Şimdi Ara

buyuk riskli calisma 🤬🤬🥵

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gencler ben artık valla billa yoruldum. masanin ustunde biraz deneme var. ayt karekok mat kitabi var

patlama garantili ders calisma icin calismalar basladi

soru bankalarindan nefret ederim, hele cart curt onerenleri de sevmem. adam akilli kaynaklara lafim yok biz eski topragiz 😌😌

turkce paragraf , sb falan cozmuyorum cozmedim kim ne derse desin (konular bitti 35 falan yapiyom denemede oyle

geo icin (geo falan sb cozmemisim hayatimda denemelerden ogrenecem biraz da konu calisim yeter (soru cozum videolarini izliyorum arada 🥲)

tyt mat en nefret ettiğim ders olabilir sadece deneme ustunden goturuyorum

ayt mat sadece karekok cozecegim

fen tyt komple konu tekrar seklinde yaparim elimde bs tyt fen denemesi var onu iyice hallederim.

ayt fen icin gönlüm full konu goturmek evde 345 ayt fizik

biyotik ayt, orbital ayt var.

ben artık yoruldum su kalan surede sunlari bi halledeyim.bakalim kac haneli siralama gorecez

oyle bi bilen sizmissiniz gibi yorum yazmayin.cok buyuk risk ama baska carem yok. hadi herkese kolay gelsin.     tamam reis bizde biliyoz boyle ders olmaz ama mecbur deneyecem boyle bir seyi.hadi bb 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks20255 -- 28 Ocak 2025; 18:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayt karekok mat nisan gibi sendeyim

• destekleyici yorumlar bekliyorum yalandan da olsa biseyler yazın.🥲🥲🥲 eski dostlar yok burada

• Başarılar sayın hocam

• diamante35 kullanıcısına yanıt

cok tesekkurler hocam 🥲🥲

tyt de sb cozmeyecem

ayt de karekok ayt mat, biyotik, orbital, 345 cozecegim.

bekle beni yks ya ben seni patlatacam ya sen beni 😵‍💫🥷

• Ayt matta zaten 1 kaynak bile (eğer adamakıllı çözülürse) yeterli olur. Bu forumda soru bankası işini abartan cok eleman var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pîr kullanıcısına yanıt
    Sınav zor olursa yeterli olmaZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArthurDayne. kullanıcısına yanıt
    Orası öyle fakat orta derece bir sınavda yeterli olur eğer ki o soeu bankası adamakıllı çözülmüşse tabi ki.

karekok ayt mat var 2023 mezunuyum 3.giris olacak 2025te icimde ukte kalmisti hep bu calisma.ayt karekok benim icin yeri ayridir bu sene nasip olacak cozmek.hayirli calismalar   

bu sene tyt tam orta seviye bir sinav olacak. ayt geometri 3-4 sorunun zor olacagini ve ayt fenin biraz eleyici olacagini (brans basina 1-2 soru seklinde) düşünüyorum. kahinlik yapmaya gerek yok ama umarim sinav gunu hakli çıkarım bu mesajimda yoksa patlamisimdir büyük ihtimal. kolay gelsin

• yks20255 kullanıcısına yanıt
    Bol şanslar hocam

Sınav hakkında yorum yapmak erken ve bunu şimdi düsünmeye gerek yok. Sadece çalışın

Ayt bu sene çok zor olacak. Ogm materyaldeki ders kitaplarında bile fizikte zor sorular koyuyolar ki konu özetleri gibi şeyler se yayınlıyolar demek ki zorlayacaklar

• ArthurDayne. kullanıcısına yanıt
    Sınava girmeden bilemezsin. 2024 dahil son seneler çok zor matematik sormadılar (2021 hariç). Bu sene sordukları sorular aslında orta fakat bazı konulardaki önemsiz zannedilen detayları öğrencilere sordular.
    Örneğin 2024 ayt mat logaritma sorusu. Gayet kolay bir soru fakat çok ufak bir detay yüzünden birçok öğrenci çözemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 28 Ocak 2025; 19:28:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.