Bildirim
C dili ile android uygulama yapılabilinir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aslında mümkün.
Mesela benim kullandığım derleyici olan "C++ Builder" derleyicisi C++ dilinde Android uygulamaları yazmama olanak sağlıyor, dolayısıyla aynı derleyici de "C" dili de kullanılabilinir. Android işletim sistemiyle ilgili API'leri kullanmam gerektiğinde de bir takım köprü fonksiyonlar ve fasiliteler sayesinde orijnalde JAVA için düşünülmüş API fonksiyonlarını C++'dan kullanabiliyorum.
Ancak Android için uygulama geliştirmede en uygun dil JAVA._____________________________ -
teşekkürler hocam bilgilendirme için mümkün yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
mumkun ama mumkun olmasinin nedeni gelismis duzeyde yazilim gelistirmek icin. Yani grafik agirlikli olur bu veya donanim agirlikli genelde. Eger yeni programlama ogreniyorsan C de tavsiye etmez kimse... _____________________________ -
Teoride mumkun, pratikte degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
%100 C ile çok zor, ancak java + c ile gayet iyi oluyor. _____________________________ -
Care Java dostum. C ile işin içinden çıkabilecek insan sayısı sınırlıdır diye düşünüyorum. _____________________________ Software Development | Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü -
Ben bu konuyu kurslara sorduğumda IOS için c ve devam dilleri , Android için ise java öğrenmemizin ön koşul olduğunu söylemişlerdi. _____________________________ Hayat , hayat...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X