Herkese merhababalar. Öncelikle bekar ve tek başına yaşayan 45 yaşında bir insan evladıyım. Ancak beyaz eşya ile çok ciddi sansızlığım var. Son 3 senedir başımdam geçenleri anlatayım. 2022 yılında Bosch 9 kilo 1200 devir bir Seri 4 çamaşır makinesi aldım. Makina kıyafet yırtması dışında sıkıntısız çalışıyordu. Önce lastik sonra tambur değişti ve sorun düzelmedi. Sonra da Bosch sağolsun destek vermeyi bıraktı ve sorunun benden kaynaklandığını söyledi. Tüketici haklarına baş vurdum ve beni haklı buldu. Arada da Arçelik 10120m makine aldım. O da kıyafetleri tozlu çıkarıyordu. Tamburu değişti ancak sorun giderilmedi. Elimde 1 tane tozlu kıyafet çıkaran bir tane de Bosch bahsettiğim makine vardı. Bu makineler ile uğraşmaktan sıkıldığımdam ikisini de verdim. Şuan bir tane 8-9 kilo sorunsuz iyi makineye ihtiyacım var tavsiyeniz nedir acaba? Electrolux Ew6f2292T düşünüyorum ama servis ağı ve parça bekleme ile ilgili çok şikayet okudum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 18 Şubat 2025; 10:32:37 > |