Şimdi Ara

Büyük bir hilekarlık son moda girin içeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manes 2 deyken bir clan geldi ve girdim g3 clandı ve lvl imde 48
    Sonra pelerine soktu bizi orda 3 adam tuzak kurmuş bizi kesiyorlar ve paramızın ayrısını alıyorlar.
    İlk girdiğimde clan +72 adamlar kaynıyordu sonra 1 kişi bile kalmadı işde bu adamın adı

sAw07 ve grubu sakın kanmayın bunlara gelen clanlara hemen cevap vermeyin sakın benim 2m gitti yok canımlan
    Haram olsun o para

• Konu aşağıya inmesin kaçış yok paranın yarısı gidiyor
  • bilgilendirdiğin için teşekkürler....

ayrıcada onlara

sanada geçmiş olsun kardeş
  • Beni de aldılar böyle bir clana 60 lwl roguemle..
    Clan lideri sordu paran var mı die ben de war dedim. ok dedi. Birden pelerin canavarının oraya gittik baktım 3 kişi bana dalıo. Minorla 3 ünü de yatırdım
    Hasılat: 6m.. [Oh olsun] Ben sadece kendimi savundum
  • @YumuşakG

Buff'sız bir şekilde ve tp olma lag'ından çıkamadan o 3 adamı orda minorla yatırdıysan helal ollsun :)
  • aynı şeyi banada yapmışlardı gittik 7 8 kişi caitharios a 55 level magemi yatırıp paramı aldı güzel insan çocukları
  • quote:

Orjinalden alıntı: YumuşakG

Beni de aldılar böyle bir clana 60 lwl roguemle..
    Clan lideri sordu paran var mı die ben de war dedim. ok dedi. Birden pelerin canavarının oraya gittik baktım 3 kişi bana dalıo. Minorla 3 ünü de yatırdım
    Hasılat: 6m.. [Oh olsun] Ben sadece kendimi savundum

Biraz salladın gibi geldi ama nese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende göreve girmeden paranı inn e brak
  • arkadaslar yaninizde zaten büyük miktar para tasimanizi onaylamiyorum.
    oyunda nerde ne olduğu belli değil heryerde bug olabilir.sonra sizin hakkinizi almaniz cok zorlasir.
    bu yüzden kendi güvenliğinizi kendiniz sağlayin.
    büyük para tasimayin.
    silver bar olarak tasiyin illa tasiyacam diyorsaniz
  • genelde bunu pazar charlara yapıyorlar gece afk olanı özellikle alıyorlar lwl ine bakmadan clana 100m lik item koymus mesela onu alıyor 100 e adam sebeke üyesi sonra sokuyorlar iceri 50m geliyor kesince 100m lik itemi 50 ye almıs oluyorlar.
  • gelsın benı kessınler ıstedıgı clanada gırereım
  • ooo 2m iyi para geçmiş olsun
  • Yanımda 90m ile girmiştim. Moradonda 1 i clana aldı. Sonra da asist yaptı. Bir anda cektiler oraya ama son anda kaçtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL_

sende göreve girmeden paranı inn e brak

sen bilmiyosunki göreve girceni adam sni clana alıyor alır almaz giriyorsun pelerin görevine ve orda görünmezlik basan bir asas tek spike la işi bitiriyor

bnada yaptılar ama 1m gitti allahdan
  • @YumusakG
    Helal olsun ...
    Ben mageyim + paperim ayrıca itemim de yok biri geldi tek attı geçti zaten sonradan çakdım işi.
    @FreFroMe
    Çok haklısın bende 45 görevinden almıştım parayı yiyemeden gitti
  • yazık olmuş bebek çoluk çocok yaşlı genç moruk dinlemeden kundaklıyolar
    pis kapkaççılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Yanımda 90m ile girmiştim. Moradonda 1 i clana aldı. Sonra da asist yaptı. Bir anda cektiler oraya ama son anda kaçtım

aynısı opazar kuruluydu clan atıp asist verdi 62 lwl mageydim yeni beleş sc görebvlerini yapmıstım neyse forumdan bi konu daha vardı böyle içime kurt düştü üstümdekielrin hepsini boşalttım bankaya ve scleri fln bastım içimden geçen olmustu ve ata çektiler içerde max 55lwl bi asas vardı ve benim gibi 1 kurban daha vardı onu yatırdı ben scleri basmıstım ve adm 5-6 maneste yeri boyladı drob 13m ava giden avlanırmış

• bi kere ben 15 m ile girdim :D dedim enayiler üstünde paramı unutmuş bnde 3 m wardı sonradan jeton düştü :D gitti 12 m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.