Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
101
Favori
514.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C-HR yenilenmiş arkadaşlar yenilik olarak safety sense standart donanım olarak gelmiş. ne düşünüyorsunuz_?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtozcan

    C-HR yenilenmiş arkadaşlar yenilik olarak safety sense standart donanım olarak gelmiş. ne düşünüyorsunuz_?

    Toyota'ya daha doğrusu baştan beri beceriksizlikle suçladığım Türkiye yöneticilerine küfür etmeyi düşünüyorum. Yüzlerine hem de! Zaten hakkım zıkkım olsun diye mail attım.

    Hem aracı burada üreteceksin hem Avrupa'da en baz arabaya bile koyduğun donanımı 1 yıl sonra bize layık göreceksin! Ulan bizi elin gavurundan niye ayırıyorsunuz? Diyelim Japonlar TR'deki araçlara koymayın dedi, siz neden az bi şey de olsa milliyetçilik yapmadınız? Niye demediniz bizim Ahmet, Mehmet de insan, onları ayırmak yanlış olur diye! Resmen terbiyesizlik bunların yaptığı. Üstelik bugüne kadar alanları keriz yerine koymuş olacaklar. İkinci eli iyice düşecektir elimizdekilerin.

    Yani sık araç değiştiren biri olmama rağmen C-HR satmaya kıyamayacağım kadar güzel ve sorunsuz. Yoksa işim olmazdı elden çıkarırdım. Ama bi daha bu markanın sıfırını almam! Hatta almam bile hataydı, ötv yansıttıkları için..

    Neyse.




  • Toyota Safety Sense ve diğer eksik donanımlar yüzünden yıllardır Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'yi bir çok platformda kınadım.

    Bu ülkenin insanına düşük standart sunulması ve bunun arkasında daha fazla kar elde etme arayışı şirketin itibarını düşürür.

    Ama bu gibi olayları biz hak ediyoruz. Güvenlik donanımı ve önemli bazı konfor donanımları eksik olan bu araçları kimse almasaydı, tepki gösterilseydi mecburen Avrupa'ya gönderilen araçların aynısı Türkiye'de de satılacaktı.

    Bakın bir örnek vereyim. Geçen hafta Hyundai Ioniq Hybrid test sürüşü yapmaya gittim. Sektörü takip eden ender satış temsilcilerinden bir kardeşime denk geldim. 'Araçta bazı donanımlar eksik, bu aracın bir rakibi var' dediğim anda satış temsilcisi dedi ki; 'Auris Hybrid 4.1lt/100km yakıyor' dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtozcan M kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 4000 TL daha pahali yeni modeller. Bence deger.

    Yalniz Yenilenen "Toyota C-HR Hybrid versiyonlarında, mevcut Toyota C-HR Hybrid versiyonlarına göre Toyota'nın en gelişmiş Toyota Safety Sense donanımları bulunmaktadır. Bu donanımlar; Yaya Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem, Şerit Takip Uyarı Sistemi (Direksiyon Uyarısı İle), Otomatik Yanan Uzun Farlar ve Adaptif Hız Sabitleme Sistemi." yaziyor, yurtdisindakilerde geri cikis asistani gibi ozelliklerde var, bizdekilerde mi yok yoksa buraya mi yazmamislar onu anlayamadim.
  • umutsen U kullanıcısına yanıt
    Yurtdisi C-HR forumlarinda bu ozelliklerin bazilarindan duzgun calismadigi icin sikayetciler. Bu ozellikler TR'deki Auriste C-HR'dan cok once vardi, bence TRde olmasin dememislerdir, ama niye fark var yurtdisina gidenlerle bende anlayamadim.
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Cogu kisinin yurtdisina farkli TRde farkli arac satildigindan haberi yoktu bence. Ama soyle bir durumda var, forumda sayfalarca yaziliyor yeni VW highline bile 2 airbag'li, diger airbagler opsiyon donanimda, buna ragmen 80bin ustunde fiyati var fakat insanlar yinede alacak deniyor. Yeni yariste 7 airbag standart. Fakat C-HR uvey evlat muamelesi gormus sanki guvenlik donanimi olarak.
  • ^Biotech^ ^ kullanıcısına yanıt
    Aslında o donanımlar benim için hani şöyle diyeyim, olmazsa olmaz değiller. Ama ayrımcılık en nefret ettiğim bir olgu. Bir de ben baştan beri/aracı alış sürecimde yaşadığım sorunların ve bu muamelelerin, Toyota Türkiye'nin Türkiye yöneticilerden kaynaklandığını düşünüyorum. Asıl kızgınlığım onlara. Ulan bura senin memleketin, burada üretiyorsun ama bize layık görmüyorsun. Türkiye şartlarına uygun değildi gibi saçmalamalarına da kulak vermiyorum.

