Şimdi Ara

Büyükşehir Bld Maçına gitmeyi düşünen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki Buca maçını sorunsuz aşıp bu maça hazırlık yapmaya başlayalım
    İstanbuldan gidecek olanlar duruma göre buluşup birlikte gidelim

NOt: Geçen sene Manisa maçından sonra yemin eder olmuştum o eziyeti görüp saat gündüz 1 çıkıp akşam 10 da eve dönmüştüm
    Ama bu maçın havası farklı ...Yakın illerden Bursa ,İzmir ,Sakarya gelecekler var

Hollanda ve Alamyadaki gurbetçiler yollara düştü bilet buluruz umarım

• Trabzonular o stadın yarıdan fazlasını doldurur bence.ama full yapamazlar
  • Geçen sene Manisa maçı 40.000 yaklaşmıştı galiba tam sayıyı bilmiyorum bu maçta lider olrak girersek ben en az 50-55 000 bekliyorum

Dedim ya Almanyadan bile gelenler var
  • hava sartlari iyi olursa 50bin olur ama kotu olursa 35bini zor bulur.
  • Normalde o stad full bile çeker hem de sadece ist. daki taraftarla.
    Ama organizsyon lazım stadın yollarının düzenlenmesi lazım.
    Bu haliyle dolmaması son derece doğal yani.

Çevremde bir sürü insna sırf yol sıkıntısı için gelmiyolar.
  • Bu arada ben de gelicem maça akrabalarla mı yoksa tek tabanca mı belli değil.
    Duruma göre buluşma olursa grş belki.
  • Oradayım.

Duruma göre Gurbetçi Gençler olarakta gelebilirim , bayan bi arkadaşımla kendimde gelebilirim. Duruma bağlı :)

En kötüsünden stadın orda toplanıp giriş yapmadan bir fotoğraf çektirelim diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trabzonum istanbula gitmiş gitmemek kesinlikle ayıp olur kaç keren maç oluyoki zaten birada sıkıntı çekin yani.
  • Ben geliyorum ama buluşabilirmiyiz bilmiyorum..Tek gelirsem bende gelirim resim çekilmeye :D
  • Sülaleyi topladım gidiyorum

Kalbimiz seninle Trabzon
  • Ben de aile ile gidicem çok büyük ihtimalle.
  • bilet kalmaz korkusu ile ben aldım 2 tane bilet bu sabah.
  • koltuk değneği ile yürüyen fiziksel engelli birisiyim.... bu maça bende gideceğim ama 2 tanede tosunum var... 10 ve 7 yaşında... onlarda formalarını giyip gelmek istiyor.... ama açıkçası biraz korkuyorum... kalabalıkta bir keşmekeşde yada kavgada çocukları koruyamam diye... bilirsiniz...oluyor böyle olaylar...

bu yüzden vip tribüne baktım...150 tl. kişi başı. ancak, çocuklarda bilet almam gerekirmi? böyle olursa 3 bilet 450 tl. oluyor ve benim bütçemi çok aşar...
  • Hanımı ve baldızı aldım bende Eski cimbomlu bunlar kanlarını tazeliyorum böyle maçlara götüre götüre
  • sadece trabzonspor taraftarları değil gerçekten iyi futbol izlemek isteyen herkes bu maça gitmeli. ilk devrenin en kaliteli oyunlarından birini bekliyorum her iki takımdanda.
  • Bugün arkadaşımla birlikte taksime gittik hem gezip hem bilet almak için.

Kuyruk alt kattan başlayıp üst katta gişeye kadar devam ediyordu Önümüzdeki adam 4 adet , onun önündeki ise 10 adet bilet aldı. Gişedeki adam naptın abi sen yaa dedi. 10 tane bileti alanda aile boyu maça gidiyruk cevabını verdi

Bu arada toplamda kaç adet bilet satıldığını öğrenebilirmiyiz diye sordum. Olumsuz cevap aldım. Eğer şu kadar bilet satıldı diyen olursada inanmayın dedi adam :)
  • biletleri aldım orda olucam. Olimpiyatta çok eziyet çekiyoruz ama olimpiyat bize iyi geliyor :)
  • Hava durumuna göre seyirci sayısı değişebilir inşallah kar tipi felan olmazda yollarda kalmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Hava durumuna göre seyirci sayısı değişebilir inşallah kar tipi felan olmazda yollarda kalmayız

jip veya pick up varsa araziden gidin yollar kapalı olur yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.