Şimdi Ara

C DİSKİ DOLDU [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

C diski doldu ve bu çok sayıda problemi yanında getiriyor
    format atmaya çalışıyorum fakat en az 8gb yer istiyor ve bir türlü yer açamadım Advancded System Care , CCleaner, Microsoft'un kendi disk temizleme aracını kullandım ama hiç bir işe yaramadı lütfen yardım edin

acaba Boot yoluyla format atılabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 25 Haziran 2016; 5:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir yöntemle format atmaya çalıştığını bilmiyorum ama 8 gb alana falan ihtiyaç yok isterse tamamen dolsun problem değil. Zaten boot yoluyla atacaksın formatı. Windows cdni tak biosa gir boot priotry menüsünde ilk açılış(first boot) medyasını cd rom seç f10 ile kaydet çık pc tekrar başlayınca cd den yükleme işlemi başlar.

Orijinalden alıntı: INSURG3NT

Nasıl bir yöntemle format atmaya çalıştığını bilmiyorum ama 8 gb alana falan ihtiyaç yok isterse tamamen dolsun problem değil. Zaten boot yoluyla atacaksın formatı. Windows cdni tak biosa gir boot priotry menüsünde ilk açılış(first boot) medyasını cd rom seç f10 ile kaydet çık pc tekrar başlayınca cd den yükleme işlemi başlar.

peki hocam teşekkürler setup ile kurduğumda en az 8gb boş yer istiyordu
    boot yoluyla olur mu emin misiniz
    Zaten disk seçim ekranı gelecek orada verilerini yedeklemiş olduğun D diskin varsa ona dokunmadan diğer bölümleri sil ardından yeni yazısını tıkla tekrar C diski oluşur ham bir biçimde. Sonra c diski üzerindeyken ileri de kurulum başlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.