Bildirim
explorer_1.exe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hocam combofix'in çözüm olacağı kanaatindeyim yine Malwarebytes' Anti-Malware işini görecek bir program. _____________________________ Mantık sizi A'dan B'ye götürür. Hayal gücü ise her yere! -
quote:
Orijinalden alıntı: EagleOfAbhazya
Hocam combofix'in çözüm olacağı kanaatindeyim yine Malwarebytes' Anti-Malware işini görecek bir program.
Hocam ayrıca şöyle bir program sekmesi benzeri bi gölge oluşup duruyor. Üstüne tıkladığımda kayboluyor. Chrome'yi açınca ortaya çıkıyor.

_____________________________ -
Hocam sorunun çözümünü bilmiyorum açıkçası fakat iyi bir virüs + malware programlarıyla, iyi bir temizlik yapın, daha sonrasında sorun çözülmezse, yardımcı olacak arkadaşlarımız mevcuttur elbette. _____________________________ Mantık sizi A'dan B'ye götürür. Hayal gücü ise her yere! -
Process Explorer v15.40 diye bir program var
o program ile şüpheli process in nereye ait olduğunu tespit edip kaldırabiliyorsunuz.
download linki :
Process Explorer 15.40 -
bende de varmış ben ne olduğunu bilmiyordum görev yöneticisi işlemlerden gördüm o nu sonlandırınca işlemci %65 lerden %5 lere düşüyo. ben oşekilde hallediyorum
_____________________________ why dont you do somethin. -
virüss bitcoin bişi virüsü hemde burda gerekli prg var.
ben burdn indirp temizledim. bi oyun indirstim ckrli ondan sonra bulaştı..
http://uzmanim.net/soru/explorer-1-exe-nedir-explorer-1-exe-virus-mu/2161_____________________________ -
virüs clon virüsüdür.. avira 2013 den başkasıda temizlemez kolay gelsin. avira 2013 free dir bu arada. _____________________________ Adımın geçtigi herşey imzamdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt