Şimdi Ara

bvlgari man kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kokusu, kalıcılığı ve farkedilebilirliği hakkında kısaca bilgiler verebilir mi?
    Ayrıca İzmir'de bu parfümü test edebileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ykmde test edebilirsin.
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• bvlgari aqva amara kullanıyorum kokusu hoşuma gidiyor ve kalıcılıgı tende 6-8 saat kıyafette 20 saate yakın
  • Dep_Ender kullanıcısına yanıt
    Hocam internette çok övmüşler ama kalıcılığı zayıfmış ondan Zara'dan almaya karar verdim.ayrıca sizin dediğiniz parfüm ve benim dediğim parfüm de mizu da 130 civarıyken Boyner'de 300 tl civarı anlamadım.

• dorudur fiyat farkı çok barız bir şekilde ama mizu sahte ürün satıcagını zannetmiyorum amara fazla tutulan bir ürün degil herkez sevmeye bilir kokusunu belki mizu elindeki stogu bitirmeye çalışıyor olabilir.hAKLISINIZ KALICILIGI O KADAR COK DEGİL BVLGARI lerin parasını hak ediyor musunuz derseniz ben örenciyim bidaha almam 160 tl para vermiştim en güzeli doldurma parfüm kaliteli parfüm satan yerler var doldurma olarak ben daha önceden doldurma BVLGAR AQVA 'aldım arkadaşımdada aynı parfümü orjinali vardı kokular aynı dahası onunki bileginde 4 saat dururkene benimkisi 6-8 saat duruyordu.yine doldurmaya devam edicegim elimdeki bitsin
  • Dep_Ender kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de Zara'nın alırım muhtemelen 130 lira vermem biraz sıkıntılı okur. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.