Şimdi Ara

C.S GO ses sorunu yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CS GO ya gelen son güncellemeden sonra oyun seslerinde tuhaf bir değişiklik oldu. Ayak sesleri inanılmaz kötüleşti çok tiz bir ses çıkıyor sanki yankı yapıyormuş gibi ses. Ses kasılmaz oldu adamın nerden geldiğini anlayamıyorum sesler birbirine karışıyor bir fikri olan veya daha önce böyle bir problemle karşılaşmış olan varmıdır? Ses kartı bozuk olabilir diye harici ses kartı aldım yine aynı, farklı bir kulaklıkla denedim yine aynı, oyun dosyalarını silip tekrar indirdim yine aynı

• Guncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak sesleri zaten degisti yeni guncellemede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen gibi birini almışlar geliştirici departmanına, önce c4 balonlu olmuştu sonra garip kablolar eklediler kitlere, şimdi de bu. Zaten ping sorunu var şu aralar ve oyun bildiğin cs macro offensive olmuş, makrosuz adam yok.
  • İyide arkadaşlar şuanki sesten şikayetçi bir tek benmiyim o kadar kötü geldi ki problemi çözmek için ses kartını bile değiştirdim kafayı yiyecektim artık boşuna sıfır ses kartı almış oldum. O kadar foruma baktım bir tane ses olayı ile ilgili şikayet eden görmedim.
    Bu oyunun yapımcıları bunu görmüyormu bir tane ses kasılmaz olmuş ayak sesleri ve silah sesleri hepsi birbirine karışmış durumda şuan. Profesyonel oyuncular hiçmi rahatsız değiller şuan ki durumdan hiç dile getiren yokmu bunu.
    Peki siz alışabildinizmi ben şuan hiç birşey anlayamıyorum oyunda benmi alışamadım yoksa gerçekten bu kadar kötümü şuan ki ses? Kulaklığım dandik olsa hadi yetmiyor diyeceğim siberia v2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 15 Kasım 2015; 22:22:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.