Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: estami

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

Trabzonspor teması için beklemedeyiz...

Aynen Adem üstada katılıyorum çok makbule geçer..

Artık bi şiirde bu arkadaşa yazarsın dimi TS teması yaparsa
  • Az bi ayari kaldi yukleyewcegim biraz sonra
  • Resim süper görünüyo zafer beklemedeyim.büyüksün :)
  • Tema bitti de super oldu sadece bisey var ona ugrasiyorum kapatma tusuna basinca liste geliyo ya ordaki ilk yazi siyah otekiler beyaz beyaz olanlar zor gorunuyo onu siyah yapacam hangi panelde oldugunu unuttum tek tek deniyom:D
  • çok güzel çalışmaların var özellikle fb teması ile son yaptığın tema çok güzel ikisinde deneyeceğim ama son yaptığını kullanırım sade ve hoş
  • Renk ayarini bi duzeltirsem Nokiada amma renk secenegi koymus yav
  • cfw ci arkadaşlar bu nature teması güzel bir default tema olur.süper olmuş.
  • bu tema bitsim tüm modderler cfwlerinde kullansınlar bence türk yapımı sonucta bizden yani,beklemedeyim,
  • Aşağı yukarı 500 kb'ı geçmemesi lazım dimi zafer çünkü ikonlar değiştrilmedi bu çok önemli bence ne kadar ufak boyutlu olursa o kadar rahat olur yormaz telefonu
    Bide merak ettiğim menüde filan mesela seçenekler dediğimizde çıkan listenin rengide siyahmı ve seçili alan yeşil tabiki umarım öyledir.
    Hala beklemedeyim ;)
  • 276 kb:D kurunca 500 kusur olur telefonda
  • Arkadaslar temayi yukluyorum telfonda deneme firsatim olmadi biri denesin renk duzenine ve sagsinda solunda hatali bisey varmi soylesin duzeltiyim
  • o kişi benim ver sen temayı ;) eline sağlık
  • Bekliyorum heryerine bakin renklerde sorun olmasin yani gorunmeyen yazi olmasin
  • Ana ekran yazilarini siyah ta yapabilirim isterseniz alternatif olarak
  • çifte standart var kardesim bjk nin temaya fenerinkine bak çok ayıp kıskandım wala ilk defa bjkyi
  • Arkadaslar fenerbahceye icon paketi orjinal yukledim isin fantezi kismini biraz sonraya bende fenerliyim o ise el atacam merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Arkadaslar fenerbahceye icon paketi orjinal yukledim isin fantezi kismini biraz sonraya bende fenerliyim o ise el atacam merak etmeyin

bide fenerli olcak ya geçistirmiş takımını kurnaz
  • Ondan degil ya telefonu cok kasiyo fazla seyler oyuzden gecistirme diye bisey yok. bide soyle hakkini verecek resimler bulamadim
  • Ersin boz arkadasimizdan cevap gelmedi tema ile ilgili bi sorun varmi?
  • Arakadaslar temalarimda gorunmeyen iconlarin uid kodlarini herkez yazabilirmi ekteki programi telefonunuza kurun seach uid deyin ve gelen listeden sizin cfw nizde gorunmeyen iconlarin isimlerini bularak uid kodlarini bana yazin ki bundan sonraki ve onceki temalarima bu kodlari girerek iconlarda eksik ve acigimizi kapatalim.:D

ornek:

Music --> 12345678

sizde ne yaziyosa artik
    sadece gorunmeyenleri yazin.

Program
    Uid Gosterici
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.