Şimdi Ara

BUZDOLABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yani electrolux, ge, miele gibi markalar hem yok hem de servisinden de şüpheliyim.
    bana nakit 1600 ytl ye alabileceğim en iyi buzdolabı tavsiyeniz ne olur???
    artık çok sıkıldım bu işten.
    [size=3]SON KARARIMI VERECEĞİM, YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• veya samsung da yoksa

whirlpool 4190 inox veya 4198 inox
  • Bence de en ideali Whirlpool olur. ARC4190-ARC4170-ARC4198-ARC4178 modellerinden biri seçilebilir. Veya Profilo'nun yeni çıkan Kore'den ithal buzdolabı var, onun da servis sıkıntısı olmaz. Samsung'a çok benziyor. Yakında Bosch da aynısını çıkaracak(bayide gördüm) O da düşünülebilir.
    http://www.profilo.com.tr/urun.asp?intCategoryId=6&intProductID=1042

Whirlpool'a Vestel, Profilo'ya da Bosch servisi baktığından servis sıkıntınız olmayacaktır.
  • Buzdolabi alacagim, forumda Electrolux 5298X'in onerildigini okudum ve bu alabi begendim. Ama electrolux'un bir baska modeli ile arasinda tam ne farklar var bilemedigim icin kararsiz kaldim. Diger model 53601 X, bu model hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim?
    Buzdolabı soğutmuyor
    14 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SedaC

Buzdolabi alacagim, forumda Electrolux 5298X'in onerildigini okudum ve bu alabi begendim. Ama electrolux'un bir baska modeli ile arasinda tam ne farklar var bilemedigim icin kararsiz kaldim. Diger model 53601 X, bu model hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim?

53601 Vestel üretimidir. Kesinlikle önermiyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.