Şimdi Ara

Büyük oyunu çözüyorken, takıldım. Başkanlık sistemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa bizim evet dememizi istediği için hayır deyin diyor yani bizim evet dememiz onların işine geliyor, yani şöyle düşünün %50 oy almış bir hükümet var ve sen bunun tersi bir şey dersen bu halk senin dediğinin tersini yapar.(ters psikoloji)
    Ama burdan yola çıkarak bir yere varamadım, başkanlık sistemi maddelerini okudum aklıma yatmayan madde yok gibi birşey. Hiçbir şekilde kendi menfaatleri için yapılmış gibi durmuyor çoğu madde mantıklı. O yüzden 2.olasılık daha mantıklı geliyor.
    Avrupa hayır yanlısı oluyor ki, Türkiye nin içindeki düşmanlarla bir olayım, onlara destek veriyim, sizin arkanızdayım amacında gibi geliyor.

Bana başkanlık sisteminden kafa karıştırıcı maddeleri aynı şekilde copy-paste yapıp, açıklayacak arkadaşların fikirlerini bekliyorum.Saçma şeyler yazmayın konuya aşırı derecede objektif yaklaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLagoN -- 27 Mart 2017; 18:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En basitinden şuanki anayasaya uymayan birinin kendi çıkarıcağı anayasadan ne bekliyebilirsin

Türkiye akp döneminde gelişip büyüyorsa şuan herşey dört dörtlük ise bunu parlamenter sisteme borçlu ise başkanlık sistemi ne diye gerekli

2010 Referandumunda bi sürü vaatlere inanıp evet dedim meğerse fetöyü yargıda güçlendirmek için o referandumu yapmışlar sonrası malum 15 temmuz.Şimdi ben ben adamlara neden güveniyim tekrar fetö ile barışıp sonraki seçimde onu başkan yaptırmıycakları ne malum

2010 Referandumunda kandırıldık bu güveni sarstı o halde niye aynı şeyi tekrar deniyelim ki

Son olarak hadi Erdoğan 2019 da başkan oldu ki erdoğan çok iyi bir lider e peki ondan sonra zalim bir diktatörün gelmiyceği ne malum? Halk indirir deme saddamı esadı mursiyi gördük çok sıkıntılı bi süreç

Ve bu kadar yetki benim olsa kendimi firavun ilan ederim açık ve net.

• Şu an ınanılmaz algı operasyonu var. Tek amac evet dedirtmek. Yıllardır ab terore yardım edıyor bilinıyor ama sımdı terore yardım ediyorlar denebıldı, yıllardır bos dag tas bombalandı pkk cokertılemeedı, şimdi ypg membıcte ozerklık ılan ettı o arada hollanda almanya krızı cıktı unutuldu su an surıyede halen işid derdi var ama pkk ypg ye saldıran yok. Açıkcası yonetım boslugu ve içerden oynanan oyunlar var ve cok raha tgozrulebılıyor. HAYIR ı basacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.