Şimdi Ara

C dili için program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar programlama çok hoşuma gidiyordu ve taktım kafaya araştırıp öğrenmeye. C dilini kavramak üzereyim çok zor değilmiş çok iyi gidiyor da şimdi denemek istiyorum. Bu dili yazıp programı deneyebileceğim programlar hangileridir acaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Merhaba arkadaşlar programlama çok hoşuma gidiyordu ve taktım kafaya araştırıp öğrenmeye. C dilini kavramak üzereyim çok zor değilmiş çok iyi gidiyor da şimdi denemek istiyorum. Bu dili yazıp programı deneyebileceğim programlar hangileridir acaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bahsettiğiniz programlar IDE lerdir. Başlangıç için Dev-C ya da Code Blocks kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ManiacFear

quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Merhaba arkadaşlar programlama çok hoşuma gidiyordu ve taktım kafaya araştırıp öğrenmeye. C dilini kavramak üzereyim çok zor değilmiş çok iyi gidiyor da şimdi denemek istiyorum. Bu dili yazıp programı deneyebileceğim programlar hangileridir acaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bahsettiğiniz programlar IDE lerdir. Başlangıç için Dev-C ya da Code Blocks kullanabilirsiniz.

Teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.