Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vardi kaldirdim:D Bu temayi ilk yaptigimda o vardi:D

Orda TR kullanmamin nedeni oraya mudahele edebilmem standardin disina cikmam ve bu temayi bi TÜRK'ÜN yaptigini gostermekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 26 Ocak 2011; 0:10:07 >
  • yakışır yani bence ben baktım TR var dedim oda olabilir aslında 3 tane yuvarlak yaparsın ortadakinin için daha koyu yaparsın mesela al sana S^3
  • İyide ben bitek s60v5 temasi yapmiyorumki s40,s60ft1, s60v3 s60v5, s^3 nekadar nokia varsa:D zaten limde s^3 hazirladigim temalarda orjinal s^3 un softkey buttonu mevcut. bu arda alt bar softkey oluyo:D
  • S^4 u bekliyorum onada bi tema yazalim artik demi:D N9 a felan:D
  • tamam sen yaparsın bu işi koy o softkeyide iş bitsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Vardi kaldirdim:D Bu temayi ilk yaptigimda o vardi:D

Orda TR kullanmamin nedeni oraya mudahele edebilmem standardin disina cikmam ve bu temayi bi TÜRK'ÜN yaptigini gostermekti

Türk Bayrağı gibi bir icon kullanılması mümkün değil mi??
  • hangisini indireyim bu nature temasının Zafer in koyduğu olanı mı yoksa Ersin in linkini mi
  • Ersinin indirdigi son olandi galiba simdilik indirmeyin ben yarin duzenleyecem yeni diye gecerim
  • Hocam temaların çok süper. Arkadaşların dediklerini yaparsan daha da süper olur bence.
  • Dedigim degisiklikleri yaptim ve nature temasini altmenu ye gore acik ve koyu renkte upload ettim...
  • Koyu Renk Koyman Çok iyi Oldu
  • Koyu mavi çok güzel oldu gerçekten
    Arama ve mesaj yazma ekranındaki tuşların ovalliğini ve TR yazısındaki S^3 şeklindeki değişikliğide yaptın mı tamamdır
    Ufak bi gözlem daha müzikçalardaki şarkı ilerledikçe dolan kısım hala eski yeşil olarak duruyo orayada enson kullandığın yeşili uygularsan süper olur.
    Teşekürler...
  • Saatler çok dandik görünüyor hocam.
  • Nature temasi
    *Ana menudeki tr yazisi yerine s^3 butonu eklendi.
    *Arama ve mesaj yazma ekranindaki butonlara basildiginda cikan renkler yesil ve ovallestirildi.
    *Menu ekranindaki simgelere tiklayinca gelen cerceve ovallestirildi.
    *Muzik playerda dolan kisim yesil barla ayni rengi aldi.
    *Barlar koyu ve acik olmak uzere iki sekilde upload edildi.
     By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!
     By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

Not: menudeki iconlar bunlar degildir. Sizin kendi iconlariniz gorunecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 26 Ocak 2011; 11:12:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Saatler çok dandik görünüyor hocam.

Orjinal nokia temasinda saat bile yok direk 4 tane tire. Belirtirim.
  • Merhaba, symbian 3 icin de tema yaptığını okuyunca sormak istedim, bunları toplu halde bulabileceğimiz bir link veya blog gibi bir yer var mı?
    Ve symbian 3 icin tema yaparken hangi programı kullanıyorsun?
  • tema yaparken carbide duzenlerken Qt kullaniyorum. onun devaminda Carbide 3.0 ile s^3 temasi yapabilirsin. Link veya Blog vermiyorum ama sen googleden s^3 temalar yazarsan gelir. gorsellerde arattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715
    Nature temasi
    *Ana menudeki tr yazisi yerine s^3 butonu eklendi.
    *Arama ve mesaj yazma ekranindaki butonlara basildiginda cikan renkler yesil ve ovallestirildi.
    *Menu ekranindaki simgelere tiklayinca gelen cerceve ovallestirildi.
    *Muzik playerda dolan kisim yesil barla ayni rengi aldi.
    *Barlar koyu ve acik olmak uzere iki sekilde upload edildi.
    Not: menudeki iconlar bunlar degildir. Sizin kendi iconlariniz gorunecektir.

Son noktayı koymuşsun zafer bi tema en fazla bu kadar güzelleştirilebilir.
    Herkese tavsiyemdir ensade ve en güzel renklerin kullanıldığı fazlasıyla kullanışlı en önemlisi TÜRK YAPIMI mükemmel bi tema
    Özellikle cfw yapanlar bu temayı seçili tema olarak kullansınlar bence cfwlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 26 Ocak 2011; 11:35:41 >
  • Ben kendim için yapmayı düşünüyorum. kullandığım bazı temalardaki istemedigim kısımları düzenlemek istiyordum, dediğin programla yapabilirim sanırım. Teşekkürler bilgi için.
  • Kullandigin bazi temalarin Tdf Dosyalari olmadan o temalarda duzenleme yapamazsin. Hic bi programla temaya mudahale edemezsin sis dosyasina yani. Evet sis content var fakat onda bile bazi yerlere mudahele edince telefonu hem kasiyo hemde abuk subuk seyler yapiyo. Tema yi ancak sifirdan yaparsin o ayri.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.