Şimdi Ara

BuyinCoins.com Tüm Ürünlerimizde Geçerli Yılbaşı Büyük İndirimini Duyurduk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
4.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuyInCoinsTR

quote:

Orijinalden alıntı: Atilla037

quote:

Orijinalden alıntı: gece mavi

bu siteden fiyatı pahalı ürün almak tam bir kumar. risk sorusunun cevabı?
    ben ainol tablet aldım yaklaşık 200 dolar civarına. bana kullanılmış ve ekranı çizikler içinde tablet gönderdiler. paypala şikayet ettim 25 dolar önerdiler. lanet ettim kabul etmem zorunda kaldım. çünkü geri gönderme masrafı 25 dolar tutuyor. kesinlikle 3-5 dolarlık alışverişler dışında kullanmanızı tavsiye etmem.

Ayrıca paypaldan bana teklif ücreti kabul ettikten sonra ne göreyim. tabletin yanında satın aldığım kılıf da başka bir tablete ait çıktı. 10 dolar da öyle çöpe gitti.
    firma müşteri hizmetlerine o sinirle inglizce ağız dolusu küfür yazdım. bu siteden alışveriş yapmayın yaptırmayın.

Konudaki bir çok mesaj gibi buda konu sahibi tarafından şikayet edilmiş.
    Birazdan bu mesajda yöneticiler tarafından silinir.

İnsanlar deneyimlerini,görüşlerini forumda belirtemeyecekmi eyy sayın yöneticiler.

Bu tarz yorumları gerçek dışı buluyoruz.

BuyinCoins kullanılmış, iade, refurbished ürün satmaz! PayPal'e yapılan şikayetler PayPal tarafından, kanıtlandığı takdirde FULL ücret iadesi şeklinde kullanıcıya yapılır.
    BuyinCoins sorumlu bir satıcıdır ve iade edilen ve geri dönen ürünler için tam ücret iadesi yapar. Yoksa kimse 20 liralık posta ücretini 200 dolarlık bir zarara tercih etmez!
    Anlaşılan o ki ifade edildiği üzere PayPal'den ücret iadesi alamamış olması kendisinin haksız olduğu ya da zararını kanıtlayamadığı anlamını taşır.

Anlaşılmaz şekilde sitemiz üzerinde son dönemlerde giderek artan bir karalama kampanyası yürütülmektedir.

Aşağıda benzer durumdaki bir müşterimizin yorumunu ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

Firmanız çok iyi benzerlerine göre tablet aldım arızalandı geri gönderdim sorunsuz para iadesi yapıldı. Ayrıca bir çok sorunsuz alışverişim oldu. Fakat ürün çeşitliliğiniz az artırmanız gerekiyor.

Tamam işte ne güzel.
    Bu tarz açıklamalar yaparak hatta olumlu kullanıcı görüşlerini de paylaşarak kendinizi savunabilirsiniz.
    Ama her olumsuz mesajı şikayet ederek sildirmek son derece yanlış.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Bence gayet kibarca cevap vermiş.. Adama alenen küfredilmediği kalmış konuda.. Hele diğer konuda aldığı ürün daha 3 gün olmuş daha kargoya verilmedi diye sitenizin olumsuz reklamını yapacağım diyeni mi ararsın.. Bence gayet sabırlı bir ve müşteri temsilcisi olarak sınırları dışına çıkmayan bir arkadaş. Arkadaş yurt dışı alışverişinde başlangıç seviyesinde olanlara yeterli bir şekilde yardımcı oluyor bence. Biz bu forumda satıcı olup "Defol git konudan almazsan alma" diyenleri de çok gördük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 29 Aralık 2013; 18:31:32 >
  • buyincoins iyidir, rahatça alışveriş yapılabilir.
  • Atilla037 A kullanıcısına yanıt
    Atilla Bey, biz kendimizden eminiz, yanıtlayamayacağımız soru yok.

Türkiye'de bir tanıtım kampanyası yürütüyoruz. Ancak her duyurumuz, her konumuz, başlıktan alakasız şekilde kötülenip, yalanlanıyor.

