Şimdi Ara

Büyük şehirde yaşamak hakkında tavsiye verebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle izmirliyim ama küçük yaştayken manisa/alaşehir gibi ufak bir yere taşındık.(yani büyük şehir kavramını öğrenemedim.)

19 yaşındayım şuan, bir hafta sonra üniversite başlayacak (ankara/polatlı),

İllaki kendi başıma öğreneceğim nasıl yaşayacağımı ama sizlerdende tavsiye bekliyorum teşekkürler.

Eğer bu yazdıklarımı çok aptalca buluyorsanız kırmadan eleştiri yapın lütfen.

• ilk 1 ay anne yada babanla gidebılırsın
  • bende hiç küçük şehirde yaşamadım :D
  • Polatlı nasıldır bilmiyorum ama orası da şehirden uzak bi ilçe büyük bir yere gitmiyorsun aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Polatlı nasıldır bilmiyorum ama orası da şehirden uzak bi ilçe büyük bir yere gitmiyorsun aslında

Benim şuanda bulunduğum yerin 100 katı değerinde, burda sosyallik adına birşey yok :D
  • Forum ruhunun namına hiç birşey kalmamış bütün absürt konular popüler oluyor şurda bir yardımcı olmanızı istedik yazık.
  • Büyük şehirde yaşanmaz.insanlaradikkat et herkeslr ilişki çıkar ilişkisi içerisinde yürüyor.bir diğeri asla herkese herşeyini bilmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Büyük şehirde yaşanmaz.insanlaradikkat et herkeslr ilişki çıkar ilişkisi içerisinde yürüyor.bir diğeri asla herkese herşeyini bilmesin.

İnsanoğlu şeytan zaten, çıkarlar doğrultusunda hareket ediyor, hele büyük şehirlerde insan karmalığı var, her toplumdan kimin ne olduğu belli değil.
  • Daha fazla bina ve daha fazla araba = daha fazla sinir daha fazla stres

Büyük şehirlerin farkı bu.
  • Hocam cüzdana telefona sahip çık, birde türlü türlü insan oluyor millete bulaşma hiç bak kendi halinde yaşamaya. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.