Dolapta Ü*** çikolata var, yiyeyim mi yemeyeyim mi? |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (18. sayfa)

-
-
İkiside aynı şey dedim ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen yiyip imha etmelisin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuna kadar tam destek. Bazıları zaten aşırı kalitesiz ürünlere sahip markalar. İçeriklerini okumanız yeterli. Bunları tüketmeyerek sağlığınızı da koruyacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemeye başladım. Bu imha olsun, bir daha satın almayacağım.
-
👏👏👏
-
Ülker ve diğerleri çöp yediriyor, kapansa sağlık açısından daha bile faydalı olur.
Milyon tane ürün gamı olacağına 100 tane sağlam çeşidin olsa daha iyi.
Bunların verdiği hastalıkların çözümü daha pahalıya geliyordur ülkeye.
-
Sonuç olarak Türkiye'de üretim yapan ve 11 bine yakın çalışanı olan bir firmayı boykot ediyorsun. Bu kurum vergi veren bir yer sonuçta zarar ettirince batırınca veya çalışan saıysı 5 bine düşürünce Muhalefet iktidar mı olacak sanıyorsunuz ?
-
CHP, boykot edilen espresolabın dükkanlarını "kaçak yapı" gerekçesiyle kapatmaya başlamış..
Bugüne kadar neredeydiler o zaman?
x (formerly twitter)
HABER DİJİTAL (@tvhaberdijital) on Xhttps://x.com/tvhaberdijital/status/1904528212564038042 -
Ülker'e karşı ben işin çok da eylem boyutunda değilim, Gıda Dedektifinde gördüğümüz üzere bu sevimsiz adam ülkeyi zehirliyor.
10.000 kişi ekmek yiyecek diye milletin beli doğrulmuyor.
İktidarın yada Devletin yasa çıkarıp bu bokçuktan hallice gıdaları yasaklaması lazım.
Sadece bu değil hepsine de ayar lazım.
-
Chp li belediye başkanlarınin yarisi hapiste,en buyuk para donen degerli belediyeler chp te.
Bu belediyeler yandaşlarin dukkanlarina böyle yapacakki sermaye uyansin.
Kaşının ustunde gozun var diye yapistiracaksin cezayi kapatmayi,birak ugrassinlar.
Vuracan kamçıyi vuracan kamçıyi,hem belediyeye de gelir olacak.oradan da fakirin yedigi kent lokantasina,nasil fikir ama??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 25 Mart 2025; 19:8:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekrem'in diplomasını iptal etmek için neden 35 sene bekledilerse ondandır, badem.
-
Yazdıgın kişi 48 saattir mesaideyim diye ekran görüntüsü paylaşmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Mart 2025; 22:6:5 > -
Bir kuruş koklatmayın bu siyasal islamcıların firmalarına.. Ülkede rahatça yiyen içen o çok söylenen avmleri dolduran %35 lik bir kesim var bunların çoğu sol görüşlü üniversite mezunu ünvan sahibi düzgün mesleklere sahip olan insanlar parayı bunlar harcıyor ekonomik dalgalanmalardan öyle çok çok etkilenmiyorlar. Hedef kitle burası, onlar bu şerefli direniş destek verir ise bu firmalar büyük zararlar ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Onlarda sorguyalacak kapasite yok. Blokla geç konu tam bloklama konusu aynı anda üşüşmüşler toptan temizlik.
-
Ahhahaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel, Demirören Grubu’na ait sandığı OYAK’a ait Milangaz, Likidgaz ve Türk Petrol’den boykotunu geri çektiğini açıkladı..
-
Yıllardır televizyon izlemiyorum en son izlediğim dizi Kuzey Güney'di. İddia falan hiç alakam yok. Kitapları yıllardır e-book kullanıyorum. Günde yarım paket bir sigaram var onu da bırakıyorum ulan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X