Kullanıcı sorularına ve çözümlerine yer vermek yerine bu tarz anlamsız tartışmalar içerinde bulunmak ve bir şeyleri kantılama çabasına girmek istemiyoruz.

Kaldı ki böyle bir zorunluluğumuz olmamakla birlikte elimizden geldiğince de konu ile ilgili kullanıcılarımızı aydınlatmaya çalışıyoruz.

Ancak sitemizden yeni haberdar olan, olacak olan kullanıcılarımızın ilk seferde bu tarz yalan yanlış ve eksik bilgilendirmelere maruz kalmalarını istemiyoruz.

Bu yüzden amacımız dışında kalan mesajları konumuzda istemiyoruz. Bu tarz mesajlar doğru yer ve zamanda dile getirildiğinde cevaplanacaktır.

Dilerim bu faaliyetimizi ne kadar güçlükle yürütmeye çalıştığımızı ve amacımızı bir parça olsun izah edebilmişimdir. Saygılarımla...

• termal macun ihtiyacı olanlar rahatça alsın fiyatlar çok iyi lakin ürün çeşidi az
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Fiyatlar uygun gibi ama sitede pek ürün yok. Kedi için oyuncak baktım ama bulamadım

Yardımı olacağını düşünüyorum :)

http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=cat+dog
  • quote:

Atilla Bey, biz kendimizden eminiz, yanıtlayamayacağımız soru yok.

Türkiye'de bir tanıtım kampanyası yürütüyoruz. Ancak her duyurumuz, her konumuz, başlıktan alakasız şekilde kötülenip, yalanlanıyor.

Kullanıcı sorularına ve çözümlerine yer vermek yerine bu tarz anlamsız tartışmalar içerinde bulunmak ve bir şeyleri kantılama çabasına girmek istemiyoruz.

Kaldı ki böyle bir zorunluluğumuz olmamakla birlikte elimizden geldiğince de konu ile ilgili kullanıcılarımızı aydınlatmaya çalışıyoruz.

Ancak sitemizden yeni haberdar olan, olacak olan kullanıcılarımızın ilk seferde bu tarz yalan yanlış ve eksik bilgilendirmelere maruz kalmalarını istemiyoruz.

Bu yüzden amacımız dışında kalan mesajları konumuzda istemiyoruz. Bu tarz mesajlar doğru yer ve zamanda dile getirildiğinde cevaplanacaktır.

Dilerim bu faaliyetimizi ne kadar güçlükle yürütmeye çalıştığımızı ve amacımızı bir parça olsun izah edebilmişimdir. Saygılarımla...

Açıklamana bak benim gümrük konusunda verdiğin cevaba bak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Sayın Firma Yetkilisi

Arkadaşlar telefon linkleri paylaşıyorlar. Ondan öte sen telefon linki veriyorsun. Ortalama kaç günde kargolanacağını yazıyorsun. Gümrükten geçip geçmeme konusuna hiç değinmiyorsun. İmeide sıkıntı olma durumuna hiç değinmiyorsun. Bu resmen iyi niyeti suistimaldir. Bizim forumun yetkilileri ise bu duruma nasıl seyirci kalıyor, nasıl izliyor anlamıyorum. Buyincoins gibi sitelere yabancı olan iyi niyetli bir insan inanılmaz sıkıntı yaşar. Adam forumda birde firma yetkilisi olmuş.

Alacak, almayı düşünen arkadaşlar lütfen bu yazdığım kıstaslara dikkat edin.

Sayın @hekimoglu19

Biz gelen siparişleri kargolayıp göndermekle mükellefiz. Diğer konular hakkında sitemizden sorunsuz ürün alıp kullanan müşterilerimiz referans olacaktır. Şimdiye kadar aksi olumsuz bir yorum ya da şikayet almadık.

