Şimdi Ara

Buzdolabi Sorunu ve Monitor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar, Evimde elektrikle ilgili sorun yasiyorum buzdolabi ne zaman yuke girse monitorum ekte oldugu hale geliyor ups taktim + akim korumali priz var monitoru yeni aldim, sorun monitordemi sizce yoksa elektriksel bir sorun mu var ? Regulator sorunumu cozecekse almayi dusunuyorum tesekkurler.

Not: Bilgisayarim ayri odada ,ve salterleride ayri sekilde bagli.

Monitoru acip kapayinca duzeliyor. Sorunu Aldigimdan beri yasiyorum ikinci el aldim monitoru. Aldigim arkadasta 1 saat boyunca test ettim boyle bir olayla karsilasmadim suan kotu hissediyorum , Dell Supportada yazdim artik pazartesi donerler sanirim.

Ayrica Farkli Monitor ile de denedim Boyle bir sorun olusmadi sanirim sorun monitorde yada elektriksel birsey var.

Ek #1:
    Buzdolabi Sorunu ve Monitor Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deskel -- 24 Ağustos 2018; 20:50:8 >

• Prizi ölçün bakalım bi multi metre ile dolap akım çekince aşırı dalgalanma vs var mı diye
  • UPS ler line interaktif ve online olarak değişiyor.elektrikler kesik değilken bir röle vasıtasıyla şebeke cereyanı direk çıkış prizine aktarıyor yani voltaj ve akıma hiçbir müdahale etmiyor.eger denemek isterseniz UPS in fişini çekin ve öyle deneyin.bence monitör besleme katında arıza var voltaj düşünce grafik devresi yeterli voltajı alamıyor.
  • Dediğiniz gibi besleme katında arıza olabilir. Ben patlak kondansatörden şüpheliyim
  • evde 3 faz varsa başka piriz dene dolabp voltajı düşürüyor monitörde korumaya geçiyor gibi monitör adaptörlü ise değiştir yoksa iş regülatöre kadar gider deneyecek çok şeyin var toprak dahil.
  • sorun cozuldu arkadaslar monitor tam buzdolabi arkasindaydi yerini degistirdim artik boyle bir sorun kalmadi cok acayip ama manyetik alandan oldu sanirim. tesekkurler herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.