Şimdi Ara

C programlama Kaan Aslan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kitabı almayı düşünüyorum ama içindekileri bir türlü bulmadım..Konuları uygulamalımı toksa teorik olarakmı anlatıyor..
    http://www.papatya.gen.tr/Cprogram.htm
    Bir de bu kitaba baktım,yeni başlayan bir kişi olarak uygulamalı bir kitap almayı düşünüyorum hangi kitabı tavsiye edersiniz.Kaan aslanın PDF dökümanlarına baktım anlaşılır gibi değil uygulama hiç yok kitabıda aynımıdır?

• Arama yaptım bu kitaplar karşıma çıktı Deitel kitabının yanında CD'de veriyolarmış...

C How to Program Deitel & Deitel 3rd (TR.)http://www.sistem.com.tr/disp.php?kod=56364
    A'dan Z'ye C Kılavuzu Kaan Aslan
    C Programlama Dili Rifat Çölkesen

Deitel'in anlatımı güzel ve iyi bir kitap, A'dan Z'ye C Kılavuzuda iyi...
    Eger kitapcılarda inceleme fırsatı bulursaniz, bir bakın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triyak -- 4 Aralık 2006; 9:47:43 >
  • bence google varken, bu kitaplara gerek yok. dieteli kullanan biri olarak ayrica soyluyorum. Ayrica deitelin pdfsini bulabiliriz, ama illa bir kütlke istiyorsan elinde o ayri tabi almak lazim. deitelin cdlerinde kitabin icindeki orneklerin kodlari var, ayrica birde trial version visual studio 6 var diye hatirliyorum. deitel C how to program ayrica C den başlayip, C++ ile devam ediyor sanırım sonlara doğru. En sonda da bi java geçiyor. Yani bütün yollar java'ya çıkar demek sanırım bu :)
  • pardon ben deitelin ingilizcesini kastetmistim sen turkce diyorsun sanirim, ama ingilizce kitap tavsiye ederim. simdi adamlar stack falan diyor, heryerde boyle gecer, sen simdi yığın diye öğrenice bunu, türkçe dışında bir koda bakınca ya da kaynağa herşey yeniymiş gibi gelicek sana.
  • dostum ben aldım evet güzel bi kitap tavsiye ederim ornekler var hemde arada c ile c++ farkına da değiniyo işini görür bence baya ..
  • arkadaşım eğer programlama yapmaya yeni başlıyorsan ( C veya başka bir dil olsun) bence bu kitabı almanda fayda var.Rıfat ÇÖLKESEN gerçekten çok iyi bir yazar.Konuları kavratıcı örnekleri çok başarılı.Ben daha önce Rıfat ÇÖLKESEN'İN Veri Yapıları ve Algoritmalar kitabından veri yapılarını çalışmıştım.Gerçekten çok işe yaradı....Bisanthe arkadaşıma da katılıyorum.Eğer konuyla ilgili az biraz bilgin varsa ingilizce kitaplar daha yararlı oluyor.
  • mikroişlemciler assembly kitaplarını okudum,stack vb.. kavramları az çok biliyorum yani teorik ingilizce kelimeleri biliyorum.., Sanırım C'den sonraki C++ java bu diller işimizi belki kolaylaştırıyordur ama temel olmadan olmaz diye düşünüyorum.C programlama elektroniğe biraz daha yakın gibi geliyor.Bu kitaplardan içeriği geniş bol örnek,açıklayıcı olanını almak istiyorum,Yani kitap programlamayı hiç bilmeyen birine hitap edecek,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triyak -- 5 Aralık 2006; 19:59:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EİNSTEİN İLE HÜSEYİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reklam kokan cevaplar bunlar bisanthe alırım anahtarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.