Şimdi Ara

Büyük Organizasyonlar Hakkında Bilgili Olanlar İçeri Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 4 Nisan yani yarın Maslak Arena'daki büyük organizasyona katılacağım. İlk tecrübem olacağı için birkaç tereddüt edindiğim noktalar var.
    Bu büyük dans müziği organizasyonunda yanıma neler almalıyım? Organizasyon 19:00-04:30 arası olacağı için çantamda mont vb ihtiyaç duyacağım şeyi almalı mıyım ?
    Üst arama vs hakkında bilgi edinmek istiyorum, yanımda belki birkaç sigaralık götürebilirim. Dünyaca ünlü DJ'leri dinleyen, organizasyonlarında bulunup eğlenen arkadaşlar giriş kısmı için beni bilgilendirirse çok işime yarar. Teşekkür ederim, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngocs -- 3 Nisan 2015; 0:23:35 >

Hem Okumalık, Hem Dinlemelik: www.songfornight.com

___
  • Şüphe çekersen makat araması yapmadan girmene izin vermezler. Dikkatli ol.

Büyük Organizasyonlar Hakkında Bilgili Olanlar İçeri Lütfen

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.