Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahce bitmistir birazdan yukleyecegim
    Not: Menu arka planinda iki farkli secenek sunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 13 Ocak 2011; 23:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715
    Fenerbahce bitmistir birazdan yukleyecegim
    Not: Menu arka planinda iki farkli secenek sunuyorum...

= Eyvallah Zafer kardeşim, senden bunu en çok isteyen bendim ama bu akşam ki maçtan sonra temayı indirip seneye saklayacağım artık.Kanser ettiler beni kanseeeeer
  • :D
  • indirdim eline sağlık kardeşim Allah razı olsun senden süper olmuş gerçekten.Senden bişey rica edeceğim 5800 red sound waves teması varya, onun ana ekranını şeffaf olarak düzenleyebilirmisin zahmet olmazsa.Hani şu colorfullness teması varya onun gibi şeffaf olarak
  • Elin yabancilarinin temalarini ornek vermeyin bana simdi siradaki sarkiyi xpressmuzik 5800 sevenler icin calacagim:D... yeni temam sound uzerine olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 13 Ocak 2011; 23:57:27 >
  • : hadi bakalım öyle olsun kardeş
  • Gs temasının düzenlenmiş halini yükledim widgette media player iconu yok bilgin olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 14 Ocak 2011; 0:00:38 >
  • FB teması için çok teşekkürler.
  • Ben sildim:D iconu media playerda arka plan guzeldi onune bisey koyup bozmasini istemedim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 14 Ocak 2011; 0:01:46 >
  • Eline sağlık teşekkür ederim emek vermişsin. Ama fb teması diğerlerine göre gariban kalmış biraz. =)
  • menuye iconlar koymadim cunku herkez farkli cfw kullaniyo ikonlar yarim yamalak gorunuyo hos olmuyo. Cfw yi yapan arkadaslarimiz kendi kafalarina gore menu iconlarinin isimleriyle oynamazlarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 14 Ocak 2011; 0:03:46 >
  • Bi cfw de ben mi yazsam ne temalarimi yüklemek isteyen arkadaslar o cfw yi kullansinlar :D
  • = zafer iki temayı aynı anda yükleyemiyorum.Birıni yüklüyorum, diğerini yüklerken degiştirilsinmi diyor.Yanlış anlama emeğin var Allah razı olsun ama bjk ve gs temalarının yanında sönük kalmış, kıskandım valla.Türkiye kupasından elendik diye de bu kadar üstümüze gelinmez ki yav
  • ellerine sağlık kardeşim,çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy Krueger

= zafer iki temayı aynı anda yükleyemiyorum.Birıni yüklüyorum, diğerini yüklerken degiştirilsinmi diyor.Yanlış anlama emeğin var Allah razı olsun ama bjk ve gs temalarının yanında sönük kalmış, kıskandım valla.Türkiye kupasından elendik diye de bu kadar üstümüze gelinmez ki yav

sorma zaten çıldırdım,bence bu kupaya bidaha katılmıyalım,nasılsa finale çıksakata kaybecektik.
  • Kafaniza takmayin tema hazir nasilsa bana guzel arka ve on plan resimleri verin degistiririm. Bide C6 fw sinin icon kodlari lazim major ve minor kodlari. su iconlarin;

İnternet klasoru,
    Fotograflar
    Muzik klasoru
    GPS
    Uygulamalar
    Video ve tv
    Ofis

Cfw den anlayan cfw yapan arkadaslar varmi arsa bana bu kodlari yazsin icon paketime ekleyim paketim full fakar c6 cfw de bu yazdiklarimin kodlari farkli oldugundan iconlari gostermiyo default olarak goruyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASC33

quote:

= zafer iki temayı aynı anda yükleyemiyorum.Birıni yüklüyorum, diğerini yüklerken degiştirilsinmi diyor.Yanlış anlama emeğin var Allah razı olsun ama bjk ve gs temalarının yanında sönük kalmış, kıskandım valla.Türkiye kupasından elendik diye de bu kadar üstümüze gelinmez ki yav

sorma zaten çıldırdım,bence bu kupaya bidaha katılmıyalım,nasılsa finale çıksakata kaybecektik.

Kaç yıl oldu?
    En son kupayı hatırlayan var mı

• Bende Fener bahceliyimm:D Sadelik hem guzeldir hemde hiz ve atak saglar:D
  • = O aldıkları mılyon euro paralar rulolar halinde ..... Tövbe tövbe yaaa... Bu gece hepsinin rüyalarına girip
  • quote:

= O aldıkları mılyon euro paralar rulolar halinde ..... Tövbe tövbe yaaa... Bu gece hepsinin rüyalarına girip

Tamam tamam sakin ama küfüre ve şiddete gerek yok Freddy bey

Hediyem :
     By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.