Evleneceğim için kgn57sb34n model bir buzdolabı aldım. Dolap geldi ve evdeki yerine yerleştirildi. Ancak kapısının açılma yönü duvar ve kapı aşırı açılıp duvara çarpabilir diye endişeleniyoruz. Malum cam kapı zaten. Alt kapısını kapı stoperi ile durdurabilirim ama üst kapı için de bir çözüme ihtiyacım var. Aklıma çocukların eli sıkışmasın diye olan ürünler geldi ama onlar oda kapılarını iki yönden sıkıştırarak takılıyor. Bu yüzden dolap kapısına uyumlu görünmüyorlar.
Henüz servis montaja gelmedi. Gelince kapı yönünü değiştirtebilirim ama bu sefer de tezgahtan dolaba gitmek için buzdolabının kapısını tavaf etmek gerekir. Bu da kullanış açısından çok berbat bir durum.
Bu sorunun çözümü için fikri olan veya mevcut bir ürün bilen var ise yardımlarınızı rica ederim.
Bana cevap gelmedi bari ben bulduğum çözümü yazayım.
Koçtaş'dan kapı stoperi olarak geçen malzemelerden aldım. Yere yapıştırılan, beyaz, yarım küre şeklinde. Bunu dolabın kapılarının denk geldiği yerlere yapıştırdım. Zaten ikili paket halinde satılıyor. Sert plastik olduğundan yine içim rahat etmedi uçlarına da damla silikonlardan yapıştırdım. Yine Koçtaş'da satılıyor. Kapı emniyetli bir şekilde kullanılabiliyor. Malzemeler de lamba gibi duruyor duvarda. Sırıtmıyorlar.
yigit105Y
kullanıcısına yanıt
dolabı başka yere koyun hocam ama sizin çözümünüzde olabilir iyi bi cevap çözümü yaratamadım kafamda