Şimdi Ara

Buzdolabı Magenti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fikir belirtirseniz sevinirim
    4X6 cm olucak. Buzdolabı magneti olarak kullanılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadim -- 3 Haziran 2006; 15:42:53 >

• İyi de insanlar neden bu reklamı buzdolaplarına yapıştırsınlar ki?
    Ben neden göremiyorum.
  • bence çok güzel önemli bişi nede olsa insanlar yaz boyunca buzdolabının önünden pek ayrılmıyor ii fikir magnet.dağılsın dağıtalım....
  • Dostum çok güzel olmuş.

Bu arada ne kadara yaptırıyorsunuz magneti ?

quote:

Orjinalden alıntı: Nadim

Sizce Nasıl Olmuş Arkadaşlar.
    Fikir belirtirseniz sevinirim
    4X6 cm olucak. Buzdolabı magneti olarak kullanılcak

• Biz hastanemiz olarak 112 acil Servis istayonuna dahil oluyoruz. İnsanlar gerçekten ambulans hizmetine ihtiyaç duyabiliyorlar.
    Buzdolabı magneti kalıcı bir reklam bizim için . Dolabın üstüne yapıştırdığınızda sürekli orda kalıyor. Görülmesi ve hatırlanması kolay maliyetide ucuz.

Tanesi 17 kuruşa denk geliyor.
    Yorumlaırnız için teşekkür.
  • reklama girmesin ama medline 'nın ay tip magnetini kombinin üstünde tutuyorum.. Ne zaman ihtiyacımız olacağını bilemeyiz...
    Nadim bu magnet konusunda ayrıntılı bilgi almak isterim...
    İmalatı sana mı ait..
    Hangi ilde yaptırıyorsun.
    Nereye yaptırıyorsun
    magnet işinin püf noktası varmı
    toplam kaç adet te tane fiyatı 0,17 ykr oluyor ?

Eğer bu gibi bilgiler için bu konuyu şişirmeyelim diyorsan PM den MSN den mesajlaşabiliriz..
    saygılarımla

Edit : Magnet tasarımı için yorum yapacaktım unuttum :).. Belki bildiğin şeyleri belirteceğim..
    Lacivert ve Mavi tonlar insanlarda güven kavramını çağrıştırır.. Sigorta ve bankalar bu yüzden çok kullanır.
    Turuncu-Kırmızı-magenta : Sağlık ve acil durumu çağrıştırıyor..(kızılhaç-kızılay-itfaiye) Bazı yerde Aşk ve beşeri ilişkileride çağrıştırıyor..
    Yeşil : Tahmin edileceği gibi doğa kavramını ve Parayı çağrıştırıyor.
    Sarı : Üzgün renktir.. daha çok çocukların dikkatini çekiyor..

Birde algı kolaylıığı sağlamak için telefonun numarasının üzerine light font ile "Ambulans ve Acil Sağlık hizmeti" gibi bir ibare yazılsa daha iyi olur mu diye sorusal fikrimi belirtirim...
    kolaylıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaymins -- 3 Haziran 2006; 11:01:18 >

• zaymins değerli yorumlaırn için teşekkür ederim
    magnetleri Ergin promosyon Diye bir firma yapıyor . 0216 361 95 97
    İstanbul Kozyatağında yerleri.
    www.erginpromosyon.com Bu Web adresleri
    Bana verdikleri örnekler gerçekten iyi.
    Medline,Calgon gb iyi referansları var.
    Valla pek dikkat edilcek bi husus yok 4 renk baskı yapıyorlar istediğin baskı şekli yapıyorlarmış.
    En az 1000 Adet basıyorlar buda çok para tutmuyor 170 YTL kadar birşey

çalışma hakkındaki yorumunu değerlendircem.
    Yeni örneklerde Ambulans ve Acil Sağlık hattını yazdım numaranın üstüne.
    Renk konusunda bende kırmızıya yakınım ama bu renklerde fena değil aslında.
    Tek takıntım şu an Ambulans resmini değiştirip Yerine bilgisayarda çizilmiş bir ambulans resminimi koymak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işin oturduğu temeli ve düşünceyi beyin potamda erittiğim zaman şöyle yan ürünler çıktı
    Bu ürün (magnet) buzdolabı (veya benim gibi kombi üzerine) üzerinde kullanılacağından benzer ürünleri koydum yanlarına.. Pek çok turistik belde den alınmış buzdolabı hatıra süsleri, minik meyve sebzeler, küçük karikatüristik süsler. sonra senin düşünceni (bilgisayar çizimi vektörel ambulans) ekledim.. Belki daha iyi olur.. o kadar "süs" arasında bu sağlık hizmeti konusu biraz itici durabilir belki.. Tasarıma bir parça mizah eklense nasıl olur dedim. Tabi bu seferde işin ciddiyetinin biraz bozulması var ama belki göze alınabilir bir unsurdur.
    Farklı bir tasarımda ambulans karikatüristik vektörel çizim onun yanına yine karikatüristik vektörel çizim olarak doktor ve hemşire koyulabilir. Mizah belki bir parça şirinlik ve hoş bir tema katacağından insanlar (çoğunlukla bayanlar ve çocuklar) buzdolaplarının kapağında diğer süslerinin yanında bununda durmasında özellikle mizahi çizgileri albeni kazandıracağından isteyebilirler. Son avea reklamının son kısmında avea merkezine girip çıkan tipleri canlandırırsan kafanda demek istediğimi daha iyi anlayacağını umuyorum..

• ikinci bir çalışma koydum yorum yaparsanız sevinirim.
  • daha şirin olmuş
    ama benim kast ettiğim
    MESELA :

abarttığımın farkındayım
    (tamamı hazır vektörel clipart)
  • Dostum güzel bir çalışma olmuş seninkide :)
    Göze çarpıcı olması bakımından dediklerine katılıyorum.
    Yalnız şuda var bunu kullanacak insanların da seviyeleri önemli
    Tekirdağ küçük bir şehir. İzlemlerim neticesinde sade ve basit şeylerden hoşlanıyorlar burdaki insanlar.
    Senin yaptığın çalışmayıda değerlendiricem.
    İlgin için gerçekten sağol zaymins
  • Nadim zannediyorum daha iyi bir kalitede bilgisayarda çizilen ambulans resmi koymak istemişsin.
    hazır buldum bi tane eğer istersen;

http://img244.imageshack.us/img244/4660/2364387684bc.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.