Bildirim
Büyüleyici Hristiyan İlahisi Hristiyanlığın Kanıtıdır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Neşidlerde selefiliğin -
Onlar güzel değil ki Büyüleyici hiç değil.
-
Nicelerin nicesi niçe
Evet -
Hıristiyan müziklerinde hiç anlamlı sözler yok ki? Sadece "aaaa oooo" diye bağırıyorlar. Ama mesela şu neşid sözleri çok anlamlıdır.
Aşil Kediyoutube
Kuntu Meyten (Türkçe Çeviri) كنت ميتاً - Ebu Ali & Ebu Muhannadhttps://youtu.be/x7Zg7sJhcLM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O tarz ilahiler Katoliklere ait Ortodokslarda söz var. O bağırış bile güzelde neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 13 Temmuz 2019; 0:37:35 > -
Bir grup huyu güzel abi toplanmış da birbirine sevgi sözcükleri söylermiş gibi. Böyle ilahi mi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 13 Temmuz 2019; 23:42:58 > -
Yorumunuz doğru değil hocam. Hıristiyanlar üzülebilir. Ayrıca Müslüman mısınız bilmiyorum ama bu ayeti de unutmayalım.
Onların, Allah’ı bırakıp tapındıklarına sövmeyin, sonra onlar da haddi aşarak, bilgisizce Allah’a söverler. Böylece her ümmete yaptıklarını süslü gösterdik. Sonra dönüşleri ancak Rablerinedir. O, yapmakta olduklarını kendilerine bildirecektir.(Enam-108)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilahi dinletip "aha işte kanıt" diye önümüze koyanlardan din öğreniyoruz
bi de ciddi ciddi kanıt demişsin ya -
Bu kadar düştün mü sen ya.quote:
Orijinalden alıntı: mr.jk
ilahi dinletip "aha işte kanıt" diye önümüze koyanlardan din öğreniyoruz
bi de ciddi ciddi kanıt demişsin ya -
Müslüman değil ateistim. Ayrıca yorumum icra edilen bir sanata karşı görüşümdür. Sonuçta kilise ilahileri hristiyanlık dininin esaslarından değil. İsa ve havarilerinin toplanıp da böyle ahohe he hao aaa uuuu ladığını zannetmiyorum. Hristiyanlığa sövmüyoruz burada. Hristiyanlar üzülmesin yani onlarlık bir şey yok. Yorumumu güncelledim. Yeni versiyonu nasıl hocam? Sanki rtük sansür koymuş gibi yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 13 Temmuz 2019; 23:45:3 > -
Celal Şengör power? -
Bu ismi gofret kutusunun üzerinde görmüş olmalısın. Yoksa nereden bileceksin Celali Şengörü. -
Puhahah Celal Şengör kimmiş ya ben Plantinga, Oppy okuyan adamım Şengör cahili kim oluyormuş -
-
Bu Graham yaşlı değil ama Plantinga yaşlı bayağı ve son zamanlarda bunaklik hastalığı olmuştu galiba. Oppy belki iman eder ama Plantinga zor gibi gözüküyor. Allah ikisine de iman nasip etsin.
Ya hocam sende milletin Müslüman olmasına takmışsın bırak herkesin kendince doğruları, inançları var. -
Hak din Hristiyanlık işte uzatmaya gerek yok. -
Müslüman olduğum için olmasın?
Cehennem ve Allah'ın gazabı sana hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü sana göre başıboşuz ve ölümden sonra yaşam yok. Bu yüzden de Dünya hayatını çok önemseyip herkes istediğine inanır diyorsun. Benim için ise Dünya hayati değersiz.
Açıkçası ben ikna oldum. Gerçekten büyüleci, dinlerken Tanrı'ya yaklaştım. Daha başka kanıta gerek yok, lütfen konuyu yukarı çıkaralım, bunu yaymak ve herkese dinletmek artık bizim görevimiz.
Benzer içerikler
- kime göre neye göre ne demek
- varaka bin nevfel yalanı
- ateist forum
- yumurta teorisi
- kabirde günler nasıl geçer
- dünyanın en büyük gemisi kaç metre
- kuyruklu yıldız kayması
- güneş ne renk
- çoklu evren teorisi
- elektrikli fluence
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X