Şimdi Ara

Buzdolabı ve çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kasım ayında düğünüm olacak ve hazırlıklara başlamış bulunuyoruz. Bu yüzden beyaz eşya konusunda siz arkadaşlardan ve forumda ki üstatlardan bilgi almak istiyorum. Forumda bir çok konuya baktım ama açıkçası kafam daha çok karıştı o nedenle kendime uygun şartları sunarak bir başlık açmayı daha doğru buldum. Umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz.

Öncelikle buz dolabından başlamak istiyorum. çift kapılı no frost almayı düşünüyorum. bütçemde 1500-1800 TL arası diyebilirim. Renk olarak beyaz istiyoruz. Hacim olarakta brüt 470-500 civarı. Dolabı yerleştireceğim yer, Y:195 G:80 D:65 cm ölçülerinde ama derinlik kısmında 5-6 cm lik toleransa sahibiz. Kapı yönü değiştirelebilsin istiyoruz. Kullanışlı olması belki de hepsinden önemlisi.

Çamaşır makinesinde 1200-1300 TL bir bütçem var. 8 kg en az 1000 devir olsun istiyoruz. Renk yine beyaz düşünüyoruz. Mutfakta kullanacağımız için sessiz çalışan bir ürün olsun istiyoruz.

Bu şartlarda servisle bizi sürekli servisle muhatap etmeyecek ve ekstra masraf çıkarmayacak. Uzun yıllar kullanabileceğimiz bir model arıyoruz. Eğer her ikiside aynı marka olursa indirim yapma şansım daha yüksek olabilir diye düşünüyorum ama çokta öncelikli bir konu değil. İstanbul da ikamet ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• suan cam. makinada siemens te karar kilmak uzereyim buzdolabinda xxl dusundugum icin lg siemens arasindayim cunku bu boyutlari siemens kendi uretmiyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwinter B kullanıcısına yanıt
    peki siemensin hangi modelini almayı düşünüyorsunuz ve tercih nedeniniz nedir acaba?
  • cehennem7 C kullanıcısına yanıt
    86 cm lik kd74nal20n dusunuyorum.cevremdeki herkes.siemens iyidir alman malindan sasma diyor ama bu boyutlarin motorunu daewoo ya yaptiriyormus

az onceki buzdolabi modeliydi xxl olan bu da cam.makinsi modeli wm12s765 tr

bahsettiğiniz buzdolabı maalesef kıstaslarıma uymuyor. umarım sizin için hayırlı olur ve iyi günlerde kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Çamaşır Makinesi Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.