Şimdi Ara

C# Setup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Projem Tamam Setupımı Hazırladım Fakat Veritabanımı Attach Edince Kurulumun Yapıldığı Bilgisayardaki SQLSERVER Agent Duruyor ve Manuel Bile Çalışmıyor..
    Ne Yapmam Gekeriyor Arkadaşlar ?

https://aracfiyatlistesi.blogspot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

veri tabanını kurulum anındamı attach ediyosun, yoksa kurulum bittikten sonra sqlserver management studio içerisinden falan mı ?

Şu An Kurulumdan Sonra Bir Kereye Mahsus Loadda Attach Ediyorum. Önerebileceğin Kullanmış Olduğun Bir Yöntem Var ise Deneyebilirim Dostum
  • belki sıkıntı attach sırasındadır. databasenin full backupunu al bence. backupu database yüklemeye gittiğin yerde boş bir database açıp ona restore et. ederken optionstan tüm kümelerin setlerin üzerine yaz ı seç.

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

veri tabanını kurulum anındamı attach ediyosun, yoksa kurulum bittikten sonra sqlserver management studio içerisinden falan mı ?

Şu An Kurulumdan Sonra Bir Kereye Mahsus Loadda Attach Ediyorum. Önerebileceğin Kullanmış Olduğun Bir Yöntem Var ise Deneyebilirim Dostum

ben database scriptini alıp onu çalıştırarak oluşturmanı tavsiye edebilirim.
  • evet benım de aklıma gelmişti yazamamıştım. hakana katılıyorum. create scripti oluşturmanın avantajı tabloları procedureleri vs farklı SQL server versiyonlarında da çalıştırmanıza olanak sağlar. birnevi tüm databaseyi ister içindeki veriler ile ister sadece tablo yapısı ile scriptini alıp yukleme yapmak istediğiniz sql server da çalıştır demeniz yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.S. v1.5 CFG ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasgoine

http://erhanncetinn.blogspot.com/2010/11/c-ile-setup-olusturma.html

Eyvallah Kardeşim Şimdiki Aşamaya Bu Link Sayesinde Geldim Ama Veritabanımı D de Tutmam Gerekiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.