Şimdi Ara

C++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, bayanlar. Şimdi ben cin üzerinde bir kelime girip o kelimeyi bir değişkene veya sayıya atamak istiyorum bunu yapabilmem mümkün mü?

C++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh eh Google web endeksleme için geliştirdiği uygulamaları* C++ ile yazmış, şurada bir cin'e değişken atayamasak veya std::string tanımlayamask ayıp olurdu : )

* Google File System/GFS: Binlerce petabyte'lık veriyi diskte saklamak üzere Google'ın geliştirdiği Dosya Sistemi GFS, C++ ile yazıldı.

Google's MapReduce: GFS ile saklanan verileri işleyen Mapreduce algoritmasını Google C++ ile yazdı. Google 'daki MapReduce API'leri C++ formatındadır.

Google BigTable: MapReduce'ı geliştirerek GFS verilerini veritabanı gibi işlemeyi sağlayan program da C++ ile yazıldı.

Google bu uygulamaları nasıl yaptığını da yayınladı ve Yahoo! onları Java ile yeniden yazıp açık kaynak proje şeklinde yayınladı. GFS, Hadoop, Google's MapReduce, Hadoop'un MapReduce kütüphanesi, google bigtable da HBase oldu Facebook HBase'i aldı cassandra 'yı geliştirdi. Uzun lafın kısası tüm web C++ ile başladı : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Eylül 2017; 12:30:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# OLASILIK
    6 yıl önce açıldı
    C Suv Tavsiye
    11 ay önce açıldı
    C COUPE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.