Şimdi Ara

c ve d karıştı bir de f disk çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm resimde gördüğünüz üzere d diskte windows kurulu,c disk ise boş,ayrıca f disk nedir?bunu silmek istiyorum c ve d olarak eskisi gibi görmek sitiyorum ne yaoabilirim?saygılar

tıkla

sanırım windowsu c de görmek istiyorsun. formatla düzelt.
  • yani diyorum ki f disk nerden çıktı,c ve d yi pc özellikler sekmesinde yönetmeden düzeliyor herhalde,şu anda
    c diski formatlıyorum silmiştim format atarken o bakımdan yani.

Neyse soruna gelince format atma ekranı gelince fdsik yapılır yani tüm disk partionları bölümleri silinir.Senin bunu yapmana gerek yok ama sadece xp'yi c ye kuracaksan gerek yok.Şayet yok ben bölümleri silip d'ye şukadar c'ye şu kadar bölüm ayıracağım dersen tüm partionları fotmat ekranında silip kendin ayıracaksın.Sadece xp ce ye kursun diyorsan format at c'ye kur.D yi de o ekranda sil.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • resimde kadın mı çıkıyor ne kadını yaw bende hdd nin olduğu bölüm çıkıyor alla alla

• Resim bu.

Sanırım sen pc deki f sürücüsünden bahsediyorsun.fdisk diye başka bir şey de varda o bakımdan.

Bak şimdi.Bilgisayarım üzerinde sağ tuş yap yönete gel.Aşşağıda disk yönetimi var solda ordan f sürücüsünün üzerinde sağ tuş yap silebilirsin

Hanım Koş Tüfeğimi Getir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f diskin üzerine gelince sil tuşu aktif değil ya tekrar formatlıcam da yoruldum artık

nedir f disk niye çıktı anlamadım,hadi kurtardık c v dyi düzenledim harflerini değiştirerek ama f disk nedir ne işe yarar hiç bilmiyorum zararı olur mu silince falan filan.

ben başta fdisk anladımda ondan
  • ya yok arkadaşlar d de windows kurulu ve c disk boş harfleri de değiştiremiyorum f diskte silinmiyor,şimdi format atıcam ama nasıl yapıcam gene aynısı olursa,hangisinin üzerine formatı atıcam ben yaa d ye atıp c yi sil mi dicem??
  • çalıştır a>diskmgmt.msc yazıp bi ekran görüntüsü koy bakalım..resimde hatun çıkıyor..yedekle çok dolu değilse diskini komple formatla ve xp yi c ye kur..max.30 gb yeter..kalanı d yap yedeklerini oraya atarsın..

d=130 gb
    c=52 gb

ben c ye attım formatı ama d olarak atılmış gözüktü ben en iyisi yukarda hangisi varsa ona atayım.

buyur şimdi resmin görüntüsü sağlam tıkla
  • Kardeş o f önemli bir şey değil.O xp'nin kendisi için ayırdığı bölüm.Sen şimdi format bölümüne gelip.D'yi komple sil.Yanlız sildikten sonra dikkat et direk ondan yüklemesin.Sonra c'ye gel ve xp'yi kur.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • sil iki kısmı ne kadar varsa sil tekrar oluştur bölümleri..dikkatli ol gözden kaçırıyosundur bi yeri..ilk oluşt. c olur zaten ona at direk formatı..d yi oluşturma gerekirse..disk yönetim konsolundan formatlarsın sonra
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.