Biz gelen siparişleri kargolayıp göndermekle mükellefiz. Ee gerisine karışmayız yani gümrükten geçer mi geçmez mi bizi ilgilendirmez ona göre alın diyorsun. DAha sonra gelmiş yeni ürün alacaklara eksik bilgilendirmelere maruz kalmayın diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sitesinizden üründe aldım ama sizin yüzünüzden soğudum. İyi satışlar. Arkadaşın anlamasını beklemiyorum, umarım dh beni anlamıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 29 Aralık 2013; 19:19:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

kasım ayının başında bu siteden power bank aldım (içerisine kendimiz pil takıyoruz pilsiz olanlardan) nedense gümrükten geçmemiş daha doğrusu bana öyle söylediler ve parayı 1 ay sonra iade ettiler halbuki ürün kendi gümrüklerinden geçmemiş bir sorun yüzünden ve daha siparişten birkaç gün sonra hemen geri gitmiş boş yere 1 ay bekledim.

daha sonra aynı ürünü dealextreme'den aldım ve ürün bana toplamda 12 günde ulaştı.

ayrıca 5-6 ay önce buyincoins'den aldığım power bank çizikli bir şekilde kutusuz ve power tuşu sorunlu geldi ama 13 dolarlık bir ürün olduğu için uğraşmadım.

Ne yazık ki son zamanlarda bazı masum ürünlerin de Çin gümrüğünden döndüğüne şahit oluyoruz bu durum sizleri olduğu kadar bizleri de zor durumda bırakıyor.

Ödemenizin geçikmiş olması kargolanan ürünün gümrüğe gidip oradan bize geri dönmesi sebebiyle geçen zaman yüzünden kaynaklanmıştır. Bir kez daha özür dileriz.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Sayın @hekimoglu19

İfadelerimiz size cevap değildi neden üzerinize alınıyorsunuz?

Gönderdiğimiz ürünlerden şimdiye kadar olumsuz bir geri bildirim almadık.

Eğer bir ürünün yasak olduğundan endişe duyuyorsanız o ürünün siparişini vermeyiniz.

Hiç bir satıcı yurtdışı alışverişlerde gümrük konusunda alıcılarına garanti vermez, bu konu alıcıların sorumluluğudur.

Biz sorumlu bir satıcı olarak geri dönecek ürünler için ücret iadesini garanti ederiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Fiyatlar uygun gibi ama sitede pek ürün yok. Kedi için oyuncak baktım ama bulamadım

Yardımı olacağını düşünüyorum :)

http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=cat+dog

Hocam baktım ama bi kaç tane oyuncak var onlar da bende var. Farklı bi şey arıyodum ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

tüm ürünlerde geçerli değil lenovo p780 için denedim kabul etmiyor kodu.ayrıca bir kod verirseniz bu ürünü almayı düşünüyorum

Evet %8 indirim Tablet PC ve Telefon kategorilerimizde geçerli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Sen satıcı ol da gör her zaman müşteri haklıdır mantığını..

Bugün aynısı Migros ta başima geldi kizima oyuncak aldim bebek yaninda at var ufak bisey 5.25 TL yazan yerde 20 tane vardi sasirdim barkoduna vaktim alakasi yok ama etrafındaki oyuncaklara baktim onlarda barkodu tütmüyor bende kizin istedi diye %30 indirim var diye aldim kasada 13.89 okudu durumu anlattim yok yanlis reyona konmuştur dedi veya yanlis yere bakmissiniZdir dedi kasiyer .bende hayir doğru yere baktim dedim yok öyle olmasına imkan yok siz yanlis etikete bakmissiniz yuksek sesle dedi ben de bunu 5.25 e almak istiyorum ama dedim kibarca, yuksek sesle alamazsiniz dedi veremeyiz dedi ürünü elimden aldı öyle mi dedim evet dedi iş ciddiye bindi sadece yükselterek sesli konuşma yüzüne .sonuçta yazik reyon görevlisinin cebinden cikacak fark.ama is inada bindi bagiraradk cevap verdiği için sana inat bunu 5.25 TL ye alacam dedim. Danismaya gidip olayi anlattim hemen oyuncak reyonu görevlisini cagirdi 3 kişi sorumluymus gittik 5.25 ilk yerlerde 10 dk önce Atli bebekler varken simdi sadece ufacik bebekler vardi bakin bunlar 5.25 dedi. Peki 10 dk önce çektiğim fotonlar ne dedim 20 ser tane hatta video da var dedim ben mi dizmistim 10 dk önce dedim baktilar videoya saatine baktilar.kameraya da bakin belki ben ucuza almak için yer degistirmisimdir dedim.ne istiyorsunuz dedi bunu 5.25 e almak dedim mudur bizden olsun dedi boyle artist artis ukalaca .sadaka istemedigimi sadece kasadaki bayanin adam gibi bagirmadan kibarca sorulan soruya kibarca cevap vermesini istediğimi söyledim 5.25 e aldim sonra gidip o müdüre hediye ettim taa kapiya arabama kadar geldi özür dilemek için.kabul ettim ama özürün kabahatından Büyük dedim.

