Şimdi Ara

Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoca herkesi geçireceğim dediği halde sınıfta bir tek beni bıraktı neyse dedim bütünlemeye girer geçerim.
    Bugün bütünleme sınavım 11:00'daydı ama 11de toplantı varmış ve tek başıma sınıfta epey bir süre bekledim kimse gelmeyince gidip sordum ki toplantı var dediler sınav saatinde toplantı nasıl oluyor anlamıyorum.Neyse Hocanın yanına gittim sınavım vardı dedim hangi sınav dedi öyt dedim ve bana yanlışlıkla olsa gerek ölçme değerlendirme sorularını verdi. Sınıfa gittim baktım ölçme değerlendirme soruları tekrar hocaya söyledim ve hoca daha hangi sınava girdiğini bilmiyorsun diyerek sinirlendi. Halbuki sınavı doğru söyleyen benim yanlış söyleyen o.

    Daha sonra boş bir kağıda bir soru yazıp iki kağıt verdi arkalı önlü 2 sayfa istiyorum yoksa kalırsın dedi. Neyse güzel güzel yazarken başımda duran gözetmen son 2 dakika diyerek tepemde dikildi. Nasıl yani dedim 10 dakika 4 sayfa yazı yazmamı mı bekliyorsunuz? dedim ve 10 dakikanın sonunda 2 buçuk sayfa yazdığım kağıdı hocaya teslim ettim. Şimdi bunun kasıtlı birşey olduğunu düşünüyorum 10 dakikada 4 sayfa yazı yazamam ben ki bu süre de zaten çok saçma bir süre 4 sayfa için. Bunun için Önce dekana sonra rektörlüğe vs. Şikayette bulunacağım. ama sormak istediğim birşey hukuksal açıdan hakkım var mı ? Hakkım ne ise aramak istiyorum sonuna kadar
    Edit:
    sınavdan geçtim arkadaşlar herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 14 Ocak 2017; 13:20:28 >







  • @Det.Harvey Bullock

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne butu hocam yasa çıktı bütün kaldırıldığına dair

    Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)
  • -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam zaten anlayamadım bir türlü bu üniversiteyi. Haberleri bile olmayabilir okadar saçma bir üniversite. Bu durum karşısında ne yapabilirim sizce ?
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Yasaya karşı birşey yapamazsın
  • Seneye geçersin artık hocam tabi yatmaktan vazgeçebilirsen :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

    Ne butu hocam yasa çıktı bütün kaldırıldığına dair

    Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)

    Fake bu. Araştırın biraz yav şöyle şeyleri.




  • -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Fake

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he herkes geçti bir tek sen büte kaldın bizde bunu yedik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanunal


    quote:

    Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

    Ne butu hocam yasa çıktı bütün kaldırıldığına dair

    Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)

    Fake bu. Araştırın biraz yav şöyle şeyleri.

    Birçok okulda kalktı hocam bu sene. Bizim okulda da kalktı ama bazı okullarda duruyor sanırım.




  • son durumu bilmiyorum, ama eğitim aşkıyla yanıp tutuşan hocalarımız bu büt olayına tamamen karşı. gelsinler yaz okuluna zihniyeti değişmez.
  • Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)
  • Konuya atılan resim fake. En altta iletişim bilgilerini bile girememişler, oradan anlaşılıyor zaten. Her neyse öncelikle okulunun öğrenci işlerine gidip durumu bir anlat, sonuç alamazsan dekanlığa güzel bir dilekçe yaz ancak elinde bir belge ya da sana bu yapılan haksızlığa tanık olmuş şahidin var mı? Eğer sadece kanıtsız şikayet edersen muhtemelen bir sonuç çıkmaz, işin kötü tarafı bu şikayet hocanın kulağına da giderse ikinci dönem seninle daha da papaz olabilir. Eğer elinde birşeyler olmasına rağmen sonuç alamadıysan, rektörlüğe o da olmazsa YÖK'e kadar gidersin. Ancak olayda idari makamları etkileyecek kadar önemli bir olay olmadığı için büyük ihtimalle olay baya uzar. Ek olarak BİMER ve CİMER'e de yazabilirsin. Tek olman da maalesef bir dezavantaj, eğer kalabalık bir gruba zaman verilmesine rağmen o tarihte o saatte sınav yapılmasaydı, olay mahkemeye kadar gidebilirdi. Kolay gelsin.
  • Çukurova'da büt duruyor hala. Kimsenin kaldırdığı yok . ÇÜlü arkadaşlar sevinebilirler.
  • Konuyu okurken sinirlendim.



