= @gslikahraman gelme üstümüze yaralıyız.Kaç seneyse kaç sene, muhasebesini tutamıyorum artık.En son aldığımızda 1 yaşındaydım sen düşün
eline sağlık gayet güzel bence Benim dedığim tema duzenlemeyı yapmıcaksın heralde
dostum teşekkürler iyi iş çıarmışsın yine
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinBoz
eline sağlık gayet güzel bence Benim dedığim tema duzenlemeyı yapmıcaksın heralde
Simdi senin dedigini yapiyorum
Resim ekleyen arkadaslar resimleri kaldirabilirlermi kotu bi goruntu olusta sayfadada galatasaray resimleri felan hep kaldirilsin
carbide'yi dün karıştırdım biraz büyük çözünürlüğü bulamadım.. hep diğer telefonlar için var.. bende bi anormallik var heralde
Büyük cözünürlük?
quote:
Orijinalden alıntı: zafer715
kullandigin cfw ile arkadasim iconlarin standart bi icon ismine sahip olmamasindan dolayi o sorunu yasiyosun. Gps diye bi icon yok. Nokiada haritalar ve Yer var diger iconlarida duzeltirim tamamdir. ben sunrise v52 kullaniyorum suan iconlar fulldur. yinede senin icin ana ikonlara bi el atiyim. diger iconlarda sorun yoktur sanirim
Hocam doğrudur eywallah bi el atarsan çok iyi olur hocam yalnız klasör içlerindedede yani ana menü dışındaki menülerdede bazılarında ikonlar standart olarak gözüküyor istersen caps atarım hocam cfw benim kendi düzenlediğim cfw n8 ikonları mevcut.
resimleri sıldım gercekten bu çok ıstedığim biseydi eminim çok guzel olucak emeğine sağlık zafer
Yapiyorum bakalimm bende merak ediyorum ismini Nature black by Destina koyuyorum:D
vallahi burda bekliyorum bende sırf bunun icın carbidi kurcaladım baktım bana gore değil.çol merak ediyorum tam dediğım gibi olursa süper olucak default olduğu ıçin telefonuda yormaz herkes kullanıcak gör bak
bu adam güzdel işler çıkarıyor. sürekli takibimde konu
yalan yok başta guzel şeyler yapamaz dığer temaları duzenlıyodur diyodum ama ama şimdi yaptıklarını görünce helal olsum diyorum. Bu arada konu başlığını daha acıklayıcı dikkat cekıcı bisey yapsan daha iyı olur bence
fenerbahçe teması üzerinde biraz oynasan daha güzel olur bence diğer takımlar daha bi hoş olmuş
Fenerbahce temasi tanitim sadece eger kurduysaniz tele nekadar net bi tema oldugunu gormussunuzdur ufacik bi pixel cozunurlgunde bozukluk yok. Temayi sık gosteren iconlar sanirim ona guzel bi el atacam merak etmeyin simdilik su natureyle ugrasiyorum bakalim:D
Trabzonspor teması için beklemedeyiz...
Birkaç walpaper çaldım,eyvallah
Arkadaslar sabahtan beri is guc birakmadi kaldigim yerden devam ediyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: ademcevahir
Trabzonspor teması için beklemedeyiz...
Aynen Adem üstada katılıyorum çok makbule geçer..
Zafer bizim Nature black by Destina teması ne alemde sabahtan beri merak içindeyim