Öğrenci başına 30 lira mı? Saçmalamayın ya, bizim bölümde 600 kişiden 300-400 kişi kalıyor kimi zaman, deli zengin olurlardı öyle olsaydı.
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay117
Öğrenci başına 30 lira mı? Saçmalamayın ya, bizim bölümde 600 kişiden 300-400 kişi kalıyor kimi zaman, deli zengin olurlardı öyle olsaydı.
emin ol daha bilmediin şeyler var
misal ben 2. öğretim öğrencisiyim, normalde akşamki ders saatleri için fazla para alırlar güzide ************* hocalar ve senelerdir akşam tarifesi olan saatlerde olması gereken derslere güzide *************** hocalarım ders saatlerini sabaha kaydırdıkları için 12 13 gibi derse giriyorum, bu hem sabah çalışan öğrencileri zora sokuyor hem verdiğim 1000 küsür yetale harç çöpe gidiyor hemde hocalar akşam eve erken kaçıp kebap yapıyolar.
bkz: marmara göztepe kamp.
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay117
bencede dediğim o dersin hocası 3 haftada bir kıyafet değiştiriyo ve büt.e kalmadan geçen 2-3 sene bir bi kişi çıkıyomuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme