bu nmc denen bataryada 0-100 şarj olayı yok mu en çok kafam orada karışıyor, bataryayı 100 edemiyor muyuz, elektrikli araç işine daha tam uyum sağlayamadım. togg v2 videosu izledim bugün, araç güzel evet ama umarım sedanda eksikleri giderirler. tesla yeni y nin de kendince artı ve eksileri var. şuan biz benzin+lpg den devam. |
Büyük kazada TOGG T10X sağlamlığıyla öne çıktı (6. sayfa)

-
-
Maden öyle saglam Euro NCAP e girsin de 5 yıldız alıp sağlamlığını tescillesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
edersiniz. Üretici öyle bi sınırlama koymuyor. sadece zararınu uzun vadede görürsünüz.
Ancak elektrikli araçlarda uzun yola cıkılmıcak ise %80 üstü mantıklı değil. rejenerasyon azalacağı için tüketim artıyor ve aracı durdurmak zorlaşıyor. Alışılan tek pedal ile sürüş olmuyor.(batarya enerji kabul edemediği için)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savunma sanayi senin cebine para girsin diye iha siha üretmiyor. Düşman saldırdığında yada sen düşmana saldırdığında ez geç diye üretiyor. Daha doğrusu kimse saldırmaya cesaret edemesin diye savunma sanayi var.
Sizin tek derdiniz para rahat yan gel yat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaç metreden düşmüş takla atmış ve içindekiler zarar görmemiş. bundan daha iyi bir testi yapay ortamda yapabilirlermi.
-
togg yok dediniz fabrikası kurulmadı dediniz. yerinde duruyor. italyan malu dediniz her türlü çamura rağmen çıktı. kaza yapar sağlam çıkar ama nerden çamur atsak diye bahane ararsınız. şimdide türkiye tarihinde görülmemiş bir ilerleme kaydeden savunma sanayi varken yok altay akp yüzünden felan çıkmıyor dersen sana her yeri ile güler insanlar. hani diyorlar ya bu kadar uğraşıyoruz ama oyu artmıyor muhalefetin. çünkü kimse size inanmıyor safsatadan ibaretsiniz. muhalefetiniz bile fikirsiz ve aklılsızca. onu bile düzgün elle tutulur argumanlar sunarak yapamıyorsunuz. heryerde becereiksiz insanlara devlet yönetemez.ağlamaya devam
-
Bu masalları büyükşehirlerde asgari ücretle ay sonunu geçirmeye çalışan vatandaşa anlat yüreğin yetiyorsa.
Yıl 2025 topla tüfekle tankla uçakla savaş mı kaldı? Artık savaşlar ekonomi üzerinden yürüyor, gidip 2 tane boş yeri bombalamak yerine o ülkeye yaptırım uyguladığında parasını değersizleştirdiğinde en büyük zararı öyle veriyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Haziran 2025; 8:43:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kafadayız aynı düşüncede karşılık veriyoruz hocam.
15 yıldan fazla bu forumda aktifim. Siyasete giren konularda yazmazdım,Ülke Gündemi denilen bölüme uğramazdım. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu cumhurbaşkanlığı seçiminde "Mansur Yavaş aday olursa oy veririm oy isterim yazdım" bir kaç kez ve başka da yazmadım.
Şu aralar beni zorla Erdoğancı yaptılar. İşte bu yüzden Erdoğan kazanıyor. Milleti zorla Erdoğan tarafına itiyorlar. Oysa refleks olarak güce muhalif oluyoruz ama "sen muhalif olma Erdoğan'ı savun illa" diyorlar.
Tek bunlar bilgili,tek bunlar zeki,geri kalan herkes cahil,bilgisiz,aptal.
Oluşturulmak isteben algıya boyun eğmek bir yere kadar gider.
Aslana zorla ot yediremezsin.
Artık kafaya taktım,engel yesem de forumda bu azgın azınlıkla,baskıcı azınlıkla mücadele edeceğim. Burada delillerle kanıtlarla yazsan kaç kişinin görüşünü değiştirebilirsin. Belki 3 belki 5 kişi en fazla.
