< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
C-HR Toyota Ana Konu (298. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar 655 e 2020 model flame paket 1.2 buldum ne dersiniz fiyat nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben kiraladım bu aracı, ve gerçekten araç ekomomik ve gidişi bana yeterli geldi. Yakıt olarak bakamadım çünkü benim için yeni olduğu için bulamadım nasıl bakıldığını. Elinden geldikçe elektrikte götürmeye çalışıyor. Ayrıca konforunuda beğendim.
2023' de yeni kasası çıkacakmış. Resmi açıklama henüz yok ama sızan bilgiler var. Bakalım ne zaman çıkacak ve bizde ne zaman satışa sunulacak? Corolla cross hibrid gelince biraz gölgelendi. Motorda daha teknolojik gelişmeler olabilir. En azından 122 hp 1.8 yerine 140 hp 1.8 gelebilir corolla cross gibi. Keşke 1.5 hibrid düşünseler.
auto express
New 2023 Toyota C-HR on the way with range of powertrains - pictures | Auto Expresshttps://www.autoexpress.co.uk/toyota/c-hr/358826/new-2023-toyota-c-hr-way-range-powertrains-pictures
-
kötü bir suv değil, ama aşırı pahalı.
-
2016 1.2 motor alacağım arkadaşlar. Diamond dynamic, paketler arasında ne fark var tam olarak. Techno ve premium da extra neler ekleniyor bu donanımlara
2022 model C4 Shine 1.2 130bg den 2023 C-HR'ye geçiş yapılır mı ? aslında gönül Corrola Cross ama bayilerde sıra çok aylık gelen sayısı az!
-
Corolla cross'u ekim ayından önce unutun dediler izmirde. Quasqai'ye yöneldik biz de o sebeple. Corolla cross düşündüyseniz chr beklentilerinizi karşılamayacaktır bence
-
Gönül elektrikli ama imkanlardan dolayı hibrit araç geçiş yapmak c4 den sonra chr küçük gelecek ama bulunduğum binada elektrikli araç şarj etme imkanım %1. Alışveriş m. hızlı şarj pahalıya gelecek bakınıyor quasqai e power bütçeyi aşıyor kredi kullanmadan amaç satın almak teşekkür şehir dışına bakayım araç için
Arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama yeni konu açmak yerine, kalabalık etmesin diye buraya sorayım dedim.
Toyota C-HR 1.2 Turbo Dynamic Techno araçlarda, lastik basıncına ekranda bakabileceğimiz bir menü var mı? Yoksa sadece basınçta sıkıntı olunca ekranda uyarı ışığı mı yanıyor? Aradım, taradım, şuan kaç olduğunu görebileceğim bir menü bulamadım. Qashqai'de kendim istediğim zaman bakabiliyordum o an ki basınca.
Sayısal olarak görmek isterim derseniz öyle bir seçenek yok. Sizinde belirttiğiniz gibi basınçta sıkıntı olduğunda uyarı ışığı yanar.
-
Rakam olayını unut hocam, uyarı ışığı yanarsa en yakın benzinlikten kontrol edip öğrenirsin. Gözüme inik görünüyor diye bir kıyaslama olmaz.
pazartesi günü e-power skypack araç alarak hibrit/elektrikli araç kervanına katıldım. C-HR kasası değişimi esnasında C-HR almak için sebep bulamadım.
-
Selam; 2. el oalrak Ch-R bakıyorum; ancak bazı yerlerde bagaj hacmiş 290 küsür; bazılarında 370 küsür görünüyor.
Hybirdler de daha büyük sanıyorum ama; Hybridlerin tüm model yıllarında 370 litre civarında mı ?
Yoksa 2021 sonrası makyajlılar mı bu şekildedir?
Yoksa donanım paketine göre mi değişiyor ?
2018 - 2022 modellerin MTV arasında fark ne kadar çıkıyor ?
-2021-2022 Flame paketler mi yoksa 2018 Diamond paketler mi daha dolu oluyor ? Misal Flame paketlerde de uzun far asistanı var mıdır ?
-
Arkadaşlar merhaba, 2017 chr aracımın kapılar açıldığında yanan iç aydınlatmaları yanmaz olmuş kabin içi düğme pozisyonunu kontrol ettim sonuç aynı. Kapı switchlerinin hepsi birden bozulmuş olamaz. Sigorta attı desem manuel olarak iç aydınlatmaları açıp kapatabiliyorum. Aklına başka birşey gelen var mı?
Ön tavan aydınlatması bozulmuştur, o parçanın komple değişmesi gerekir. Aşağıdaki ürün eğer yanmıyor diye kastettiğiniz ise
-
Hocam yanmayan bölüm burası ama şöyle bir durum var, ister kapıyı aç istersen manuel olarak okuma lambasını yak her iki durumda da yanan lamba aynı. Yani lamba yada bu ünite arızalı olsa lambaların hiç yanmaması lazım. Ben kapı sinyalinin ayrı bir sigortadan geçtiğini düşünüyorum sanki o sigorta atmış gibi sadece kapıları algılamıyor. Sigorta panelindeki sigortaların nereye ait olduğunu bulamadığımdan tek tek uğraşmak istemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 8 Ekim 2023; 23:39:51 >
Sigorta kutusu burada ama sigorta atsa hiç yanmaz. Bir de orta ekranda ayarlar, araç kısmında iç aydınlatma diye birşey varsa oraya bakın. Ama düşük bir ihtimal. Sigorta kutusu ise
Lasfit Auto Lightingyoutube
👉Get Your Free Test of the Newest 2023 LED Bulbs at Lasfit! Join us now to grab this limited-time offer. Don't miss out! LINK: https://www.lasfit.com/pages/syle-video-program?utm_source=Social&utm_medium=YTB+Channel&utm_campaign=SYLE 👉All LED lights fit 2018-2020 Toyota C-HR: https://www.lasfit.com/products/led-headlight-kit-exterior-interior-light-bulbs-for-2018-2019-toyota-c-hr?utm_source=Social&utm_medium=YTB%20Channel&utm_campaign=Toyota%20C-HR%20the%20whole%20set This video will teach you how to locate and fix the fuse box if your interior lights aren't working. Follow us on Social Media: https://www.facebook.com/lasfitautolighting/ https://www.instagram.com/lasfitautolighting/ If you have any questions feel free to contact us by: Email: lasfitautolighting@gmail.com Phone: (909) 758-7900 Or come visit us at our shop: 2235 E 4TH ST STE F, ONTARIO, CA, 91764https://www.youtube.com/watch?v=DQYPvSYxY2M -
Hocam bugün iç aydınlatmayı söktüm, lambalar sağlamdı ki zaten okuma lambalarını manuel açtığımda yandıklarını söylemiştim. Sigorta paneline ulaşamadığım için hiçbirşey yapamadım ama kapı açıldığında ışıkları yakan düğmeye sertçe basıp basılı tuttuğumda birkaç saniye sonra ışıklar yandı. Kapıları açıp kapattım lambalar devreye girip çıkmaya başladı. Galiba anahtarda temassızlık vardı şimdi çalışıyor. İşin garibi o düğmeyi hiç kullanmam, lambaların ne zamandır yanmadığını bile bilmiyorum. ( Akşamları aracı pek kullanmadığım için dikkat etmemiştim) yani demem o ki bu düğmenin temassızlık yapmasını gerektirecek birşey yok. Galiba zamanla kontakları oksitlenip görev yapmaz hale gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X