Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 26 Ocak 2011; 12:21:09 >
  • Arkadaslar kisa bi sureligine bursaya gidiyorum:D 4 5 gun sadece konuyu takip edecegim. Donuste bursa spor trobzon spor ve bi kac tema daha upload edecegim
  • hadi hayırlı yolculuklar sana nature teması benim için tamamdır ama yeni temalarınada yorum yaparım
  • Natura Koyu Renk İndirdim Gelen Servis Mesajlarının Altında Link'te geliyor. Fakat Bu Temada Linkler Okunmuyor.
  • Ss atarmisin
  • Dedigin yeri gordum birazdan linkleri yenileyecem
  • Sorunlarımıza Anında Müdahale Ediyorsn Gerçekten Tebrikler. Bursaspor Teması Ne Alemde :)
  • hiç farketmemişim tebrikler
    saolsun zafer kişiye özel tema ypıyo resmen
  • Bursa spor temasini yasayarak yapiyorum. Aksam 12 de binecem otobuse sabah bursadayim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Bursa spor temasini yasayarak yapiyorum. Aksam 12 de binecem otobuse sabah bursadayim:D

Çok fazl Bekletmiceksin Yani :) İyi Çalışmalar Dostum.
  • Bu arada linkleri yeniledim sanirim dedigin sorun duzeldi duzeldiyse oklersin duzelmediyse sorunu resimle screen snapla aninda mudahele:D
  • Şimdi oLdu Dostum :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 26 Ocak 2011; 18:22:47 >
  • Bursadayim arkadaslar:D Carbide kullanipta yardim isteyen varsa dinliyorum soylesin...
  • Nature teması koyu alt menüyle gerçekten harika olmuş eline sağlık zafer üstad. ErsinBoz'unda dediği gibi yapılan cfwlerde kesinlikle ana tema olarak kullanılmalı çok hoş görünüyor
  • takim temalari bittikten sonra hizli ve hos temalar uzerinde yogunlasacam bicok arkadaş bircok temanin telefonu yordugunu dusunerek alakasiz temalar kullandigini gordum trabzon spor ve bursa spor temalarida hizli olacak merak etmeyin ama sonraki temalar icin hiz ve gorsellik ilk sartim olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 27 Ocak 2011; 13:44:37 >
  • Arkadaşlar ben temada hıza çok önem veriyorum, her tema yüklediğimde hızına bakıyorum çok begensem de yavaşsa siliyorum. CFWlerde default olan temalar en hızlı olanlar olduğundan mecburen onları kullanıyordum, bu Nature teması ilk defa default temlarla aynı hızda çıktı, görsellik olarak da çok güzel (şeffaf olması) Zafer kardeşim bundan sonra yapacağın temalarda Nature'yi yaparken izlediğin yolu izle istersen, cidden çok hızlı.
  • En basiti uygulamalarda 20 tane program vs. olduğunu düşünün çoğu temada uygulamalar klasöründe kinetic scrolling donarak çalışır en basit denemes bu.
    Daha kullanmayanlar görmeyeneler var temayı, bu nature teması bizim kullandığımız tek tema olcak iddalıyım çok güzel oldu çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

En basiti uygulamalarda 20 tane program vs. olduğunu düşünün çoğu temada uygulamalar klasöründe kinetic scrolling donarak çalışır en basit denemes bu.
    Daha kullanmayanlar görmeyeneler var temayı, bu nature teması bizim kullandığımız tek tema olcak iddalıyım çok güzel oldu çünkü

• Sideffect arkadasimin hazirladigi ozel cfw 5230 v40 003 infinite

Cfw ozel yapimdir. Sideffect ve benim destegimle olmustur. Linkler icin ulasmaniz gerekmektedir. Sadece 5230 kullanicilarina ozeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 27 Ocak 2011; 20:10:33 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.