Şimdi Ara

C Programlama Ödev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acill yardım edebilecek var mı?
    En azından bi yerden başlamam için fikri olanlar bi kaç cümle ile bildiğini söylese de yeterli.
    Yapacak kişiye ücreti neyse verebilirim, yeter ki hallolsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 19 Mart 2020; 21:23:2 >

• Ya inanilmaz ya. Adam yardim edin demis, son care olarak da parasini da veririm demis, millet burda ezme derdinde. Kimse de surdan baslayacaksin soyle soyle yapsan olur dememis. Yazanlar da sanki Google'da Microsoft'ta muhendis. Once kendinize bir ceki duzen verin baskasini ezeceginize. Belki adama biri yardim etse, adam kodu sonradan kendi inceleyip anlasa daha da ilgili olacak kodlamaya. Size ne niteliksiz olacaksa. Onun sorunu. Yardim etmekten acizsiniz ya, pes.

Konuyla ilgili olarak, cok kolay bir sey gibi gozukse de, sadece C dersinde anlatilanla yapilabilecegini sanmiyorum ben de. Kisa bir Google arastirmasindan sonra bunu buldum.
    https://betterexplained.com/articles/navigate-a-grid-using-combinations-and-permutations/

Olay zaten A'dan B'ye giden butun yollari bulmak. 2 boyutlu bir dizide bu yapilabilir. Zamani hesaplamaya gelirsek, onun nasil yapilacagini bilmiyorum su an. Bunlar ile yola cikabilirsiniz. Google sizin en yakin arkadasiniz olsun :D
    İlk olarak haddinizi aşmayın!..
    ikincisi daha bunu yapamıyorsan demişsiniz, henüz üni 1.sınıfım. Sizin yaşınız kaç bilmiyorum;
    Fakat belli ki cahil, okumamış birisiniz ki okuyan, kendini geliştirmeye çalışanlara karşı kuyruk acınız, çekememezliğiniz var,
    insanları rencide etmeden düzgünce görüşünüzü belirtebilirsiniz.
    Üçüncüsü düzgünce bir şey sordum yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş yapma, defol!
  • Bunu yapamıyorsanız mezun olup piyasayı işgal etmeyin zaten bir de para teklif ediyor . Sonra niye ülkede tonla niteliksiz mühendis var .
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    +1 Ayrıca bunun tekrarlı permütasyon olduğunu da bilirsin.
  • graph theory e bi goz atabilirsin.
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    İlk olarak haddinizi aşmayın!..
    ikincisi daha bunu yapamıyorsan demişsiniz, henüz üni 1.sınıfım. Sizin yaşınız kaç bilmiyorum;
    Fakat belli ki cahil, okumamış birisiniz ki okuyan, kendini geliştirmeye çalışanlara karşı kuyruk acınız, çekememezliğiniz var,
    insanları rencide etmeden düzgünce görüşünüzü belirtebilirsiniz.
    Üçüncüsü düzgünce bir şey sordum yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş yapma, defol!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 11:50:38 >
  • makmakmakxd M kullanıcısına yanıt
    C Programlama Ödev
    teşekkürler.
  • Ludo-Shi L kullanıcısına yanıt
    Bi sen akıllısın, bilmiyordum..
  • dgkn_akklc76 kullanıcısına yanıt
    En azından bu kadar basit soruları yapabilecek ve ödevlerimi kendim yapabilecek kadar akla sahibim...
    En sevmediğim insan tipisiniz yemin ederim ya.
    Kendini bi b*k sanıp karşısındakini küçümseyen tipler.
    İnanın bu akılla ne ülkeye ne de kendinize kimseye zerre faydanız olmaz.
    Önce bu tavrınızı düzeltin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 12:1:46 >
  • Burda önemli olan kısım senin ödevi yapıp gelişmen benim gelişmem veya soruya cevap vermem asla senin gelişmeni sağlamaz
  • Kaynakları araştırıp en son forumlara uğramak daha mantıklı ve hoca bunu ödev verdiğine göre illaki altyapısını size anlatmıştır.
  • dgkn_akklc76 kullanıcısına yanıt
    Merak etme kimse kendini bi b*k zannetmiyor. Ve sen bu akılla gidersen yani araştormayıp direk armut piş ağzıma düş yaparsan dediğin duruma sen düşersin
  • Ayrıca haddimi aştıysam kusura bakma bize iyi mühendisler lazım çabam buna yönelik
    Bak hocam anlamıyorsun, dersin adı olasılık ve istatistik hoca derste kod anlatmıyor. Sadece olasılıkla, permütasyonla vs. ilgili sorular çözüyor.
    Bizim ünide ödev zorunlu olduğundan ve biz de c dersi gördüğümüzden böyle bir ödev verdi.Sadece adam akıllı ilk dönem ders gördük.Ben de şuan pek bir şey bilmiyorum. Tamam haklısınız kendim yaparsam öğrenirim vs. ama yapamadım yani yarında son gün. Yapmaya çalıştım fakat abuk subuk bir şeyler yolluyucam artık. Sizden de bu yüzden yardım istedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.