    TAŞINABİLİR DİSKLERİNİZİ(Flash disk vb.) MUTLAKA TAKIN!!!!

Eğer bilgisayarınız masaüstü görününce takılıyor ve açılmıyorsa;
    1- ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini açın.
    2-Dosya->Yeni Görev(Çalıştır) tıklayın.
    3-Gözat butonuyla DRACULA Virüs Temizleyici V 3.0 programımızı bulunduğu yeri gösterterek seçin ve Open dedikten sonra tekrar Aç İptal Gözat butonlarının bulunduğu yere gelirsiniz zaten ve aç derseniz program çalışır.

Eğer masaüstü kilitleniyor ve yukarıdaki işlemleri yapmamıza rağmen program çalışmıyorsa; yukarıdaki çalıştırma işlemini yaparken DRACULA Virüs Temizleyici V 3.0 yerine internetten indirdiğiniz veya bir yerlerden bulduğunuz .NET Framework 2.0 kurulum dosyasını göstertin, yüklemeyi yaptıktan sonra yukarıdaki 3 adımı tekrar yaparsınız program çalışacaktır.

BÜTÜN BU İŞLEMLERİ YAPARKEN VİRÜS İHTİMALİ BULUNAN FLASH DİSKLERİNİZ TAKILI OLSUN
    Alıntıdır..

Bilgi için Teşekkürler Dejaay, 3 ay forumdan koptuk amma geri kalmışız

• quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Bilgi için Teşekkürler Dejaay, 3 ay forumdan koptuk amma geri kalmışız

Aman.. yakında sınav olacaz, çalışmalısın..

quote:

quote:

Yapmayın.. Kangren olduğunu kim söyledi.. İlaç tedavisine devam

çok basit bir virüs temizleme operasyonu için bas formatı demek yanlış olur kanımca...

ki ayrıca dracula programı açık kalarak gelecek olan virüsler için de koruma sağlamaktadır. virüs yoksa bile bu programın yabancı bir flash disk takarken mutlaka açık olması gerekir. dışarıdan gelen flash diskler için bu programın bilgisayarınızda olması çok sağlıklıdır...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.