Şimdi Ara

Buzdolabı tavsiyesi profilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buzdolabı almak istiyorum.Bazı modellerde karar kıldım.1.100 veya 1.200 civarı bir şeyler bakıyorum.A++ olsa çok iyi olur A+ lara bakıyorum şimdilik. Nofrost ve profilo tercihim.Ama farklı görüşleri de dinlemek isterim.( Bir de lowfrost nedir?)
    BD2046W2NN 401 lt. profilo 1.179
    BD4308ANFE 401 lt. profilo 1.274
    BD2046W2NN 401 lt.profilo 1.364
    Pazarlıkla fiyatları indiririm diye düşünüyorum.

Ayrıca uğur derin dondurucu ucf 210 ssl aldım.A++ 800 lira.Görüşleriniz nelerdir?

Bu arada Ramaznı şerifiniz mübarek olsun.
    BD2058W3VV buzdolabı da hoşumuza gitti.Tek eksik yanı nofrost olmaması.Bu dolap nasıldır ki?
    Bir de şu var:http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5223-NH-Buzdolabi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnks100 -- 21 Temmuz 2012; 12:10:21 >

• fiyatlar yüksekmiş profilo buzdolapları gerçekten sağlam ve güçlü duruyor kullanış açısından da güzeller ama aralarında teknik özellikler giriyor onları iyi araştırmak lazım ama marka olarak gerçekten güçlü...nereden alacaksınız il olarak
  • çankırı bayiisinden
  • sizin öncelikle dondurucumu yoksa nofrost buzdolabı mı alacaksınız o önemli evinizin durumuna göre karar vermeniz lazım eviniz sobalı ise yani buzdolabının duracağı yer soğuk ise nofrost sizin için daha iyi olur ama eviniz sıcak ise derin dondurucu alabilirsiniz lowfrost la derindondurucu buzdolapları aynı isimleri farklıdır yani yeni sekment profilo yeni çıkardı bunları a++ oluyorlar
  • NoFrost bakıyorum ama lowfrostların da doalpalrı çok cazip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.