Merhaba herkese. C programlama kafamda oturmadi nasil calisacagimi pek bilmiyorum olmuyor gibi ve calismaya oturdugumda cok anlamsiz geliyor. Finaller de geldi. Motive olabilmek için bir çalisma felsefem olsun istiyorum. Hep hacker olmak isterdim(illegal isler icin degil beyaz hacker). Simdi nasil bir yol izlemem gerek bilmiyorum. Fikirlerinize ve onerilerinize acigim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
C programlama

-
-
Palme programlamayı c ile öğreniyorum kitabındaki örnekleri çöz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacker olma konusunu bilmiyorum ama
Üstteki hocamın dediğine benzer olarak benim de tavsiyem program/fonksiyon yazmanız.
Leetcode gibi sitelerde basit soruları çözebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtubede Murat Yücedağ bak belki işine yarar
Codeforces veya Atcoder gibi sitelerde problemsetten problemset'ten basit problemleri de çözebilirsiniz hocam. Zorlar optimizasyon ve algoritma bilgisi istiyor onlara çok bakmayın bence.
-
Udemy’deki kurslar biçilmez kaftan. Yılbaşında bir kurs 50-70 liraya felan düşer. Onlardan istifade edebilirsin.
Şimdi tavsiye de verirdim de, bir gerizekalı gelir, “Bilmemne hocam, foruma hoşgeldiniz” diye salakça birşey yazar altına. En popüler olanlarına bak.
Bu hocayı izle. C# olmasına bakma buradaki temelleri öğrendikten sonra c ye çok kolay adapte olursun bir programlama dilinin temelleri bunlar. Oturmayan konulara da bu oynatma listesinden bakabilirsin
youtube
Özel Ders Formatında A'dan Z'ye C# 10 Programlama Eğitimihttps://www.youtube.com/playlist?list=PLQVXoXFVVtp3e_urGZcMNAHx2Eo4Rm5Xk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-840DCD225 -- 27 Aralık 2022; 21:57:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam odtüde en çok hangi programlama dilini öğrendiniz bugüne kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pointerlara kadar her şey güzel de... Sonrasını hiç sorun yaşamadan hallediyorsan Google'a falan girersin 3 seneye sıkıntı yaşamazsın zaten
-
C diyebilirim
Bu dönem data Structures için C++
Ama C için direkt bir dönem ders gördük. C++ o kadar değil.
Ceng140 iyi ders.
Ucretsiz sertifikali kurs bulunmaz mi ya. Indirime gelince bi sey degil fiyatlari ama yine de para vermeye de cekindim memnun kalmazsam diye
Ücretsiz kurslar, ücretli kursların ön tanıtımı gibi birşey oluyor. Yazılımcılar bildiklerinin %10'unu felan anlatıyor ücretsiz kurslarda. Vereceğin bir 50 lira, özel kurslarından hatta okuldan bile kat kat verim alıyorsun.
-
Umarim verim alirim hocam. Cok fazla secenek var hangsini alsam hangisi daha iyidir bilemiyorum onerebilir misiniz ozelden de olur
Siber güvenlik için tryhackme ve hackthebox'a bakabilirsiniz. Akbank da her yıl siber güvenlik analisti eğitimi veriyor.
-
* bu işaret pointer için
& bununla da adres alırsın
C dersimiz sonlanmıştır teşekkürler
-
En popüler olanlarından bir tanesini al, işini görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X