Şimdi Ara

BÜTÜNLEMEDE ÖĞRENCİ BAŞINA 30 TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitede büt.e kalan öğrenci başına hocalara 30 tl veriliyomuş doğrumu acaba?

• doğru ollmazmı
  • Evet dogrudur..Kimya 1 den büte kaldım saolsun
  • öğrenci vermiyor , hocalar maaşına ekstra olarak öğrenci başına ücret alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

doğru ollmazmı

Oha abi teknolojinin bilimsel ilkelerinden 74 kişi kaldı 74*30=2,200tl
  • vay bee, demekki ben üç senede 7x2x3x30=1260 yetale kazandırmışım güzide *************** hocalarıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

vay bee, demekki ben üç senede 7x2x3x30=1260 yetale kazandırmışım güzide *************** hocalarıma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    24 yaş 45 lira maaş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci başına 30 lira mı? Saçmalamayın ya, bizim bölümde 600 kişiden 300-400 kişi kalıyor kimi zaman, deli zengin olurlardı öyle olsaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay117

Öğrenci başına 30 lira mı? Saçmalamayın ya, bizim bölümde 600 kişiden 300-400 kişi kalıyor kimi zaman, deli zengin olurlardı öyle olsaydı.

emin ol daha bilmediin şeyler var

misal ben 2. öğretim öğrencisiyim, normalde akşamki ders saatleri için fazla para alırlar güzide ************* hocalar ve senelerdir akşam tarifesi olan saatlerde olması gereken derslere güzide *************** hocalarım ders saatlerini sabaha kaydırdıkları için 12 13 gibi derse giriyorum, bu hem sabah çalışan öğrencileri zora sokuyor hem verdiğim 1000 küsür yetale harç çöpe gidiyor hemde hocalar akşam eve erken kaçıp kebap yapıyolar.

bkz: marmara göztepe kamp.

• quote:

Orjinalden alıntı: cagatay117

Öğrenci başına 30 lira mı? Saçmalamayın ya, bizim bölümde 600 kişiden 300-400 kişi kalıyor kimi zaman, deli zengin olurlardı öyle olsaydı.

bencede dediğim o dersin hocası 3 haftada bir kıyafet değiştiriyo ve büt.e kalmadan geçen 2-3 sene bir bi kişi çıkıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.