Şimdi Ara

Büyük kazada TOGG T10X sağlamlığıyla öne çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nmc denen bataryada 0-100 şarj olayı yok mu en çok kafam orada karışıyor, bataryayı 100 edemiyor muyuz, elektrikli araç işine daha tam uyum sağlayamadım. togg v2 videosu izledim bugün, araç güzel evet ama umarım sedanda eksikleri giderirler. tesla yeni y nin de kendince artı ve eksileri var. şuan biz benzin+lpg den devam.

• Maden öyle saglam Euro NCAP e girsin de 5 yıldız alıp sağlamlığını tescillesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    edersiniz. Üretici öyle bi sınırlama koymuyor. sadece zararınu uzun vadede görürsünüz.

Ancak elektrikli araçlarda uzun yola cıkılmıcak ise %80 üstü mantıklı değil. rejenerasyon azalacağı için tüketim artıyor ve aracı durdurmak zorlaşıyor. Alışılan tek pedal ile sürüş olmuyor.(batarya enerji kabul edemediği için)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayi senin cebine para girsin diye iha siha üretmiyor. Düşman saldırdığında yada sen düşmana saldırdığında ez geç diye üretiyor. Daha doğrusu kimse saldırmaya cesaret edemesin diye savunma sanayi var.
    Sizin tek derdiniz para rahat yan gel yat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    kaç metreden düşmüş takla atmış ve içindekiler zarar görmemiş. bundan daha iyi bir testi yapay ortamda yapabilirlermi.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    togg yok dediniz fabrikası kurulmadı dediniz. yerinde duruyor. italyan malu dediniz her türlü çamura rağmen çıktı. kaza yapar sağlam çıkar ama nerden çamur atsak diye bahane ararsınız. şimdide türkiye tarihinde görülmemiş bir ilerleme kaydeden savunma sanayi varken yok altay akp yüzünden felan çıkmıyor dersen sana her yeri ile güler insanlar. hani diyorlar ya bu kadar uğraşıyoruz ama oyu artmıyor muhalefetin. çünkü kimse size inanmıyor safsatadan ibaretsiniz. muhalefetiniz bile fikirsiz ve aklılsızca. onu bile düzgün elle tutulur argumanlar sunarak yapamıyorsunuz. heryerde becereiksiz insanlara devlet yönetemez.ağlamaya devam

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Bu masalları büyükşehirlerde asgari ücretle ay sonunu geçirmeye çalışan vatandaşa anlat yüreğin yetiyorsa.

Yıl 2025 topla tüfekle tankla uçakla savaş mı kaldı? Artık savaşlar ekonomi üzerinden yürüyor, gidip 2 tane boş yeri bombalamak yerine o ülkeye yaptırım uyguladığında parasını değersizleştirdiğinde en büyük zararı öyle veriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Haziran 2025; 8:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Aynı kafadayız aynı düşüncede karşılık veriyoruz hocam.

15 yıldan fazla bu forumda aktifim. Siyasete giren konularda yazmazdım,Ülke Gündemi denilen bölüme uğramazdım. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu cumhurbaşkanlığı seçiminde "Mansur Yavaş aday olursa oy veririm oy isterim yazdım" bir kaç kez ve başka da yazmadım.

Şu aralar beni zorla Erdoğancı yaptılar. İşte bu yüzden Erdoğan kazanıyor. Milleti zorla Erdoğan tarafına itiyorlar. Oysa refleks olarak güce muhalif oluyoruz ama "sen muhalif olma Erdoğan'ı savun illa" diyorlar.

Tek bunlar bilgili,tek bunlar zeki,geri kalan herkes cahil,bilgisiz,aptal.

Oluşturulmak isteben algıya boyun eğmek bir yere kadar gider.

Aslana zorla ot yediremezsin.

Artık kafaya taktım,engel yesem de forumda bu azgın azınlıkla,baskıcı azınlıkla mücadele edeceğim. Burada delillerle kanıtlarla yazsan kaç kişinin görüşünü değiştirebilirsin. Belki 3 belki 5 kişi en fazla.

Değer mi,değmez.Ben X'de binlerce mention alıyorum paylaşımlarımla. Neden burada zaman harcayayım 3-5 kişi için.

Yine de arada yazıp bu agresif azınlığa çoğunluk olmadıklarını hissettireceğim.

Bunlara göre forum editörleri Akp trolü. Özellikle 2 haber editörüne kafayı çok taktılar,her konusuna atlayıp akp trolü yazıyorlar.

