< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 19 Mart 2020; 21:23:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 19 Mart 2020; 21:23:2 > |
Ya inanilmaz ya. Adam yardim edin demis, son care olarak da parasini da veririm demis, millet burda ezme derdinde. Kimse de surdan baslayacaksin soyle soyle yapsan olur dememis. Yazanlar da sanki Google'da Microsoft'ta muhendis. Once kendinize bir ceki duzen verin baskasini ezeceginize. Belki adama biri yardim etse, adam kodu sonradan kendi inceleyip anlasa daha da ilgili olacak kodlamaya. Size ne niteliksiz olacaksa. Onun sorunu. Yardim etmekten acizsiniz ya, pes.
Konuyla ilgili olarak, cok kolay bir sey gibi gozukse de, sadece C dersinde anlatilanla yapilabilecegini sanmiyorum ben de. Kisa bir Google arastirmasindan sonra bunu buldum. https://betterexplained.com/articles/navigate-a-grid-using-combinations-and-permutations/ Olay zaten A'dan B'ye giden butun yollari bulmak. 2 boyutlu bir dizide bu yapilabilir. Zamani hesaplamaya gelirsek, onun nasil yapilacagini bilmiyorum su an. Bunlar ile yola cikabilirsiniz. Google sizin en yakin arkadasiniz olsun :D |
Bunu yapamıyorsanız mezun olup piyasayı işgal etmeyin zaten bir de para teklif ediyor . Sonra niye ülkede tonla niteliksiz mühendis var .
|
İlk olarak haddinizi aşmayın!..
ikincisi daha bunu yapamıyorsan demişsiniz, henüz üni 1.sınıfım. Sizin yaşınız kaç bilmiyorum; Fakat belli ki cahil, okumamış birisiniz ki okuyan, kendini geliştirmeye çalışanlara karşı kuyruk acınız, çekememezliğiniz var, insanları rencide etmeden düzgünce görüşünüzü belirtebilirsiniz. Üçüncüsü düzgünce bir şey sordum yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş yapma, defol! |
YKS bölümünde matematik sorusu sorulunca kimse bu tür cevap vermiyor. Soru ne kadar basit olursa olsun yardım ediyorlar. Bu bölümde ise sürekli bir aşağılama var.
|
İleri seviyede nevroz,aşağılık kompleks,küçük cinsel organ,cinsel yaşamın olmayışı ve çocuklar travmaları sizin gibi arkadaşları bu hale getirdi ve sanal alemde var oldunuz.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 11:50:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 12:1:46 > |
|
|
|
|
|