gencler ben artık valla billa yoruldum. masanin ustunde biraz deneme var. ayt karekok mat kitabi var patlama garantili ders calisma icin calismalar basladi soru bankalarindan nefret ederim, hele cart curt onerenleri de sevmem. adam akilli kaynaklara lafim yok biz eski topragiz 😌😌 turkce paragraf , sb falan cozmuyorum cozmedim kim ne derse desin (konular bitti 35 falan yapiyom denemede oyle geo icin (geo falan sb cozmemisim hayatimda denemelerden ogrenecem biraz da konu calisim yeter (soru cozum videolarini izliyorum arada 🥲) tyt mat en nefret ettiğim ders olabilir sadece deneme ustunden goturuyorum ayt mat sadece karekok cozecegim fen tyt komple konu tekrar seklinde yaparim elimde bs tyt fen denemesi var onu iyice hallederim. ayt fen icin gönlüm full konu goturmek evde 345 ayt fizik biyotik ayt, orbital ayt var. ben artık yoruldum su kalan surede sunlari bi halledeyim.bakalim kac haneli siralama gorecez oyle bi bilen sizmissiniz gibi yorum yazmayin.cok buyuk risk ama baska carem yok. hadi herkese kolay gelsin. tamam reis bizde biliyoz boyle ders olmaz ama mecbur deneyecem boyle bir seyi.hadi bb < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks20255 -- 28 Ocak 2025; 18:29:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim