Konuyla ilgilenen herkese öncelikle teşekkür ederim. Arkadaşlar tez ödevimi C++ Builderden aldım ve aldığım günden bu yana C++ Builder'ın sorunlarıyla uğraşıyorum. Şimdiki sorunum şu:
Forma 1 adet ImageList ve Toolbar ekledim. Toolbarı ImageListe bağladım ve resimler Toolbarda normal olarak görünüyor. Ama programı çalıştırdığımda daha compile edip ilk form yüklenmeden şöyle bir hata veriyor:
"Error reading ImageList data from stream"
Bu problemi google'da arattım aynen ama bir sonuç elde edemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin...
kardes sanırım toolbarda butonların yanına iconlar koymak istiyorsun az once bende baktım butonların yanına imagelisti kullanarak simgeler koydum ama hata ile karşılaşmadım programda başka neler kullandın açıklarsan daha cok yardımcı olabiliriz
pardon kardes hatayı okumamısım sanırım image liste icon koymayı unutmussun hata onu gosteriyo imagelist komponentini sag tıklayıp imagelist editoru acarak resim yada icon ekleyebilirsin kolay gelsin
ACİLLL Bir kişinin yaşını hesaplamak için kullanıcıdan doğum tarihini isteyen ve girilen doğum tarihine göre, kişinin yaşını hesaplayan programı kalıtım yöntemi kullanılarak hesaplayan program konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.