Şimdi Ara

C#'ın Sektorde Kullanımı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben c#'ın sektorde kullanımını merak ediyorum. Yani form veya console kullandıklarını düşünmüyorum ne tür projelerde kullanıyorlar açıklarsanız sevinirim.

• yanlış düşünüyorsun.bakkallardaki bankort okuyucu,ders seçimlerinde ekle çıkarlar,unity tabanlı oyunlar,bilgisayar destekli mal giriş-çıkışlarında,xamarin tabanlı ios-anroid uygulamalarında... gibi birçok yerde c# kullanılır.c# microsoft un geliştirdiği bir programlama dili olup,türkiyede nesne tabanlı programlama kullanımında c#,java ile birlikte programlama dillerinde kullanma konusnda başı çeker.

• Hbys, ebys, gibi kurumsal yazılımların yanı sıra web siteleri c# dili asp.net teknolojisi kullanır.
    Hbys(hastane bilgi yönetim sistemi) sağlık bakanlığında özeller dahil 50 adet firma resmi kayıtlı bunların 20 tanesi c# desteklidir.
  • sektörde C# en çok ASP.NET ve .NET Core teknolojilerinde kullanılır

• Teşekkürler herkese.

• asp.net ve .net core frameworklerini kullanarak çeşitli api lar veya mvc web uygulamaları geliştiriliyor, yani türkiyede en fazla kullanımı bu yönde açıkcası onun dışında unity ile oyun geliştirebilirsin vb aslında bir çok kullanım alanı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.