Şimdi Ara

Büyük adaya vapurla gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Istanbuldan büyük adaya vapur fiyati ne kadar?
    varış süresi nedir ?
    not:öğrenciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-1.5 sat diye hatirliyorum.
    Zaten vapurlar ucuz ama tavsiyem ido biraz pahalidir tam fiyat aklimda degil ama ogrenciye 10 mu neydi

• Öğrenci akbil 2,20 falan.
    Süre olarak 1 saat 10 dk civarı

Ama kesinlikle gitmeni tavsiye etmem.Berbat bir yer.Her yer at pisliği kokuyor.At arabasından yolda yürüyemiyorsun.Her yer Arap kaynıyor
  • Adalar arası 5 dk zaten. Vaktin olursa bütün adaları gez. Vapur ücreti normal akbil. Öğrenciye 1,10 tl basıyor

• Avcılardan gidiş dönüş 20 lira ama yukarıda ki arkadaşın dediği gibi gitme çekilmez sıcak olduğu için koku daha da yayılıyor geçen yaz bizim arkadaş bisikletle at arabasının bir tekerinin altında kaldı bisiklet kiralama gün boyu 30 lira en düşük 20 ye getirebilirsin pazarlıkla o da çok zor.
  • Eğer vaktin kısıtlıysa değmez, eğer vaktin çoksa ve illa görmek istiyorsan git. Denildiği gibi at pisliği kokusu var ve tepedeki kiliseye ulaşmak çok yorucu oluyor. Bu arada Bostancı, Kabataş ve Kadıköy'den Şehir Hatları'nın vapurları gidiyor/uğruyor, fiyat olarak 2 TL civarında ücreti var, mümkünse Kabataş ve Bostancı'dan binmeye çalış, çok dolu oluyor vapurlar.
  • adalar vapurunda hayatımın en iyi gününü yaşamıştım daha 5 yaşında filandım bir tane karı koca bana kendi ailemden daha iyi bakmıştı daha güzel davranmıştı hep geminin büfesinden birşeyler alıyorlardı bana nedense çok sevmişler
    o değilde niye o kadar ilgilendiler yav yoksa çocukları olmayıpta çocukları çokmu seviyorlardı yoksa böbrek.avi miydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.