|
BYD, Manisa ve İstanbul için iş ilanı açtı: İşte aranan pozisyonlar

-
-
Çin'li işçi mi getireceksiniz oğlum. Çince bilen İK (insan kaynakları) uzmanı nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İllaki Çinli personel getireceklerdir. Ayrıca şirket Çin şirketi, patronlar Çinli. Çince bilen birileri şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Çinliler ile çalıştım (çok kısa süre) harika insanlar .
-
Fabrika açmayacaklar. Çin hükümeti teknoloji transferi yapılmasını istemiyor. Bunun için de Çin dışında üretime yasak getirdi.
-
Personel alıyorlar.
Hala açmayacaklar diyebiliyorsunuz ya
Çin fabrika açmayın demedi, fabrika açın ama teknoloji gizli olsun, çalınmasın dedi. Sanki kendileri çalmamış gibi, orası ayrı da.
Sizin bu fikir "İtalya'dan geliyor gemiynen, piroooooww" demekten farklı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 13 Eylül 2024; 23:12:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Bu ne demek biliyor musunuz. Bir Çinli bile gelip senin ülkende fabrika açıp insanından faydalanıyorsa bu ülke gerçekten bitmiştir. Zira en ucuz işçilik şu anda Türkiye'de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ paylaştıkça artar insanın değeri -
Patron çince küfür ederse birilerinin anlaması lazım
Beyaz yaka pozisyonları açık İstanbul'da ki merkes ofis için
Üretimde çalışacak mavi yaka personeli için Manisa'da ki fabrikanın kurulması gerek
dalga geçilecek hale geldik bi hindistan kaldı ülkemizde fabrika açmayan belki oda vardır.
-
Ben sizi gerçekten anlamıyorum . Yatırım gelmese kimse bu ülkeye yatırım yapimiyor diye ağlarsınız. Yatırım gelse dünyanın ucuz iş gücü olduk dersiniz. Muhaliflik her şeye itiraz etmek değildir!
Gelsinler açsınlar işte ne güzel. Hem yatırım gelecek, hem işsizlik azalacak , hemde daha ucuza hibrit araç alabileceğiz. Cherry , Mg gibi markaların da bir an önce gelmesini istiyorum.
Özellikle tekstil sektöründe bilindik firmaların hemen hemen hepsi üretimlerini Mısır'a kaydırıyor. Mesela LC Waikiki. Neden olabilir?
İkinci bir konu Hyundai yeni fabrikası için bir Avrupa ülkesi ile Türkiye arasında kaldığında Avrupa ülkesi ücretsiz fabrika yeri gösterdi bir takım teşvikler verdi ve Hyundai Türkiye yerine o ülkeyi seçti. Neden acaba ?
Üçüncü bir konu keşke bütün dünya devleri Türkiye'de fabrika açsalar. Türkiye'nin ihracatı artar, işsizlik azalır, cazibe merkezi haline gelir ve en önemlisi gelişmiş ülkelerde olduğu gibi millir gelir yıllık 30 bin dolar seviyesine çıkar.
Kia Hyundai LG ve Samsung Kore'yi nerelere getirdi. Bizede böyle firmalar lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 14 Eylül 2024; 8:42:56 >
_____________________________ Artık 3 kişiyiz. Bir ben , bir keyfim ve birde keyfimin kahyası... -
Turkey değil Türkiye
_____________________________ -
Bu tur yatırımlardaki en buyuk belirleyici kriter siyaset...Turkiye ucuz işçiliğin oldugu bir ulke değil azıcık internetten ulkelerin asgari ucretlerine bakılsa gorulur ...o değil dogru duzgun calısacak adam bile bulamıyorsun...hem nufus hızlı yaslanıyor hem NİTELİKLİ insan gucu yeterli değil...Turkiye havadan diploma dagıtmaya devam ediyor..oysa işi kişi yapar diploma yapmaz o diplomların cogu ...sonuc ucuz işcilik gerektiren fason uretim yapan bir cok firma uretimlerini diğer ulkeler kaydırmaya basladı bile..sene sonuna az kaldı hukumet bu işi nasıl dengeleyecek göreceğiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 14 Eylül 2024; 09:31:10 >
-
Uzun aradan beri ilk kez benzer düşünüyoruz moueson'cuğum....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boş yapma CATL neymiş öğren. 10 yıla adamlar ortalığı silip süpürecekler. keşke borsaya açılsalar batıda da hisse alabilsem.
_____________________________ -
çin devletinin istediği aslında çinde üretilen parçlar gelsin,türkiyede montajlansın ne kadar akıllilar,halbusiki avrupaya tedarik edilen bir sürü yan sanayi araba parçaları üretiliyor,yillarca Hollandada kaldım orjinel parçanın dışında yan sanayi ürünü diye dediğimiz ürünler türkiyeden giderdi,devlet buna izin verirse ülkemizde yan sanayi üretiçisini iflasa sokar..
-
Demek ki ofisi pendikte açıp fabrikada manisayı kesinleştirdiler. Yakında mavi yakalı alımına da başlarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İllaki Çinli personel getireceklerdir. Ayrıca şirket Çin şirketi, patronlar Çinli. Çince bilen birileri şart. |
Personel alıyorlar. Hala açmayacaklar diyebiliyorsunuz ya Çin fabrika açmayın demedi, fabrika açın ama teknoloji gizli olsun, çalınmasın dedi. Sanki kendileri çalmamış gibi, orası ayrı da. Sizin bu fikir "İtalya'dan geliyor gemiynen, piroooooww" demekten farklı değil. |
1. Dünya Bilge Kağan'ın yaşadığı Dünya değil.
2. Türkler, Bilge Kağan dönemindeki Türkler değil. 3. Çinlilerin eski Çinliler değil. Ben harbi anlamıyorum. Biz ülkece neyin kafasını yaşıyoruz? Bugün, Çin'deki kadar nitelikli iş gücüm yok. Çin'deki kadar bilim üretemiyorsun. 1500 sene önce ipek saten Çin, bugün yüksek teknoloji ihrac ediyor, senin ülkende tekstilci, kumaş satmak için yırtınıyor. Kendinizi bunlarla kandırabiliyor musunuz gerçekten? |
Ben sizi gerçekten anlamıyorum . Yatırım gelmese kimse bu ülkeye yatırım yapimiyor diye ağlarsınız. Yatırım gelse dünyanın ucuz iş gücü olduk dersiniz. Muhaliflik her şeye itiraz etmek değildir! |
Bu ne demek biliyor musunuz. Bir Çinli bile gelip senin ülkende fabrika açıp insanından faydalanıyorsa bu ülke gerçekten bitmiştir. Zira en ucuz işçilik şu anda Türkiye'de
|
Çinliler ile çalıştım (çok kısa süre) harika insanlar .
|
Benzer içerikler
- byd yorumlar
- byd mi jaecoo mu
- byd seal u dm-i yorumlar
- volvo ex30 elektrikli fiyat
- inster fiyat
- 2025 renault megane
- golf 2024 model
- yeni skoda octavia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X