Şimdi Ara

BÜYÜK ANKET - Behzat mi EyupB mi Mikail mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BÜYÜK ANKET - Behzat mi EyupB mi Mikail mi?

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2024)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhabalar bence kategorik olarak yarışmamız mümkün değil arkadaşlar. Parayla yapsam ben kralını yaparım demem ama telif problemi insanı sınırlandırıyor. Buna rağmen çok iyi yorum öğrettiğimi düşünüyorum. Yaşları benden en az 7 8 yaş fazla ve tecrübeli hocalarla kıyaslanmak güzel açıkçası. Ben youtubeu ana mecra olarak kullanmıyorum. Özel ders imkanı olmayan ya da okulda anlamakta zorlananlara bi nevi bilgi sermayemden ufak bir ikram olması için anlattğım şeyler bugüne kadar geldi. Yarın öbür gün ücretlide olursak o zaman yarış daha anlamlı olur😊
  • Eyüp kim abi? Bu alemde tek matematik hocası var o da Behzat Rasûli.

• Up

• Behzata behzat diğerlerine hoca demen zaten farkı göstermiş. Ben oyumu Eyüp B. Hocama verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bence kategorik olarak yarışmamız mümkün değil arkadaşlar. Parayla yapsam ben kralını yaparım demem ama telif problemi insanı sınırlandırıyor. Buna rağmen çok iyi yorum öğrettiğimi düşünüyorum. Yaşları benden en az 7 8 yaş fazla ve tecrübeli hocalarla kıyaslanmak güzel açıkçası. Ben youtubeu ana mecra olarak kullanmıyorum. Özel ders imkanı olmayan ya da okulda anlamakta zorlananlara bi nevi bilgi sermayemden ufak bir ikram olması için anlattğım şeyler bugüne kadar geldi. Yarın öbür gün ücretlide olursak o zaman yarış daha anlamlı olur😊

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Ben eyüp b. Ben de mat geo öğretmeniyim😊

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Eyüp kim abi? Bu alemde tek matematik hocası var o da Behzat Rasûli.
    dedi fosforcu tayfanın öğrencilerinden biri:)
    Tek gerçek Behzat Hocaymış.bak bak bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 31 Ağustos 2020; 15:7:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pem Dershanesi mi Zafer mi?
    12 yıl önce açıldı
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tokyo.ghoul T kullanıcısına yanıt
    Ne fosforu birader 3 senedir bu forumdayım fosforla falan işim olmaz. Eminim sen de zilyon kere mezuna kalıp instagramdaki öğrencileri eleştiren forumun kendini beğenmiş ama hiçbir şey başaramamış tayfasındansındır Kendi fikrinden olmayınca hemen fosforcu de. Ne oldu abicim Behzat almana izin mi vermediler ne zorunuz var bu adamla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 31 Ağustos 2020; 15:13:52 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Ne fosforu birader 3 senedir bu forumdayım fosforla falan işim olmaz. Eminim sen de zilyon kere mezuna kalıp instagramdaki öğrencileri eleştiren forumun kendini beğenmiş ama hiçbir şey başaramamış tayfasındansındır Kendi fikrinden olmayınca hemen fosforcu de. Ne oldu abicim Behzat almana izin mi vermediler ne zorunuz var bu adamla?
    puhahahahaha.
    12 ye geçtim ben.kafta kullandım mikailde.Kaf1 e ayırdığım zamana acıyorum.Öncesinde karekök tyt soru bankası bitirdiğimden sorular nedense çok çok benzer veya aynıydı:)
    Karekökü 2 kere çözmüş oldum kaf ile:)
    Para problemim yok merak etme dilediğim her seti alırım istesem.Sadece dershaneye deneme paketi üzerinden kaydolup + 8000 lira kar yaptım.8 binin 4 te biriyle alamayacağım set yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 31 Ağustos 2020; 16:47:44 >

• seversiniz sevmesiniz de behzat rasuli cok saglam hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARDATONE TEFANKARDO

seversiniz sevmesiniz de behzat rasuli cok saglam hoca
    kaf1 gereksiz.Problemleri çöp ve geometrisi ezberci.
  • tokyo.ghoul T kullanıcısına yanıt
    çöp falan degil mutlak deger carpanlara ayırma gibi konulari asiri iyi anlatmis. kaf 1 de problemler zaten kisisel cabayla ogrenilecek konular ki yine de orda güzel sorular hazirlamis adam geometride sadece 3gen ve dortgenleri cikartti diye biliyorum bu adam işi biliyor hakkini vermk lazim kaf2 3 4 zaten şaheser en fazla tyt kisminda elestiriliyor kaf 3 ve kaf4 un elestirebilecek hic bi tarafi yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bu platform için biraz daha alternatif gerekli çok kaliteli konu anlatımınız var bunu daha destekli şekilde yapsanız tadından yenmez Tekellerden kurtarın bizi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyüpb

Merhabalar bence kategorik olarak yarışmamız mümkün değil arkadaşlar. Parayla yapsam ben kralını yaparım demem ama telif problemi insanı sınırlandırıyor. Buna rağmen çok iyi yorum öğrettiğimi düşünüyorum. Yaşları benden en az 7 8 yaş fazla ve tecrübeli hocalarla kıyaslanmak güzel açıkçası. Ben youtubeu ana mecra olarak kullanmıyorum. Özel ders imkanı olmayan ya da okulda anlamakta zorlananlara bi nevi bilgi sermayemden ufak bir ikram olması için anlattğım şeyler bugüne kadar geldi. Yarın öbür gün ücretlide olursak o zaman yarış daha anlamlı olur😊
    Siz de ücretli çıkarın daha iyi olduğunu düşünüyorsanız sizi zaten kullanıyoruz daha iyi versiyonunuzu alıp kullanalım hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.