Bildirim
explorer_1.exe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam combofix'in çözüm olacağı kanaatindeyim yine Malwarebytes' Anti-Malware işini görecek bir program. _____________________________ Mantık sizi A'dan B'ye götürür. Hayal gücü ise her yere! -
quote:
Orijinalden alıntı: EagleOfAbhazya
Hocam combofix'in çözüm olacağı kanaatindeyim yine Malwarebytes' Anti-Malware işini görecek bir program.
Hocam ayrıca şöyle bir program sekmesi benzeri bi gölge oluşup duruyor. Üstüne tıkladığımda kayboluyor. Chrome'yi açınca ortaya çıkıyor.

_____________________________ -
Hocam sorunun çözümünü bilmiyorum açıkçası fakat iyi bir virüs + malware programlarıyla, iyi bir temizlik yapın, daha sonrasında sorun çözülmezse, yardımcı olacak arkadaşlarımız mevcuttur elbette. _____________________________ Mantık sizi A'dan B'ye götürür. Hayal gücü ise her yere! -
Process Explorer v15.40 diye bir program var
o program ile şüpheli process in nereye ait olduğunu tespit edip kaldırabiliyorsunuz.
download linki :
Process Explorer 15.40 -
bende de varmış ben ne olduğunu bilmiyordum görev yöneticisi işlemlerden gördüm o nu sonlandırınca işlemci %65 lerden %5 lere düşüyo. ben oşekilde hallediyorum
_____________________________ why dont you do somethin. -
virüss bitcoin bişi virüsü hemde burda gerekli prg var.
ben burdn indirp temizledim. bi oyun indirstim ckrli ondan sonra bulaştı..
http://uzmanim.net/soru/explorer-1-exe-nedir-explorer-1-exe-virus-mu/2161_____________________________ -
virüs clon virüsüdür.. avira 2013 den başkasıda temizlemez kolay gelsin. avira 2013 free dir bu arada. _____________________________ Adımın geçtigi herşey imzamdır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android teyp yazılım indir
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- kingston garanti sorgulama
- logitech garanti sorgulama
- vga no signal ne demek
- mobil veri çekmiyor
- bin dosyası açma
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- telefon neden donar
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt