Şimdi Ara

C-Elysee 56.500 TL (YORUM SİZİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isterse 26 bin olsun , guvenlik testi olmayan araba benden uzak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 10 Ağustos 2014; 20:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipi çok hoş, özellikle ön tarafdan çogu araçtan yakışıkl duruyor :)
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    http://tr.euroncap.com/tr/results/citroen/c_elysee/552.aspx
  • Arabayı beğendim yarın gidip bir görüşeyim biraz indirim yaparlarsa alırım.
  • Parayı havadan kazananlar buyrun tenekenize bayılın paraları

• Firmaların (fark etmez) böyle arabalar üretip içine üç beş oyuncak, koltuklara kılıf, ortaya ekran ekleyince insanları nasıl kandırdıklarının göstergesidir bu araba ve türevleri..

Şase nedir ki, güvenlik nedir ki, sağlamlık nedir ki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 10 Ağustos 2014; 20:28:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Body kit çok yakışmış. Yalnız fiyat yüksek gibi. Geçtiğimiz aylarda çok iyi pazarlık edip alanlar oldu bu aracı. Özellikle peugeot 301 de güzel indirim oluyordu.
  • fiyat markanın suçu değil eli uzun adamın suçu.

yanlız arabaya bayıldım, bdy kit çok iyi durmuş.
  • 2 yıl önce peşin 39 bin tl ye alınıyordu vay be iyi zam gelmiş tabi bu aracın donanımı biraz daha fazla ama taş çatlasın 43 bin tl ye satılırdı şuan ederi 47 olmalıydı .

ilanda ki aracı pazarlıkla 54.500 e bırakırlar bu kesin yine de 8 bin tl pahalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGarcia

http://tr.euroncap.com/tr/results/citroen/c_elysee/552.aspx

Ben testi yok sanıyordum 3 yildizmis

• İsterse güvenlik testi olsun. Alınmaz o paraya. Üzerine 5 daha koyarım LEON alırım, COROLLA alırım. Bu ne yahu, B segmenti 55 bin lerde. Bu gün Renault CAPTUR OUTDOOR denen özel seriyi gördüm içler acısı. İki kırmızı çıta çekmişler arabaya OUTDOOR olmuş. ve fullün fiyatı 85 bin lira. Araba da tip yok yahu. Pes yani..
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Normaldir hocam yeni girdi zaten teste.
  • Polo'ya 50 bin lira vermekten daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    kampanyalı anahtar teslim fiyatı 53.900 bence fiyatı bu zamanlarda alınabilir cinsten. . .
  • bu arac koltuk kaplama body kit ve sunroof eklenmis birde radyo yerine dokunmatik ekran konulmus o yuzden fiyati bu sekilde. yoksa liate fiyati 53 bin civari. gelelim simdi bu arac bu parayi hak eder mi kismina . piyasada su an hb en bos araclara 55 bin fiyat cekiyolar dizel fiyatlarini soylemiyorum bile. arac sedan , resmen koklayan bir motoru (sehir ici 5 litre yakiyor ort 26 km hiz ile), cruize kontrol park sensoru bluetooth var. cocuklu aileler icin bicilmis kaftan. arka koltuga oturdugunuzda dizleriniz on koltuga degmiyor bile. evet guvenlik sorunu var belki ama turkiyede herkes aylik 5 bin tl kazanmiyor kimse kusura bakmasin. alternatifi bence muthis bir arac olarak tam bir f/p araci olan aveo vardi oda piyasan cekildi ve piyasa bunlara kaldi. ikinci ele sunu alirsin bunu alirsin filan gecin bunlari artk , gercekci olun biraz. piyasada herkes çakal olmus kim ister su an ikinci el arac alsin, orta kesimin sifir alabilecegi dizel az yakan genis ve donanimli olarak baska da arac yok.

• Çekirdek aile olarak yaşadığımız evimize ortalama 7-8 bin tl para giriyor. Ama gene de gidip sırf sıfır olacak diye bir araca verecek bu kadar paramız yok. Çok mu fakiriz , çok mu pintiyiz , çok mu akıllıyız bilemedim şimdi. 56 bine bir insan nasıl gidip bu aracı alır yahu!!
  • Daha geçen sene fullü 40 bin liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

bu arac koltuk kaplama body kit ve sunroof eklenmis birde radyo yerine dokunmatik ekran konulmus o yuzden fiyati bu sekilde. yoksa liate fiyati 53 bin civari. gelelim simdi bu arac bu parayi hak eder mi kismina . piyasada su an hb en bos araclara 55 bin fiyat cekiyolar dizel fiyatlarini soylemiyorum bile. arac sedan , resmen koklayan bir motoru (sehir ici 5 litre yakiyor ort 26 km hiz ile), cruize kontrol park sensoru bluetooth var. cocuklu aileler icin bicilmis kaftan. arka koltuga oturdugunuzda dizleriniz on koltuga degmiyor bile. evet guvenlik sorunu var belki ama turkiyede herkes aylik 5 bin tl kazanmiyor kimse kusura bakmasin. alternatifi bence muthis bir arac olarak tam bir f/p araci olan aveo vardi oda piyasan cekildi ve piyasa bunlara kaldi. ikinci ele sunu alirsin bunu alirsin filan gecin bunlari artk , gercekci olun biraz. piyasada herkes çakal olmus kim ister su an ikinci el arac alsin, orta kesimin sifir alabilecegi dizel az yakan genis ve donanimli olarak baska da arac yok.

Sunroof yok dostum verdiğim arac'ta

• Allah'a şükür fırsat ürünü yoksa ne yapardık..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.