Değer mi,değmez.Ben X'de binlerce mention alıyorum paylaşımlarımla. Neden burada zaman harcayayım 3-5 kişi için.
Yine de arada yazıp bu agresif azınlığa çoğunluk olmadıklarını hissettireceğim.
Bunlara göre forum editörleri Akp trolü. Özellikle 2 haber editörüne kafayı çok taktılar,her konusuna atlayıp akp trolü yazıyorlar.
Gerçek kimliğiyle gerçek adıyla yazan asla troll değildir,bunu da bir kabullenemediler. Troll görmek istiyorlarsa aynaya bakmalılar oysa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Haziran 2025; 9:48:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buradaki bazı üyelerin ALKIM denilen bizzat da tanıdığım kişinin troll networkünde çalıştığına inanıyorum.X`de ünlülere ait yüzlerce sahte fake hesabın sahibi yıllardır ALKIM denilen kişidir mesela Mehmet Altan,Sezen Aksu,Yılmaz Erdoğan,Şener Şen,Müjdat Gezen böyle bir çok tanınan kişi adına fake hesap açıp büyüttü milleti yanıltarak. X daha sonra sahte hesap denetimini sıkılaştırıp hesapları kapatmaya başlayınca kimisine Fan hesap yazdı kimisine Parodi hesap yazdı,çoğunun profilini değişti Profesor Faccia,ATAKIZI isimlerle kullanmaya devam etti.
Bu kişi şuan malum bilinen partini medya tanıtım biriminde yönetici.
600 troll denilen ağda ekip başı.
Açsan çalış,hiçbir ultra zenginin senin burda yorum yazman gibi bir lüksü bile olmadı hepsi çalışanlarından dahacok calismaktalar zengin oldukları halde.komunist ülkemi bura devlet günlük kelle başı ekmek dağıtacak.calisacaksin kazanacaksın bu kadar ekonomi kötu ayaklarını bırakın herkes bu dönemde aldı yurudu
-
Tartışmayı trol mü değil miye çekerek dikkatleri ana konudan uzaklaştırmaya çalışmışsın. Ana konu, medyanın sürekli malum partiyi güzelleme amaçlı haber yapması. Instagram'da öylesine birkaç yerel haber kanalına üye oldum. Her an her saat güzelleme haberleri.. Heryerde böyle. Bu forum onlardan kurtaramamış. Bu forum için birkaç yerde AKP'li denildiğini duydum. Bunu ben demedim, başkalarının dediğini duydum. Peki bu ne derece doğru, forumun son bir aydaki manşetlerine bakarak kendimiz karar verelim mi? Buyurun:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim duyduğuma göre bu forumun sahibi Akp`li,adminlerin tümü,yöneticilerin %95`i Akp karşıtı deniyor.X`de ve eksisozluk`de bu yönde yazılar okumuştum. Ne derece doğru bir düşüncem yok.
Meseleyi anlatamadım. Her togg, Türkiye uzay ajansı, Türk savunma sanayi haberleri altına gelen evveliyatlara laf çaktım. Açız çöp topluyoz bizim ne işimiz var bunlarla diyecek kadar idolojik sapık bir zihniyete eleştiriydi.
Topla tüfekle savaşı göremeyecek kadar mı gözünüzü nefret bürüdü?
Filistin kan ağlıyor tüm dünya izliyor. Pakistan da fakir ülke ama silahı var ve ne yaptı ekonomik olarak daha güçlü olan Hindistana?
-
Hayırdır filistin'e iha siha tank mı gönderdiniz? İsrail zulmüne karşı ne yaptınız? Haaa doğru ticaret hacminde rekor kırdınız.
Hayatınız yalan.
-
İroniyi bende anlamadım o kadar çok muhalifinbarasinda başım döndü :)
Ya bide işin ilginci seküler tayfa toggunsevmiyor milli diye ama togg arka planında hep TÜSİAD çıkar var sekulerin ağa babalari buda bı garip durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X