Şimdi Ara

C# ta ileri seviye için bilinmesi gerekenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C# diline orta seviye hakimim daha ileri bi seviye için bilmem gerekenler nelerdir.
    Bkz. Class,Enum ...
    bunlar gibi konu başlıkları veya şunuda bilmelisin dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGlr -- 6 Şubat 2017; 21:9:16 >

• www.google.com.tr : "c# oop nedir"

Ama Tek Başına Makale Okumak İşe Yaramaz Muhakkak Bir Proje Yap. Yoksa Öğrenemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

www.google.com.tr : "c# oop nedir"

Ama Tek Başına Makale Okumak İşe Yaramaz Muhakkak Bir Proje Yap. Yoksa Öğrenemen

teşekkürler ama oop yi zaten araştırdım biliyorum biraz daha ile düzey başlıklar lazım şu yapıyı öğren şunu şunu bilmende fayda var gibi. Yani dili daha profesyonel düzeyde öğrenmek istiyorum 2 yıllık programcılık mezunuyum dediğim gibi dile biraz hakimim ama dahada hakim olmak istiyorum

• MeGlr kullanıcısına yanıt
    deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    deveyehendekatlatanadam ' ın OOP derken bahsettiği Design Pattern gibi konular sanırım yanılıyor muyum bir de kendisine soralım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGlr

quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

www.google.com.tr : "c# oop nedir"

teşekkürler ama oop yi zaten araştırdım biliyorum biraz daha ile düzey başlıklar lazım şu yapıyı öğren şunu şunu bilmende fayda var gibi. Yani dili daha profesyonel düzeyde öğrenmek istiyorum 2 yıllık programcılık mezunuyum dediğim gibi dile biraz hakimim ama dahada hakim olmak istiyorum

O Zaman Sevgili Kardeşim Bir Proje Yap. Atıyorum Teknosa'nın Tüm Sistemini (web sitesinden mağazasına stoktan depoya personelden maaşa kadar) Otur Kendin Yaz. Ama Baştan Sona Eksiksiz Yaz. Bence Bir Dile Hakim Olmanın En İyi Yolu Budur (kendimden biliyorum)

Hem Bu Projeyi İş Görüşmelerinde de Sunabilirsin. Kesinlikle İş Bulmanda Faydası Olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

deveyehendekatlatanadam ' ın OOP derken bahsettiği Design Pattern gibi konular sanırım yanılıyor muyum bir de kendisine soralım :)

Dostum OOP Derken Bahsettiğim OOP nin Alayı
  • Design patterns, unit test, moq, dependency injection ninject gibi konulardan hangilerine hakimsin bilmiyorum ama bu tarz şeylere bakabilirsin.

Çeşit olması açısından Dapper/entity framework tarzı farklı ormler öğrenebilirsin.

Sadece windows kısmıyla ilgilendiysen web kısmına geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 7 Şubat 2017; 23:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A/C tuşu gerekli midir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.