Gerçek kimliğiyle gerçek adıyla yazan asla troll değildir,bunu da bir kabullenemediler. Troll görmek istiyorlarsa aynaya bakmalılar oysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Haziran 2025; 9:48:30 >

• gecirdek G kullanıcısına yanıt

Buradaki bazı üyelerin ALKIM denilen bizzat da tanıdığım kişinin troll networkünde çalıştığına inanıyorum.X`de ünlülere ait yüzlerce sahte fake hesabın sahibi yıllardır ALKIM denilen kişidir mesela Mehmet Altan,Sezen Aksu,Yılmaz Erdoğan,Şener Şen,Müjdat Gezen böyle bir çok tanınan kişi adına fake hesap açıp büyüttü milleti yanıltarak. X daha sonra sahte hesap denetimini sıkılaştırıp hesapları kapatmaya başlayınca kimisine Fan hesap yazdı kimisine Parodi hesap yazdı,çoğunun profilini değişti Profesor Faccia,ATAKIZI isimlerle kullanmaya devam etti.

Bu kişi şuan malum bilinen partini medya tanıtım biriminde yönetici.

600 troll denilen ağda ekip başı.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Açsan çalış,hiçbir ultra zenginin senin burda yorum yazman gibi bir lüksü bile olmadı hepsi çalışanlarından dahacok calismaktalar zengin oldukları halde.komunist ülkemi bura devlet günlük kelle başı ekmek dağıtacak.calisacaksin kazanacaksın bu kadar ekonomi kötu ayaklarını bırakın herkes bu dönemde aldı yurudu

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Neden %100 yapamayasınız ki? Yapılıyor gayet de. Ama şunu diyorsanız, bütün bataryalarda, eğer hemen kullanım olmayacaksa tam doldurmak doğru değil. Bataryanın turu ne olursa olsun %100 yapıp bırakmak, kullanmamak yanlış. Biraz boşluk bırakmak lazım. O yüzden mesela şarjdan sonra hemen yola çıkacaksanız %100 yaparsınız. Çıkmayacak bekleyecekseniz %95-90 yaparsınız, bu kadar.

Bunun dışında batarya sağlığı için 20-80 arası kullanım öneriliyor ama bu aracın kullanma kılavuzunda yazan bir şey değil. Çeşitli araştırmalarda pil sağlığını uzun vadede en üst düzeyde korumak için en uygun aralığın 20-80 olduğu bulunmuş NMC piller için. Ama bu farkın da pek bir anlamı yok çünkü bu piller ortalama 1500 döngü (batarya sağlığı %80'e düşene kadar yapılabilen şarj sayısı) vadediyor. Bir tam şarjı 400 km bile kabul etseniz 600.000 km sonra batarya sağlığı %80e düşmüş oluyor yani. Diyelim ki siz hiç 20-80'e dikkat etmediniz de 600.000 km değil 550.000 km gitti sizin batarya. Ne değişir?

Güvenlik için diyorsanız LFP bataryaların yanna ihtimali daha düşük. Ama bu NMCler yanıyor demek değil. Benzinli bir araca kıyasla çok daha güvenli elektrikli araçlar. ABD verileri buyrun;

Büyük kazada TOGG T10X sağlamlığıyla öne çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDoçtor -- 5 Haziran 2025; 9:51:11 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Tartışmayı trol mü değil miye çekerek dikkatleri ana konudan uzaklaştırmaya çalışmışsın. Ana konu, medyanın sürekli malum partiyi güzelleme amaçlı haber yapması. Instagram'da öylesine birkaç yerel haber kanalına üye oldum. Her an her saat güzelleme haberleri.. Heryerde böyle. Bu forum onlardan kurtaramamış. Bu forum için birkaç yerde AKP'li denildiğini duydum. Bunu ben demedim, başkalarının dediğini duydum. Peki bu ne derece doğru, forumun son bir aydaki manşetlerine bakarak kendimiz karar verelim mi? Buyurun:

