Şimdi Ara

C DİSKİ 30 GB ÇILDIRICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİMİN C DİSKİ 30GB BUNU NASIL D İLE EŞLERİM
    BUYRUN FOTO

https://store.donanimhaber.com/60/fe/83/60fe838ced8453fa762de8a73f5df8fb.jpg

TAMAM YAPTIM DİYELİM EŞİT NASIL YAPACAĞIM
    (YANİ C 50 GB İSE D DE 50 GB OLSUN BUNUN GİBİ)
    DEĞERLERİ KAÇ OLARAK GİRMELİYİM
     C DİSKİ 30 GB ÇILDIRICAM

• Kimlik60100 K kullanıcısına yanıt
    formatla olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

formatla olur

format atma aşamasının son bölümünü bilmiyorum
  • D deki bilgilerini harici diske yedekle. Format aşamasında c yi biçimledirdikten sonra sil diyorsun. Sonra d yi biçimlendirip siliyoruz tek parça haline geliyor. Yeni bölüm seçeneği olması lazım. Ordan eşit olsun istiyorsa 59000 gir. Diğeride yaklaşık aynı olur. Çoktan beri yapmadım. Ama böyle olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vadamama V kullanıcısına yanıt
    Doğru demişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskin 148 gb görünüyor. Eşit olması için 74 - 74 yapabilirsin ama tavsiye etmem. Çünkü arkadaşların dediği gibi önce D'deki 90 gb veriyi bir yere yedeklemen lazım sonra format ekranında bütün diski silip, yeniden eşit şekilde bölümleme yapman gerkeiyor. Onun yerine bence Easeus partition masterı indir. O programla formata gerek duymadan D'deki 27,5 gb boş alanın 25 gb'nı C'ye ata. Bilgisayarı yeninden başlat işlem biraz uzun sürebilir ama sonunda formata gerek kalmadan C: 55 gb D: 90 gb civarı olur. Bence gayet uygun. İkisini eşit yaparsan D sürücüsünde şimdiden 90 gb veri var onu 74 yaparsan geri kalan 16 gb veriyi ne yapacaksın C'ye atarsan ilk formatta silinir harici diskte kalması gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.