    Şu da var, bu yeni C-HR için 4 bin TL fazla vermeye gerek var mı diye düşünenler de olacak. Ayrıca en düşük donanım advance modelini tercih edenlerin böyle bir kızgınlığı da olmayacaktır, zira onlar ilk satılan anahtarsız giriş ve çalıştırma, koltuk ısıtma gibi ekstraları da tercih etmemişlerdi.

    Ama ben artık sıfır Toyota almayacağımdan yüzde yüz eminim. Şundan da eminim, bu süreçte benim gibi düşünen çok insan var.




  • Aslında Toyota'nın yeni çıkan kasasını almayacaksın. 2 ya da 3 makyajdan sonra o kasa tüm donanımlara kavuşuyor ve mevcut hatalar gideriliyor.

    Ama bir sonraki aracım tam elektrikli olacağı için şimdiden başka markalara bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsen U kullanıcısına yanıt
    yanlış yorum... neden advance alanlar kızmasın, zaten bu donanım standart gelmiş sizin söyledıkleriniz yine ekstra, tercih etmeyen yine etmez ama standart olan birşeyi tercih etme imkanı yok en baz alanlarada yapılmış yanlış birşey bu herkese olduğu gibi.
  • Bugun bir sitede haber yapmislar, C-HR sahipleri guvenlik paketi nedeniyle toyotaya mail atip sistemi kitlemisler diye.



    Ayirca baz donanim haricinde manuel viteste kalkiyormus satistan diye okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mail yazdim `turkiye de ki yol testlerini yeni tamamlamislar da ondan boyle imis zaten daha onceki uretimlerde bunu fiyata yansitmamislar`gibi dalga gecer gibi mail atmisalr.....bir de sonuna sizin guvenliginiz herseyden onemli diye....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman neden auriste falan vardi, sistem ayni sistem degil mi? Bazi seyleri anlamak mumkun degil gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sonucta auriste oldugunu biliyoruz.....verilen cevap toyotaya hic yakismadi.....aractan ve servis hizmetleri,calisanlarindan memnunum yoksa satardim araci..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet komik bir cevap olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota, C-HR Araçlarının elektronik fren mandalının alt kısmına herhangi bir şey kaçmasın diye ücretsiz kapak takılmasına karar vermiş. Zamanı olan gidip taktırabilir arkadaşlar.
  • mrtozcan M kullanıcısına yanıt
    Ben hold tuşunu aktif ettikten sonra boşluğu da kapatacak şekilde oraya telefonumu yatay olarak koyuyorum. Ama servise gittiğimde bi bakayım yine de . Teşekkürler..
  • Yenilenen chr 1.2 benzinli otomatik advance almayı düşünüyorum , test ettim baya hoşuma gitti. İstanbul trafiğinde dur kalkta kaç yakar sizce araç ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul trafiği ise zorlayın kendinizi ve kesinlikle hibrit alın, yoksa sizi üzer.. Çünkü benzin çok pahalı!
  • Bu aracın 0-100’ü 11 sn mi gerçekten? Sonuna kadar basan arkadaşlar kronometre tuttunuz mu hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o kadar teknolojik bir araba ama bagaj elektrikli değil. yenilenen c-hr da göremedim. yoksa ben mi yanlışım arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome bob -- 30 Ekim 2017; 20:22:16 >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.