HÜRKUŞ 1 tonluk bomba attı, hedefi tam isabet vurdu
    ALTAY tankı için teslimat takvimi açıklandı 250 tank geliyor
    STM'nin milli imkanlarla tasarladığı Çok Maksatlı Destek Gemisi tanıtıldı
    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Chery’nin Samsun'da fabrika hazırlıkları tamamlandı
    Türk teknoloji şirketi KOBIL, Almanya’nın dijitalleşmesinde kritik rol üstlenecek
    Akkuyu Nükleer Güç Santrali için tüm reaktörler kuruldu
    Milli muharip uçak KAAN’ın yerli motoru göründü: TEI TF35000
    Boeing ve Leonardo'yu geride bırakan Hürjet İspanya ile anlaştı
    Türkiye, TF-2000 ve MİLDEN projelerini resmen karara bağladı
    Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliayesi'nde gerçekleştirildi.
    Türkiye’nin yerli FPV kamikaze dronu KARGU ilk atışta tam isabet kaydetti.
    Yerli robotlarla sipariş toplamada yeni dönem başlıyor.
    İspanya F-5'lerin yerine HÜRJET'i seçti!
    Türkiye güneş hücresi üretiminde 100 milyar TL'lik atılım yaptı
    Çinli SWM'nin Türkiye fabrikasıyla ilgili yeni detaylar açıklandı
    KAAN’ın yerli motoru dünyanın en gelişmişlerinden biri oldu
    Türkiye bir ilki daha gerçekleştirdi: DENİZKURDU-2025 Tatbikatı kapsamında LHD gemisinden İHA ile kalkış yapıldı.
    MG'nin fabrika yatırımı ie Türkiye güçlü adaylar arasında
    Bayraktar AKINCI'nın TEBER-83 güdüm kitiyle atış yapıldı
    Milli uçak gemisi MUGEM'den yeni bilgiler açıklandı
    Nisan ayında savunma ve havacılık sanayisi rekor ihracat yaptı
    Türkiye’nin nükleer denizaltı hedefi (MILDEN) resmen doğrulandı
    Türkiye, 2000 km menzilli balistik füze üzerinde çalışıyor
    Türkiye, deniz üstü rüzgar türbinleri için çalışmalara başladı.
    Yerli Uçan otomobil üretildi
    Balistik füze Tayfun hakkında son gelişmeler paylaşıldı
    ANKA-3 için seri üretim başladı HÜRJET TCG Anadolu'ya inecek.
    TÜRKSAT, bu yıl uçaklara uydu tabanlı internet hizmeti getiriyor.
    Türkiye'nin en büyük sulama tünelinde kazılar dev köstebekle başladı
    Türkiye'de 'akıllı ve milli sayaç' dönemi başladı.
    İstanbul Havalimanı'nda üçlü bağımsız paralel pist dönemi başladı,Avrupa'da bir ilk.
    HÜRKUŞ yeni boyasıyla gökyüzüne cıktı
    Türkiye, tarihinde ilk kez jet motoru ihracatı gerçekleştirdi
    Kale’nin motorları Brezilya'nın MANSUP-ER Seyir Füzesi'nde kullanılacak.
    Baykar'ın lojistikte yeni bir çağ açabilecek Kargo İHA'ları devreye girdi.
    Uzay yolculuğunda Canan Dağdeviren'in buluşu uzaya çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MahirX M kullanıcısına yanıt

Benim duyduğuma göre bu forumun sahibi Akp`li,adminlerin tümü,yöneticilerin %95`i Akp karşıtı deniyor.X`de ve eksisozluk`de bu yönde yazılar okumuştum. Ne derece doğru bir düşüncem yok.

• gecirdek G kullanıcısına yanıt

Meseleyi anlatamadım. Her togg, Türkiye uzay ajansı, Türk savunma sanayi haberleri altına gelen evveliyatlara laf çaktım. Açız çöp topluyoz bizim ne işimiz var bunlarla diyecek kadar idolojik sapık bir zihniyete eleştiriydi.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Topla tüfekle savaşı göremeyecek kadar mı gözünüzü nefret bürüdü?
    Filistin kan ağlıyor tüm dünya izliyor. Pakistan da fakir ülke ama silahı var ve ne yaptı ekonomik olarak daha güçlü olan Hindistana?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla chat yapıyordum. Bir arkadaşı malum partiye yıllar önce "1 defa" oyvermiş sonradan pişman olmuş. o sırada DH manşet konulara bakıyordum. "yol yaptı köprü yaptı" denilirdi ya, onun yerini "sanayide hamle yaptı, yerli otomobil yaptı, savunmada atılım yaptı" gibi yeni söylemler aldı. DH bu yeni söylemlerin savunma bacağı için kullanılıyor. Tam o sırada DH'den aldığım görüntüyü arkadaşa ilettim, iletdikten sonra arkadaşın yorumu görüyorsunuz.
    "bu DH reyizci herhalde, durmadan haber veriyor"

Arkadaş DH'nin çoktan malum parti yanlısı oldugunu düşünüyor olmalıydı ki ben gönderdiğimde öyle demiş olsun.

Büyük kazada TOGG T10X sağlamlığıyla öne çıktı

Ben gerçek kişiden alıntı ile durumu anlattım. Sen X.com'daki mesleği algı yapmak olanların yazılarını referans veriyorsun.

Gerçek kişilerle gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Hayırdır filistin'e iha siha tank mı gönderdiniz? İsrail zulmüne karşı ne yaptınız? Haaa doğru ticaret hacminde rekor kırdınız.

Hayatınız yalan. Büyük kazada TOGG T10X sağlamlığıyla öne çıktı 

• lextor L kullanıcısına yanıt
    İroniyi bende anlamadım o kadar çok muhalifinbarasinda başım döndü :)
    Ya bide işin ilginci seküler tayfa toggunsevmiyor milli diye ama togg arka planında hep TÜSİAD çıkar var sekulerin ağa babalari buda bı garip durum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.