Şimdi Ara

C Segmenti Dizel 6 ileri Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 35.000 - 36.000 TL ye 6 ileri vites olan dizel araba düşünüyorum. Bu fiyata alınabilecek arabalar Fiat Bravo , Opel Astra , Peugeout 308 . 308 lerde manuel olanlar 5 ileri ne yazık ki. 35000 TL ye Fiat alınır mı diyenlerde var sizin marka tavsiyeniz var mı ?

• Astra H 1.3 Cdti düşünebilirsiniz
  • Direk asra h kasa 1.3 crdi yi tarif etmissiniz. Sizi asla uzmeyecek bir araba. 5 sene kullandim okadar memnundum ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra yeni kasa çıktığı zaman benim alacağım kasa 3.nesil kasa olacak bu dez avantaj değil mi sizce ?

• 3 arabada alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

3 arabada alınmaz

alınmaması için nedenleri söyler misin? sütçü beygiri 1.3 cdti astrayı mı alsın yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

3 arabada alınmaz

alınmaması için nedenleri söyler misin? sütçü beygiri 1.3 cdti astrayı mı alsın yani?

şimdi fransız araç sevenler toplancak ama 1. neden renault olmaları kimse inkar etmesin arkadaşlar bu markanın araçları diğerlerine göre yürüyen teneke gibi geliyo bana scenic hariç. 2. neden bu sınıftaki araçlar 90 bin 100 bin km den sonra eski eski hallerden eser kalmıyo isterse bütün ağır bakımları yapılmış olsun çekiş düşüyo sorunlar başlıyo.ayrıca o donanımların hepsi ilerde düzgün çalışıcakmı acaba latitude alan bi arkadaş konu açmıştı bu markaya ben bulaştım siz bulaşmayın diye d sınıfı araçta bile herşey yarım yamalaktı sorunlardan adam bıkmıştı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 28 Kasım 2013; 20:30:13 >

• quote:

quote:

quote:

3 arabada alınmaz

şimdi fransız araç sevenler toplancak ama 1. neden renault olmaları kimse inkar etmesin arkadaşlar bu markanın araçları diğerlerine göre yürüyen teneke gibi geliyo bana scenic hariç. 2. neden bu sınıftaki araçlar 90 bin 100 bin km den sonra eski eski hallerden eser kalmıyo isterse bütün ağır bakımları yapılmış olsun çekiş düşüyo sorunlar başlıyo.ayrıca o donanımların hepsi ilerde düzgün çalışıcakmı acaba latitude alan bi arkadaş konu açmıştı bu markaya ben bulaştım siz bulaşmayın diye d sınıfı araçta bile herşey yarım yamalaktı sorunlardan adam bıkmıştı artık.

Birinin sorun yaşamadığı bir araç/marka gösterirseniz yazdıklarınızın bir değeri olur.

Bu halde boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

quote:

quote:

3 arabada alınmaz

Birinin sorun yaşamadığı bir araç/marka gösterirseniz yazdıklarınızın bir değeri olur.

Bu halde boş.

ben zaten o marka dışında bütün arabalar sorunsuz demedim sadece renaultun ne mal olduğunu biliyoruz dedim lafı nereye çektiniz tebrikler.inanın size ve sizin gibilere verecek çok cevabım var ama vakit kaybı olcak bu dediğinizden sonra eminim.

• 35-35binlere markadan ziyade temizini bulmak mümkün mü ona bakmak lazım.

Renault 1.5 dci 110 beygir falan ben de alıp binmek isterim ama dizel olduğu için bu fiyatlara kilometre yapmışlar var. 45binden başlıyor temizleri.

Saydığınız markalarda da hangisinin temizini buluyorsanız iyidir bence. Beygir sütçü falan takmayın, temiz bulursanız klasik kasa Astra da alabilirsiniz. Diğerleri kadar performans alamazsınız belki ama sizi üzmez. Ama temiz ve fiyatı uygun bulmak mümkün mü bilemem.

Belki ben de değiştireceğim, baktım içime sinecek C sınıfı bulamazsam 105lik Linea alacağım. Aksi halde 95lik Punto ve Fiorinolar yedekteki Fiat tercihlerim.
  • brkctnkya kullanıcısına yanıt
    3 senedir kullanıyorum megane daha tık demedi ne motor ne şanzıman. Madem ben sorun yaşamadım, o zaman dünya üzerinde üretilmiş ve kullanılan tüm megane'lar sıfır sorun içerir. Sizin garip yoruma benzetmeye çalıştım ama olmadı
  • Bravo diyorum kesinlikle. Neden alinmasin

• Bütçenize göre Bravo.

• Bence bravo alınır o paraya
  • Bravoyu bende beğeniyorum herkesde var bir takıntı.Kime söylesem 35 bin tl verip Fiat mı alacaksın diyo arabanın donanım ve özelliklerine göre değil ismine göre yorum yapılıyor ne yazıkkı. Ancak bravo nun 2. el piyasası bir Astra değil tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: muta

Bence bravo alınır o paraya

+1
  • bravo da iyidir.. daha 2 gün önce yeni sattım.. ama 2.elde satmak baya bi zordur..
  • Bir bravo da benden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

quote:

quote:

3 arabada alınmaz

Bu halde boş.

ben zaten o marka dışında bütün arabalar sorunsuz demedim sadece renaultun ne mal olduğunu biliyoruz dedim lafı nereye çektiniz tebrikler.inanın size ve sizin gibilere verecek çok cevabım var ama vakit kaybı olcak bu dediğinizden sonra eminim.

Cevap verecek vaktiniz yoksa okuyacak vaktinizin de kısıtlı olduğundan kısa yazacağım.

Sadece Fiat, Renault konularında sizin gibilerin bu yazdıkları yüzünden piyasa bu halde.

Symbol'e laf etseniz, atıyorum Linea'ya laf etseniz anlaşılır.

Ancak bu 3'ü de çöp dediğin araçların motorlarını, güvenlik teknolojilerini, donanımını bir araştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.