Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle eline emeğine sağlık zafer , ben tavsiyelerimi söylücem
    1 - Alt bardaki mavi çok güzel olmuş ama seçmek için dokunduğumuzda çıkan yeşil hiç olmamış (tavsiyem sana örnek olması için resim vermiştim onun gibi veya win7de bişey kopyalarken dolan yer varya fıstık yeşili süper olur)
    2 - Alt bardaki mavinin üzerinde 2 yerde ufacık nokta var göze batıyo
    3 - Ana ekrandaki şeffaf kısmın etrafına çerçeve gibi bişey yapmışsın oda hoş gözükmüyo (yine örnek olması için resim vermişdim sana onu birebir uygulayabilsen mümkünse süper olur)
    4 - Arama ekranı ve mesaj yazma ekranında tuşlara dokunduğumuzda çıkan rengi şeffaf yapmışsın onu altbardaki mavi ile aynı yaparsan iyi olur
    5 - Arana ekranında rakamların çıktığı yerdeki çerceveyi siyah yapmışsın gri ve ona yakın bi renk yapsan daha belirgin olur bu şekilde kenarı biçimsiz duruyo (bu o kadar önemli değil)
    6 - Mesaj yazma ekranına geldiğimizde kenarlardan daralma oluyo tam ekrana oturmuyo mesaj yazma ekranı
    7 - Seçeneklere tıkladığımızda çıkan listenin altındaki siyah kısmı daha griye yakın bi ton yapsan daha hoş olur
    8 - Mesela listede bi yerim üstüne geldiğimizde olaşan yeşil alanın kenarları keskin yani 90 derece onu kavisli yapabilirsen hoş olur

En ufak ayrınıtıları bile yazdım umarım yanlış anlamazsın
    Şimdilik bu kadar bunlar eleştiri değil tavsiye bu düzenlemelerle birlikde bu tema horizon black temasına bin basar
    Eline emeğine sağlık...

• Super noktalara deginmissin benim istedigimde bu ben kusursuz olmasini istiyorum oyuzden boyle dusunmene sevindim. Dedigin ayrintilari halledecegim.
  • yanlış anlamamana sevindim çünkü en ufak ayrıntılarıda yazınca çok göze batan bişey varmış gibi geliyo ama ufak ayrıntılar aslında
    anlayışın için teşekürler
    bu tema olcak ama eminim
  • Cerceveyi ince bi sekilde yapabilirim fakat cerceveyi kaldirirsam saatinkide kalkiyo. Yani saat ve widgetlar bir butun ya komple kaldiracam yada ince bi cizgi cekecem kenarina Yani saat bolmesi üc bolme saat, tercihler ve tarih bi butun hallederim problem degil bakalim nasil olacak
  • İmkansiz diye bisey yoktur... Sizden goruslerinizi alacam hepsini toparlayacagim bi andan sonra ki cikan temalarda sifir hata olacak suan bilgi toplama asamasinin ortasinin biraz ilerisindeyim her yaptigim tema bana bisey ogretiyo
  • Arkadaslar uid kodlarina bi el atin yavv:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

kusura bakma geldim

Öncelikle eline emeğine sağlık zafer , ben tavsiyelerimi söylücem
    1 - Alt bardaki mavi çok güzel olmuş ama seçmek için dokunduğumuzda çıkan yeşil hiç olmamış (tavsiyem sana örnek olması için resim vermiştim onun gibi veya win7de bişey kopyalarken dolan yer varya fıstık yeşili süper olur)
    2 - Alt bardaki mavinin üzerinde 2 yerde ufacık nokta var göze batıyo
    3 - Ana ekrandaki şeffaf kısmın etrafına çerçeve gibi bişey yapmışsın oda hoş gözükmüyo (yine örnek olması için resim vermişdim sana onu birebir uygulayabilsen mümkünse süper olur)
    4 - Arama ekranı ve mesaj yazma ekranında tuşlara dokunduğumuzda çıkan rengi şeffaf yapmışsın onu altbardaki mavi ile aynı yaparsan iyi olur
    5 - Arana ekranında rakamların çıktığı yerdeki çerceveyi siyah yapmışsın gri ve ona yakın bi renk yapsan daha belirgin olur bu şekilde kenarı biçimsiz duruyo (bu o kadar önemli değil)
    6 - Mesaj yazma ekranına geldiğimizde kenarlardan daralma oluyo tam ekrana oturmuyo mesaj yazma ekranı
    7 - Seçeneklere tıkladığımızda çıkan listenin altındaki siyah kısmı daha griye yakın bi ton yapsan daha hoş olur
    8 - Mesela listede bi yerim üstüne geldiğimizde olaşan yeşil alanın kenarları keskin yani 90 derece onu kavisli yapabilirsen hoş olur

En ufak ayrınıtıları bile yazdım umarım yanlış anlamazsın
    Şimdilik bu kadar bunlar eleştiri değil tavsiye bu düzenlemelerle birlikde bu tema horizon black temasına bin basar
    Eline emeğine sağlık...

Tüm degisiklikleri yaptim ve linkini upload ediyorum arkadasim:D

• Ellerine sağlık bikaç değişiklıkle ana ekran şeffaflığı filan süper olmuş bikaç eksik gördüğüm yer var onlarıda resimli olarak göstermek istiyorum daha sonra silerim resimleri.şuan işteyim sabaha evden resimlerı yükkerim
    biraz masraflı oldu ama çok daha güzel olcak
  • Tamamdir hallederiz:D
  • İyi bi türk bayragi temasi asil olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

İyi bi türk bayragi temasi asil olur sizce

Güzel olur...

Ama kullandığın bayraklar düz olmasın efektli gibi olan resimleri tercih et bence.
  • kaldigimiz yerden devam
  • Takipteyim Dostum :)
  • ufak tefek aksakliklar olabilir halledecem
  • Trabzonspor teması için beklemedeyiz...
  • tamam tamam yapacam trabzon temasinida:D
  • Öncelikle yeni teman hayırlı olsun eline sağık
    Nature teması için önerimi P.M olarak atıcam şimdi.
  • Nature temasını herkese tavsiye ederım zaferin enson düzenlemeleriyle çok daha güzel oldu.
    Kendisine bikere daha teşekür ediyorum fikirlerime önem verdiği için
  • Kardeşim temalar çok hoş olmuş fakat benim dikkatimi çeken Trabzonspor temasını yapmamışsın.Rica etsem onu da yapabilirmisin?şöyle afili bir şey olursa çok harika olur..Birde orjinal ikonları bozmayacak şekilde olabilirmi acaba?
  • Nature temasi ufak degisiklikler yaparak yenilenmistir ve eklenmistir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.