Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nature Teması Gerçekten Bir Harika. Bence Saat'de Analog Hali Biraz Oynansa Daha Güzel Olur :)
  • Hiziyla oynamak istemedim. Daha bicok temam gelecek emin olun bunlari 10 katlayacagim...

Amacim 1 mb nin surekli altinda kalmak ve bunun icin herseyi yapiyorum. gercekten zor is. Eger carbide yukleyipte biseyler yapmayi deneyen arkadaslar varsa eminim ne dedigimi anlayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 27 Ocak 2011; 15:58:44 >
  • Nature temasında s^3 un softkey buttonu biraz ufak gibi sanki

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

bi ara softkeyide resimdeki gibi yaparsan daha güzel olucak bence
    bu senin eklediğin resim ben üzerinde değişiklik yaptım birebir S^3 softkey butonu, resmi bile çok güzel oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 27 Ocak 2011; 16:26:02 >
  • Nature teması bir harika. Çalışmalarının devamını bekliyoruz. 1mb'ın altında tutmak için fazla kasma bence. Ya da 1mb ın üstündede olsa paylaş buraya, sonra küçük versiyonunuda halledersin. Herkes için daha iyi olur bence.
  • Telefonun ram durumuna baktım.Nature seçiliyken telefon daha stabil çalışıyor.

Edit:temanın adını yanlış yazmışım :) düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 27 Ocak 2011; 19:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

Telefonun ram durumuna baktım.Destina seçiliyken telefon daha stabil çalışıyor.

Nature dicektin heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Nature temasında s^3 un softkey buttonu biraz ufak gibi sanki

bi ara softkeyide resimdeki gibi yaparsan daha güzel olucak bence
    bu senin eklediğin resim ben üzerinde değişiklik yaptım birebir S^3 softkey butonu, resmi bile çok güzel oldu :)

Ersin arkadasim tam dedigin sekilde yerlestirdim temama o butonu tek sorun cfw den. eger c6 cfw sinin soft key butonuna c6 nin degil n8 in soft key butonu yerlestirilirse yani daha acik soyleyim cfw de o butonun buyuklugu 96x96 olarak sabitlenmis. eger 180x61 olarak degistirilirse benim temam o cfw de senin istedigin buton seklinde gorunecektir. sorun temadan degil yani. benim koydugum o butonun buyuklugu 180x61 orjinal s^3 yani cfw 96x96 olarak daralttigi icin kucuk gozukuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

Telefonun ram durumuna baktım.Destina seçiliyken telefon daha stabil çalışıyor.

Nature dicektin heralde :)

tema güzel ama :) çok sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Sideffect arkadasimin hazirladigi ozel cfw 5230 v40 003 infinite
    http://img402.imageshack.us/img402/3866/scr000001x.jpg
    http://img690.imageshack.us/img690/2814/scr000004os.jpg
    http://img256.imageshack.us/img256/8849/scr000027.jpg

Cfw ozel yapimdir. Sideffect ve benim destegimle olmustur. Linkler icin ulasmaniz gerekmektedir. Sadece 5230 kullanicilarina ozeldir.

CFW için banada ulaşabilirsiniz arkadaşın çevrimdışı olduğu zamanlarda filan lazım olursa link atarım..

• Naturenin afisini yeniledim.
  • eline sağlık zafer afişte kullandığın yazı tipinin TrueType yazı tipi dosyası (.ttf) dosyası varmı elinde yada yazı tipinin adı nedir ?
  • Okadar anlatmana gerek yok kardesim:D ben bilgisayarciyim zaten...Buyur kardesim vivaldi italik

http://www.multiupload.com/A4HHTSXWQU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 29 Ocak 2011; 9:55:50 >
  • eyvallah :) madem öyle bişey sorayım sana bu yazı tipi veya başkasını telefona atınca uyumsuzluk yapıyo bazı harfler neden kaynaklandığını bilmiyorum bu uyumsuzluğu giderebilirmiyiz.hep merak ettim çok güzel fontlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 29 Ocak 2011; 11:39:17 >
  • ya dun uludaga cikarken 3 kere kaza yaptik opel vectra hasat oldu kusura bakmayin. kimse zincir takmiyo ya ilk kazada adamin yolun ortasinda durdu birden duramadik arkadan vurduk on far on panjur gitti. sonra kapiyi gecince bi viraj var adamin biri kartalla kayarak geldi bi vurdu bizim yan kapi komple gitti. neyse ciktk uludaga geliyoduk bursaya kar yagmis gs bursasporun macinin oldugu sira bi tane ekmek arabasi bi cikti aradan frene bastik carpmadik ama arkadan gelen araba 10 sn sonra kayarak bi kitledi arkadan bagaji komple gocertti iceriye bu nasil bi sanssizlik anlayamadim gitti ya. Sunu gordum bursada trafik kurali diye bisey yok. soldan sollama yerine sagdan saglama var otobusculeri yolcu kapmak icin milletin canini tehlikeye atiyo herkez kendi kuralina gore araba suruyo. adamlar ayna dahi kullanmiyo yolda kimse yokmus gibi pat diye cikiyo yola. son kazaya neden olan arabanin soforu gunluk 3 4 kere boyle olay geliyo basima diyo benlik bisey yok diyo ya. cok acayip bi sehir. Kırıkkalemi bikez daha sevdim.yagmurlu havada 40 km hizin uzerine cikan yok memleketimde burda cisi yagiyo adamlar bastikca basiyo kayacagini dusunmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 30 Ocak 2011; 12:11:59 >

• quote:

eyvallah :) madem öyle bişey sorayım sana bu yazı tipi veya başkasını telefona atınca uyumsuzluk yapıyo bazı harfler neden kaynaklandığını bilmiyorum bu uyumsuzluğu giderebilirmiyiz.hep merak ettim çok güzel fontlar var

Gorunmeyen harfleri su programla duzenleyebilirsin kardesim
    Fons lab
  • Zafer Geçmiş Olsun Kardeşim.
  • Sagol kardesim
  • zafer büyük geçmiş olsun kardeşim aman dikkat edin kar yağmur tehlike havalar, hele bide bilmediğin şehir yani ALLAH korumuş vallahi
  • geçmiş olsun.bursa yı bilmem ama çoğu yer aynı .araba kullanmaktan nefret eder hale geliyor insan.hiç dıkkat eden yok.özellikle dolmuşçular felaket.
  • Zafer Kardeşim Nerelerdesin. Bursaspor Teması Ne Alemde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.