Sizin olaya dönelim adam %8 normal bildiğimiz 8 mi demiş sorabilir.belki tlfu turkcell t10 her siteye giremiyor

Belki de rakami komik buldu ondan söyledi iğneledi sonuçta müşteri küfür etmedi bagirmadi .karsimdaki o bayan adam.gibi olsaydi ben orda garibim reyoncularin hakkini yemezdim o bayana inat aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

huawei honor 3c sitenizde olacakmı ?
    olacaksa ne zaman bilgi verebilirmisiniz ?

Mevcut Huawei Honor ürünlerimizi linkte paylaşıyorum,

http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=huawei+honor

Ona baktımda HONOR 3C yeni çıktı. diğer pandawil de falan var.
    sizin siteden daha önce alışveriş yaptım sorunsuzdu. size gelirse sizden satınalmayı düşünüyorum.

Takipte kalınız, yakında stoklarımız güncellenecek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

huawei honor 3c sitenizde olacakmı ?
    olacaksa ne zaman bilgi verebilirmisiniz ?

Mevcut Huawei Honor ürünlerimizi linkte paylaşıyorum,

http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=huawei+honor

Ona baktımda HONOR 3C yeni çıktı. diğer pandawil de falan var.
    sizin siteden daha önce alışveriş yaptım sorunsuzdu. size gelirse sizden satınalmayı düşünüyorum.

Takipte kalınız, yakında stoklarımız güncellenecek :)

koskoca buyincoins yetkilisi
    1) cep telefonların gumrukten gecmediğini bilmiyor iseniz bu işi bırakın

yada

2)gümürkten geçmediğini bildiğiniz halde hala NEDEN daha telefon stok bilgisi yada tavsiyesi neden ediyorsunuz

telefon geçiyorda imei sorunu olmuyor ise ben YANLIŞ biliyorsam şimdiden özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyemez -- 29 Aralık 2013; 22:05:06 >

• etyemez kullanıcısına yanıt
    PM.
  • Bayan arkadaşa elbise alacaktık, onun paypal hesabı yok, kupon kodu girip mastercard seçince 2 kez tıkandı sistem. Sonra ben ödeyeyim bari dedim, bu sefer de kupon kullanma limiti dolmuş. Çünkü önceki siparişler sisteme işlenmiş. İşlemeyen sistem yüzünden kupondan olduk.
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Migros'taki olayda haklısınız. Belki onlar da kısmen haklı olmuş olabilir (önceki müşterinin yanlış yere koyması gibi) ama bu bir iki parça da olur bütün reyonda olmaz. Öyle bile olsa insanca durumu anlatsalar sizde de karşıya bir tepki oluşmazdı muhtemelen. Zaten sizdeki durum gibi, işin maddi değerinden çok tavırlar tepki uyandırıyor.
  • Şu 8 i tablet ve telefonlara da yapsanız ne güzel olur.
  • Yalnız olaya bakar mısınız konuda buycoins şirketinden LMVH havasında bahsediliyor.
  • Telefon olayına açıklık getirelim:

Yurtdışından uzaktan alışverişle cep telefonu getirmek, bizim gümrük yasalarına göre kesinlikle yasaktır. Gümrüğe takılırsa, vergisini ödemeyi kabul etseniz dahi alamazsınız. Ola ki takılmadı, o zaman imei değiştirme yapmak zorundasınız.

Aynı kural, 3g özelliği olan tabletler için de geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.