    But konusuna gelirsek unilerin secimine bagli suan butler. Isteyen uni kaldiriyor isteyen uni devam ettiriyor. Eskisehirde mesela hem anadolu hem ogu butleri kaldirdi. Bunun okula olan yarari ne? Yaz okulunda ogrencinin alabilecegi kredi sinirini artirirsin,9 kredi ders alabilen bi ogrenci 15 kredi ders alir. 3 kredilik 80 lira ucreti olan dersten 400 lira para kazandirir okula.

    Ogrenciye zarari ne?

    Final son sansin. Uyuyakaldigim finale giremeyip butten gectigim dersler olmustu. Bugun de mesela uyuyakaldim kalkip hemen sacimi yikadim taksiyle geldim okula sinava yetiseyim diye. Ama kalicam sinavdan yuksek ihtimal.
  • -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Bizim Kocaeli Üniversitesinde var bütünler.
  • Valla üniversite hocaları çok kıl.Lise gibi değil.Lise yapamazlar böyle şeyler kolay kolay.Çünkü tek dersten kalmak sınıfı geçmenin önünde bir engel değil.Ama üniversitede bir dersi veremezsen okulu bitiremezsin.Bu sebepten hocalar da bunun gücünü kullanıyor.Benim de ingilizce hocasının ders anlatırken yaptığı bir hatayı düzeltmek istedim diye kadın onu kafaya taktı.Vır vır vır sürekli konuşmaya başladı.Aradan aylar geçti halen daha aynı şeyi unutmamış.Yine onu kafaya takmaya devam etmiş.70-80 lik kağıt verdim ilk sınavda ama aldığım not 45 falandı.Sınavdan bir hafta önce gelmemiştim.O derste sınavda çıkacak soruları vermiş resmen.Defter notları direk sınavda çıktı. Final sınavında da 80-90 lık kağıt verdim.Ama 50-55 arası bir not aldım.En düşük harflerle geçtim.
    Gittim danışman hocayla falan konuştum , böyle böyle dedim.Ben bir konuşurum onunla falan dedi.Kötü de olsa dersi geçmiştim.
    İnan bana Türkiye'deki eğitim eğitim değil.Kuru ezber.Türkiye bu kafayla giderse ne bir icat yapar ne de bir şey üretebilir.500 yıl da geçse olduğu yerde sayar.Ancak yabancıların ürettiği şeyleri kullanırlar. Üniversitede hocalar ve öğrenciler bir konu üzerinde tartışamıyorsa bütün üniversiteler yıkılmalı bence.Gerçekten hiçbirine gerek yok.
    Sana tavsiyem eğer yüzde 100 haklı olduğuna inanıyorsan , bütün yolları bir an önce , hiç vakit kaybetmeden kullanman. Danışman hocanla konuşmakla başla işle , olmadı dilekçe ver , o da olmadı dava aç. Bizler hakkımızı aramadığımız müddetçe kendilerini öğretmen zannedenler de öğrencilere hak etmedikleri muameleleri yapmaya devam edeceklerdir.




  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    büte kalan yatmışmı sayılıyor? tüm derslerden geçtim büte kaldıgım tek ders ve saçma sapan bir şekilde kaldım. kimseyi bırakmayacağım dedi ve ona ragmen tüm soruları yanıtladim vize 90 ama final 15. yatmakla ilgisi yok yani. konuyu anlamadan dalmayın hemen. ayrıca 4.sınıfım. uzatmakta istemiyorum
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Mezuniyet sınavı o zaman hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

    Ne butu hocam yasa çıktı bütün kaldırıldığına dair

    Bütünleme Sınavı rezaleti (Hukukçılar varsa yardım etsin lütfen)

    Bu kagit ne dogru ne de yasa




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.